Перелік фінансових компаній, які були під підозрою в шахрайстві. Фінансові піраміди та лохотрони в Україні. Все, що пов'язано з фінансовими схемами, націленими на обман довірливих учасників.
prosecutor написав:Працював. Не було часу на форум зайти. За минулий тиждень отримав все на касі. Проблем не було. Є проблеми з виплатою на картки, обіцяють усім виплатити до понеділка. Проблем з грошами поки нема. Завтра вже прийде нова виплата, виведу на касу у понеділрк. Відпишу. Сумма значна, тому що зайшли люди під мій код і отримаю великі реферальні бонуси. Відпишу чи отримав.
Квесторе_поверніться написав:Ви там шкандаль не чините шо не платять...в мегазі на Джерельній книга скарг є?
... є куток споживача, де запхана ксерокопія паспорта Гонти(особисто бачив) ... і все виплачують - і знайомий на карту перевів.... і знайома замовила готівку на магазин... - і мені прийшло на баланс!... буду виводити теж на магазин...
.... як то кажуть - лайки приймаються, бо хто вам ще отак пруфи буде скидати?
- а якщо таке не цікаво, то подумаю, чи варто ще скріни сюди кидати, чи просто мені будете вірити на слово, як джентльмену!
Квесторе_поверніться написав:Ви там шкандаль не чините шо не платять...в мегазі на Джерельній книга скарг є?
... є куток споживача, де запхана ксерокопія паспорта Гонти(особисто бачив) ... і все виплачують - і знайомий на карту перевів.... і знайома замовила готівку на магазин... - і мені прийшло на баланс!... буду виводити теж на магазин...
- а якщо таке не цікаво, то подумаю, чи варто ще скріни сюди кидати, чи просто мені будете вірити на слово, як джентльмену!