Ринок праці

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
  #<1 ... 3637383940 ... 46>
Повідомлення Додано: П'ят 24 лис, 2023 13:44

Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

kyk написав:Поки що на інтелектуальному фронті все ок. Дякуємо, що не забуваєте :D

а я ось чув протилежне, та й сам давно використовую платку джпт4 - так воно вже код само пише і самонавчається
донька каже що на те, на що їй раніше потрібно було 8-10 годин вона зараз витрачає 2-3 - ви це ще не відчули?)
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2730 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 24 лис, 2023 13:59

kingkongovets написав:
kyk написав:Поки що на інтелектуальному фронті все ок. Дякуємо, що не забуваєте :D

а я ось чув протилежне, та й сам давно використовую платку джпт4 - так воно вже код само пише і самонавчається
донька каже що на те, на що їй раніше потрібно було 8-10 годин вона зараз витрачає 2-3 - ви це ще не відчули?)

Писати то вони пише, але ж така дурня виходить :) Наразі маємо інструмент, який допомагає швидше робити деякі задачі. Чи погано це? Ні. Можливо, через деякий час ситуація зміниться, і частині індрустрії люди стануть не потрібні. Але стане більше людей, які працюють з тим самим штучним інтелектом.
P.S. Якщо буде скайнет, про роботу будемо переживати в останню чергу.
kyk

Подякував: 181 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 лис, 2023 14:11

Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

kyk написав:Якщо буде скайнет, про роботу будемо переживати в останню чергу.

не думаю що нас через розвиток ші чекає щось страшніше, ніж перерозподіл та зменшення прибутків певної категорії людей
ми це вже неодноразово проходили і пройдемо ще багато разів
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2730 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 24 лис, 2023 14:19

kingkongovets написав:
kyk написав:Якщо буде скайнет, про роботу будемо переживати в останню чергу.

не думаю що нас через розвиток ші чекає щось страшніше, ніж перерозподіл та зменшення прибутків певної категорії людей
ми це вже неодноразово проходили і пройдемо ще багато разів

Можливо. То що - офісна нерухомість полетить в 0? :)
kyk

Подякував: 181 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 лис, 2023 19:13

kingkongovets написав:тут дехто передає вітання бійцям інтелектуального фронту, які вже так звикли до високіх доходів, дистанційної роботи та оренди якісної нерухомості
головне правило життя - «так буде не завжди», але кожне нове покоління робить одні й ті ж самі помилки

Зображення

Дійсно, роботу бухгалтера, юриста замінять скриптами, таксистів безпілотним каршарінгом і т.д., не думаю, якщо зачепить "інтелектуальний фронт", то ще не дуже скоро.
Тут недавно презентували на фірмі ШІ асистента, на питання "представся хто ти і чим займаєшся", то й спочатку на кілька секунд підвисав, потів видава, що почекайте, я обдумую, і ще через кілька секунд видав: "Я ваш асистент з ШІ, моя робота допомати вам відповідаючи на ваші запитання".

На іншій презентації презентували ШІ асистента для кодінга. Ну як сказати, через декілька запитань він втрачає контекст і починає писати щось непритомне.

Два чи три рази, правда давав непогані підказки, на запитання на кшталт: "В мене в коді (згодовуєш в ШІ вивід компілятора) показує таку помилку, як її виправити,". ШІ вивод щось подібне до того, що можна почитати на стекоферфлоу.

Коли був школярем, тоді подібне розказували про космос, що скоро злітати на Місяць буде як проїхатися ШРТ з Святошина на Бесарабку.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 26 лис, 2023 16:41

flyman написав:
  kingkongovets написав:тут дехто передає вітання бійцям інтелектуального фронту, які вже так звикли до високіх доходів, дистанційної роботи та оренди якісної нерухомості
головне правило життя - «так буде не завжди», але кожне нове покоління робить одні й ті ж самі помилки

Зображення

Дійсно, роботу бухгалтера, юриста замінять скриптами, таксистів безпілотним каршарінгом і т.д., не думаю, якщо зачепить "інтелектуальний фронт", то ще не дуже скоро.
Тут недавно презентували на фірмі ШІ асистента, на питання "представся хто ти і чим займаєшся", то й спочатку на кілька секунд підвисав, потів видава, що почекайте, я обдумую, і ще через кілька секунд видав: "Я ваш асистент з ШІ, моя робота допомати вам відповідаючи на ваші запитання".

На іншій презентації презентували ШІ асистента для кодінга. Ну як сказати, через декілька запитань він втрачає контекст і починає писати щось непритомне.

Два чи три рази, правда давав непогані підказки, на запитання на кшталт: "В мене в коді (згодовуєш в ШІ вивід компілятора) показує таку помилку, як її виправити,". ШІ вивод щось подібне до того, що можна почитати на стекоферфлоу.

Коли був школярем, тоді подібне розказували про космос, що скоро злітати на Місяць буде як проїхатися ШРТ з Святошина на Бесарабку.

З міжпланетними подорожами нас знатно наєбе. Але різниця із ШІ в тому, що ШІ відразу зробили доступним для всіх. Тому, думаю що тут розвиток і впроваження підуть дуже дуже швидко.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 19 січ, 2024 11:45

А успіх завжди там, де ним вміють ділитись!©

Bolt написав:До середньої
Якось так))

Що в нас зараз там з роботою?(Ви ж періодично шукаєте роботу?)
Є багато різних вакансій?

А то кажуть, що робочих рук бракує, бо бусики незламності гарно працюють))

А то як приймуть закон про демобілізацію, треба буде і мені заглядати на сайти оголошень роботодавців :)

Які сайти порадите?

Бо свій бізнес - я вирішив закривати(там і закривати вже немає дуже що :) - залишилось "на око" може десь 25-30% всього товару... - на приблизну загальну вартість, десь як оплата 1міс. на вогневій ;) )
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 19 січ, 2024 22:08

Успіх написав:
Якось так))

А то як приймуть закон про демобілізацію, треба буде і мені заглядати на сайти оголошень роботодавців :)

Які сайти порадите?

Бо свій бізнес - я вирішив закривати(там і закривати вже немає дуже що :) - залишилось "на око" може десь 25-30% всього товару... - на приблизну загальну вартість, десь як оплата 1міс. на вогневій ;) )

То, через ОЛХ збираю різне барахло, яке можна монетизувати, потім або розбираю на метал, або перепродую.7-8 кг в місяць витягую. Назбиралось 20 кг міді поїду здам за 5 кг. Чорнина пішла трохи до гори, цікавіше стало. Сьогодня, поки малий був в репетитора, забрав поруч газову плиту з хорошим алюмініевим карнізом, який здав по ціні алю профілі. Короче за пів години роботи(бо латуні крани поки познімав з плити , бо латунь по 160, грн) десь триста гривень, як з куща.Недавно фартануло, фірму закривали, що підтримкою 1С займалась, через ОЛХ віддавали різне. Приїхав накидав різного майже цілу машину, навіть сервак був(загнав вже за 800 грн на Київ), відях штук 8 і тп
Щоб дружина не совалась на ту довбану роботу, де начальница змусила перед новим роком написати заяву на ЗМЕНШЕННЯ ЗП🤦‍♂️бо план не виконують, а потім по тій же причині написали за власний рахунок, ще на два тижня .Короче, я прикинув що з зароблених нею в день 450 грн ЗП , я потрачу 200 грн, щоб зранку завезти її до трамваю, а вечором забрати +трамвай зараз не дешевий. Короче позвонили сімейному, пішла на лікарняний. Пішли вони нахер поци.
Добре, що з оренди 23 к йде, а то був би пісец. 😟
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 19 січ, 2024 23:28

Успіх написав:
Якось так))

Які сайти порадите?

Не переживайте завжди можна знайти роботу по фасуванню товарів на Полицях супермаркетів від 10.000 до 15.000₴ грн / міс роботи повно , середня з/п 14-15
yama

Подякував: 9200 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 20 січ, 2024 09:33

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

yama написав:Не переживайте завжди можна знайти роботу по фасуванню товарів на Полицях супермаркетів від 10.000 до 15.000₴ грн / міс роботи повно , середня з/п 14-15
До речі, якраз думав про цю роботу))
  Bolt написав:через ОЛХ збираю різне барахло, яке можна монетизувати, потім або розбираю на метал, або перепродую.7-8 кг в місяць витягую. Назбиралось 20 кг міді поїду здам за 5 кг. Чорнина пішла трохи до гори, цікавіше стало. Сьогодня, поки малий був в репетитора, забрав поруч газову плиту з хорошим алюмініевим карнізом, який здав по ціні алю профілі. Короче за пів години роботи(бо латуні крани поки познімав з плити , бо латунь по 160, грн) десь триста гривень, як з куща.Недавно фартануло, фірму закривали, що підтримкою 1С займалась, через ОЛХ віддавали різне. Приїхав накидав різного майже цілу машину, навіть сервак був(загнав вже за 800 грн на Київ), відях штук 8 і тп
Щоб дружина не совалась на ту довбану роботу, де начальница змусила перед новим роком написати заяву на ЗМЕНШЕННЯ ЗП🤦‍♂️бо план не виконують, а потім по тій же причині написали за власний рахунок, ще на два тижня .Короче, я прикинув що з зароблених нею в день 450 грн ЗП , я потрачу 200 грн, щоб зранку завезти її до трамваю, а вечором забрати +трамвай зараз не дешевий. Короче позвонили сімейному, пішла на лікарняний. Пішли вони нахер поци.
Добре, що з оренди 23 к йде, а то був би пісец.
А не простіше піти охоронцем в атб і пощипувати за дупці касирок?))

Ну і бачу, що таки здача в оренду - маст хев! :D
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 3637383940 ... 46>
Форум:
+ Додати