Перелік фінансових компаній, які були під підозрою в шахрайстві. Фінансові піраміди та лохотрони в Україні. Все, що пов'язано з фінансовими схемами, націленими на обман довірливих учасників.
uaseller_info написав:Долярчик Жодна піраміда ніколи нічого не розхльобувала. Лише хардкор, лише скам. Ну а потім якщо є змога - новий хайп. Ви диветесь як би вам було добре. В засновників інший інтерес...
... та я там вгорі написав, як би я на їз місці робив - а вони туплять! - то, або вже треба їм схлопувати, а ні, то робити, як я написав..... - "кружити" до літа!
- треба було там з владою/поліцією домовитись, а нє, щоб ті таку антирекламу зробили, ще й це в новинах по ТВ показали... ... еееехххххх, ну хто їх так вчив піраміду будувати? - все ж правильно робили - зареєструвались/рік втіхаря просиділи/дали 4%/ потім 8% і давай кочегарити рекламою/розіграшами автівок/путівок - все правильно!!! - і тут бац, так затупити в москві і одночасно затупити з виплатами! - тупарі!
не затупили,всё по плану,ещё потом скажут по всем каналам Украина разводит русских-казахов-братьев,Бендеровцы лжецы .Не забывай Гонту с винницкой не случайно в работу взяли
uaseller_info написав:Долярчик Жодна піраміда ніколи нічого не розхльобувала. Лише хардкор, лише скам. Ну а потім якщо є змога - новий хайп. Ви диветесь як би вам було добре. В засновників інший інтерес...
... та я там вгорі написав, як би я на їз місці робив - а вони туплять! - то, або вже треба їм схлопувати, а ні, то робити, як я написав..... - "кружити" до літа!
- треба було там з владою/поліцією домовитись, а нє, щоб ті таку антирекламу зробили, ще й це в новинах по ТВ показали... ... еееехххххх, ну хто їх так вчив піраміду будувати? - все ж правильно робили - зареєструвались/рік втіхаря просиділи/дали 4%/ потім 8% і давай кочегарити рекламою/розіграшами автівок/путівок - все правильно!!! - і тут бац, так затупити в москві і одночасно затупити з виплатами! - тупарі!
Невідомо скільки вони платять даху в Московії. І невідомо чому журналюг не змогли прикупити. Це ж шкандаль...на Садовому кільці працює піраміда, пилососить грошенята. І не просто піраміда...а бандерівська піраміда з засновником з Вінниці. А влада ні гу-гу. В Пітері вже не дадуть розвернутись...мабуть.
... та я там вгорі написав, як би я на їз місці робив :mrgr
- а вони туплять! - то, або вже треба їм схлопувати, а ні, то робити, як я написав..... - "кружити" до літа! :mrgr
Ви хоч вкладене вивели?
а багато йолопів до тієї афери залучили?
під двері до Вас не прийдуть з вилами? o:
1) - меншу половину 2) - жодного! 3) - тому і ніхто не прийде!