Перелік фінансових компаній, які були під підозрою в шахрайстві. Фінансові піраміди та лохотрони в Україні. Все, що пов'язано з фінансовими схемами, націленими на обман довірливих учасників.
Коротше, приїзджав до мене Гонта і плакався: "що йому робити?" А я йому кажу - зроби так: Запусти виплати з балансу на депозит, але виводити можна не більше 20% з балансу на тиждень!!! А от хто робить покупку від 10К, той зразу може вивести 50% з балансу! Коротше, "паси" й далі "баранів", але дай їм трохи виводити, щоб піраміда не заглохла! ДумайТЕ! ДійТЕ! БагатійТЕ!
Долярчик написав:Коротше, приїзджав до мене Гонта і плакався: "що йому робити?" А я йому кажу - зроби так: Запусти виплати з балансу на депозит, але виводити можна не більше 20% з балансу на тиждень!!! А от хто робить покупку від 10К, той зразу може вивести 50% з балансу! Коротше, "паси" й далі "баранів", але дай їм трохи виводити, щоб піраміда не заглохла! ДумайТЕ! ДійТЕ! БагатійТЕ!
Ты с б2б поднялся? Никогда еще так уверенно себя не чувствовал? Дуже добре живешь дякуючи б2б?
airmax78 написав:Ты с б2б поднялся? Никогда еще так уверенно себя не чувствовал? Дуже добре живешь дякуючи б2б?
Ну ти ж розумієш, що ЗАВЖДИ ВАЖЛИВА ТОЧКА ВХОДУ І ВИХОДУ! Ще раз повторю - хто вклався минулої осені(вересень-жовтень) разово і по крупному(наприклад 200К,чи пів ляма-лям гривень), і весь час виводив(як і я) і не спокусився повторно вкластись - то він ПОДВОЇВ СВОЮ СУМУ!!!
От тут був же такий собі Просекутор, який вклався на кілька сотень тисяч(на мою думку, так як він сам не признавався) і помацав гарний профіт(з його слів), але потім спокусився і далі вклався.... - тепер не заходить і не коментує ситуацію. А, якщо б не вкладав знову - залишився б з гарним профітом!
Долярчик Просекутор это какая из бабушек с видео? Гонта просто не знает с кем связался. Если Гонта ни разу в жизни ни с кем не "рамсился"(п), то будет ему не весело. Все до копеечки вернет с кешбеком и подарочными сертификатами.