Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Валютні кошти може отримати власник валютного рахунку в нашому Банку. Для цього необхідно прийти до відділення Банку, заповнити необхідні документи та отримати гроші через касу. Пос-термінал - це також "банківський автомат самообслуговування (банківський автомат)" згідно ЗАКОНУ УКРАЇНИ Про платіжні системи та переказ коштів в Україні.
по нему нельзя "здійснити самообслуговування" - нужно предьявить паспорт и операцию дальше производит кассир
sens написав:Не нахожу обьяснения в понижении % , вот сравниваю с Фиком - когда вошел куратор и нацбанк выдал стабкредит % по физикам резко упали на 3-5% . Если думать что Юнекс пошел по тому же пути и учитвая статью журналиста из 1+1 , то есть предпосылки увидеть новости на сайте фонда через 3-6 месяцев
Что там за статья была, если не секрет?.. Видела только, что Смарт прикупили кусок Метинвеста, похоже, заемные деньги вкладчиков им уже не столь интересны: http://www.dialog.ua/news/72303_1448060912 Да и общая тенленция снижения ставок... Оставлю пока один из вкладов на короткий срок, потом поглядим.
unex_bank_press Шановні клієнти ЮНЕКС БАНКУ! 23 та 24 січня 2016 року у зв'язку з проведенням регламентно-технічних робіт Ви не зможете отримати повний спектр послуг за пластиковими картами ЮНЕКС БАНКУ. Контактний центр буде працювати у звичному режимі, але без можливості надання інформації по залишкам на карткових рахунках, без можливості збільшення ліміту сум на картках, без можливості активації карт. Прохання до Вас, заздалегідь, у п'ятницю, здійснити всі необхідні дії зі своїми картами (активація додаткових послуг, підняття лімітів за картками тощо). Також у ці дні не буде працювати клієнт-банк. Приносимо вибачення за тимчасові незручності.
kiev-city Добрый день, информация о тарифах на обслуживание платежных карт для физических лиц, которые вступят в силу 1.03.2016, размещена на сайте по ссылке http://unexbank.ua/site/page.php?lang=UA&id_part=807
цукен написав:Ну и рисковые клиенты держать в банке Новинского деньги!
Як не дивно, збоїв не помічалося. Власники підтверджені, нормативи НБУ виконують. Так виглядає, шо завалити банку можуть хіба політичні рішення про вивід з ринку.
Особисто для мене банк був хороший. По-перше, через доволі вигідну для клієнтів торгівлю металами у зливках і монетах (я так розумію, це і була та сама "його" ніша). По-друге, факт належності банка до ПФГ "Смарт" визначив специфіку діяльності - кишенькові банки не женуться за клієнтами, тож на відміну від справді ринкових, конкурентних банків, у Юнексі завжди було тихо. Жодних тобі черг...
А тепер про те, чому "був". Обмеження на торгівлю золотом (мається на увазі гранична сума операцій придбання валюти й золота у 3000 грн на добу) по банку вдарило дуже сильно. Це по-перше. А по-друге, банк скорочує мережу. Я розумію, оптимізація має бути... Але мені було неприємно, що тоді, коли я перебуваю в АТО, банк закрив відділення у моєму рідному місті (і єдине в області). Тепер для того, щоб забрати свої гроші (а там долари на картці "Вільний доступ"), мені доведеться кудись їхати (Одеса, Миколаїв, Київ, Дніпро - обирай на свій смак) і! - ще й ночувати, бо за один день я всю суму не заберу. Думаю, банк навряд мені відшкодує, так би мовити, вимушені витрати на логістику. А гроші забрати доведеться, бо тримати їх на такій картці за нинішніх відсоткових ставок, які з 15 квітня знизяться ще раз, - не варіант. Якось так. Будемо сподіватися на реборн банка в майбутньому