|
Ринок праці |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
Додано: Нед 05 лис, 2023 22:28
Zebra написав:Забирав другу дитину з роддому на цьому тижні, роддом пустий, крім мене більше ніхто не забирав. Хоча 4 роки тому, коли забирав першу - був двіж. Палати пусті, місця багато, аншлагу немає.
В кожного свій шлях. От мій кум встиг за війну зробити 2 і 3 дочку.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 05 лис, 2023 22:29
Дюрі-бачі написав: Zebra написав:Забирав другу дитину з роддому на цьому тижні, роддом пустий, крім мене більше ніхто не забирав. Хоча 4 роки тому, коли забирав першу - був двіж. Палати пусті, місця багато, аншлагу немає.
В кожного свій шлях. От мій кум встиг за війну зробити 2 і 3 дочку.
Враховуючи що існує ймовірність тотальної мобілізації, третю дитину заводити - варіант виживання.
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 05 лис, 2023 22:30
Прораб написав: mephala написав: Shaman написав:державна служба така державна. й знаєте як це працює? хтось влаштовується або офіційно, або по сумісництву - а далі веде й цю, й ще декілька фірм - й свої гроші заробляє. невеличким фірмам тримати адміна в штаті нема сенсу.
вы так работали админом? или это теоритические выкладки? учитывая что на вас висит овер 100 машин на основной работе.
Практически, о чем уже писал ранее, есть ненормированный рабочий день, отпуск через спаринг у начальства, парк в 300-350 подубитой техники и постоянные поломки и модернизации для распила. А так да, как раз уже не имеет смысла куда то спешить с основного места, потому что вызвать тебя могут в любой момент по любому профильному вопросу, но теория у товарища была красивой.
по-перше, необ'язково прям все робити самостійно, дещо можна розпитати - це називається розум. а на всіх роботах, де я працював, я з адмінами спілкувався. а ви самі адміни, чи лише питання вмієте задавати? якщо штат 300 одиниць техніки й одна посада адміна на 10 т грн - може людина любить мазо? а так адмін на 300 компів не один, та й зп трохи вища. й варіанти на декілька робот теж були. й переважна більшість адмінів ще піжробляє налаштуванням/збіркою компів
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 05 лис, 2023 23:52
Shaman написав: Прораб написав: mephala написав:вы так работали админом? или это теоритические выкладки? учитывая что на вас висит овер 100 машин на основной работе.
Практически, о чем уже писал ранее, есть ненормированный рабочий день, отпуск через спаринг у начальства, парк в 300-350 подубитой техники и постоянные поломки и модернизации для распила. А так да, как раз уже не имеет смысла куда то спешить с основного места, потому что вызвать тебя могут в любой момент по любому профильному вопросу, но теория у товарища была красивой.
по-перше, необ'язково прям все робити самостійно, дещо можна розпитати - це називається розум. а на всіх роботах, де я працював, я з адмінами спілкувався. а ви самі адміни, чи лише питання вмієте задавати? якщо штат 300 одиниць техніки й одна посада адміна на 10 т грн - може людина любить мазо? а так адмін на 300 компів не один, та й зп трохи вища. й варіанти на декілька робот теж були. й переважна більшість адмінів ще піжробляє налаштуванням/збіркою компів
Хто ставив питання тому і адресуйте свій меседж. Я коментував з особистого досвіду та знаю гідно. І хто цікаво буде робити твою роботу, якщо ти один на ставці залишився? Ну підіть попрацюєте на держслужбу адміном - розкажіть потім, про пропускний режим не забудьте подумати, як за кожну годину відсутності писатимете пояснювальні. Тільки особисто попрацюйте, а оповіді розумників можна на пенсії потім замемуарити.
-
Прораб
-
-
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 лис, 2023 00:12
Shaman написав: Прораб написав: mephala написав:вы так работали админом? или это теоритические выкладки? учитывая что на вас висит овер 100 машин на основной работе.
Працювати в ИТ на місцевого "дядю" - це вже мазохізм. Тільки невелика кількість місцевих роботодавців переосмислила , яка ринкова вартість цієї праці. І то переосмилили лише після шаленої плинності кадрів та ознайомлення з результатами досліджень іменитих компаній на ринку праці.
-
citramon
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 75 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 лис, 2023 02:44
Дюрі-бачі написав: Прораб написав:А Україні потрібні?
А хто буде питати? Приймуть закон: "або оформлюй робочу візу до 01.01.202*, або депортація" і халявщики масово поїдуть додому. В Україні, в теорії, знайдуть своє місце
Отже халявщики не бажаючі працювати будуть демортовані, але добре займуть свою нішу в країні, яку безперечно будуть годувати ті ж країни, хто депортує перших? Тут труси не гармоніюють із хрестиком.
-
Прораб
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 лис, 2023 09:32
Прораб написав:Отже халявщики не бажаючі працювати будуть демортовані, але добре займуть свою нішу в країні, яку безперечно будуть годувати ті ж країни, хто депортує перших?
1) Вже зараз бачимо як нас хочуть "годувати" Мадяри і Словаки. 2) "Годувати" ледарів в Україні можна на рівні "щоб не здох", зараз це 220$ на місяць, що значно дешевше, ніж у себе. 3) Соціальне напруження і негатив краще спрямувати на чужу владу.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 06 лис, 2023 10:42
Дюрі-бачі Не вдаватимуся в полеміку. Побачите чим це все закінчиться, навіть у першу чергу тут. Хто не слабко приросте територіями, хто людським ресурсом. Не треба забувати Кісінджера про вибір друзів. З курсом аналогічно, раніше були камази...
Востаннє редагувалось Прораб в Пон 06 лис, 2023 10:56, всього редагувалось 2 разів.
-
Прораб
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 лис, 2023 13:03
тут дехто передає вітання бійцям інтелектуального фронту, які вже так звикли до високіх доходів, дистанційної роботи та оренди якісної нерухомості головне правило життя - «так буде не завжди», але кожне нове покоління робить одні й ті ж самі помилки 
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2730 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 24 лис, 2023 13:37
kingkongovets написав:тут дехто передає вітання бійцям інтелектуального фронту, які вже так звикли до високіх доходів, дистанційної роботи та оренди якісної нерухомості головне правило життя - «так буде не завжди», але кожне нове покоління робить одні й ті ж самі помилки
Поки що на інтелектуальному фронті все ок. Дякуємо, що не забуваєте 
-
kyk
-
-
- Подякував: 181 раз.
- Подякували: 178 раз.
-
-
Профіль
-
-