|
Ідеї для торгівлі на ринках США |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Фондові ринки США і Росії, трейдери і брокери на фондових біржах NYSE, NASDAQ, AMEX, РТС і ММВБ. Як купити американські акції? Робота на РТС.
Додано: Сер 30 вер, 2020 19:04
airmax78 написав:Не то. Электро-Смарт отличается от бензинового смарта только тем, что проезжает в 3 раза меньше. А в Тесла М3 ускорение 5 сек до 100 км/ч, автопилот, который, фактически, уже едет сам, и много разных фишек, которых нет ни у кого. И пробег: 500км на скорости в 110-120. Правда есть один большой недочет, который меня очень удивил - отсутствует автокорректор фар. Как так?!
DeMuro говорит, что там даже Paint есть на планшете! Афигеть! ПС. А в новой версии даже шахматы и нетфликс добавили! Блин, я уже начинаю серьезно задумываться над покупкой. ППС. Там можно подключить звук пердежа при включении поворотников! Боже, Элон просто гений! Все, начинаю копить бабло.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 702 раз.
- Подякували: 617 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 жов, 2020 05:28
Дивлюсь на IDV та SPHD Хороші дивіденти мають 
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 01 жов, 2020 08:32
Ukrainian написав:Дивлюсь на IDV та SPHD Хороші дивіденти мають 
Покупаем SPHD и шортим SPY = стабильно теряем деньги. Как там Ваш налоговый инспектор реагирует на двойное налогообложение дивов? Для клиентов я продумываю портфель, чтобы дивов не было совсем (они реинвестировались внутри фонда), зачем теребить дфс лишний раз.
-
St/2
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 1696 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 01 жов, 2020 13:24
St/2 написав: Ukrainian написав:Дивлюсь на IDV та SPHD Хороші дивіденти мають 
Покупаем SPHD и шортим SPY = стабильно теряем деньги. Как там Ваш налоговый инспектор реагирует на двойное налогообложение дивов? Для клиентов я продумываю портфель, чтобы дивов не было совсем (они реинвестировались внутри фонда), зачем теребить дфс лишний раз.
Перепрошую, але не зовсім зрозумів. Є угода про уникнення. Є факт виплати і факт утримання 15%. У нас ставка 5%. Ок, навіть якщо ставка 18% та 1,5% ВЗ, то мова про додаткову сплату максимум 4,5% у гривні по відповідному курсу. Або лише 1,5% військового збору. Взагалі не бачу проблеми декларування та сплати. Це не повторне оподаткування.
-
ib_investor
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 жов, 2020 13:28
airmax78 написав: Yuri_T написав: airmax78 написав:Поэтому жду.
чего? разве что снова переставить цену вниз, когда рынок подойдёт к заявке.
Я для себя уровень покупки определил и ордер поставил. Не сыграет - значит не мое.
Навіть ордєр поставив? На 100 - це під час громадянської війни за незалежність Каліфорнії.
-
ib_investor
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 жов, 2020 13:49
ib_investor написав: St/2 написав: Ukrainian написав:Дивлюсь на IDV та SPHD Хороші дивіденти мають 
Перепрошую, але не зовсім зрозумів.Є угода про уникнення. Є факт виплати і факт утримання 15%. У нас ставка 5%. Ок, навіть якщо ставка 18% та 1,5% ВЗ, то мова про додаткову сплату максимум 4,5% у гривні по відповідному курсу. Або лише 1,5% військового збору. Взагалі не бачу проблеми декларування та сплати. Це не повторне оподаткування.
Скажем просто недогнав  чи не дочитав  Часто подаєш податкову декларацію по операціям ІБКР? Переводиш виписку, завіряєш, платиш якісь податки, а потім ... рекомендую прочитати історію половінкіна з попередніх сторінок... А потім з"ясовується, що шорти в ІБКР ДФС вважає прибутком, і ти нашортивши на 100 куе, торчиш ДФС 19.5 куе... Наслідки торчання ДФС такої суми - це те ще житевий досвід .... Ну, а процес взаємодії з ДФС ще те задоволення ... 
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 01 жов, 2020 13:51
St/2 написав: Ukrainian написав:Дивлюсь на IDV та SPHD Хороші дивіденти мають 
То таке питання, а чого не змінити податкову резиденцію, якщо в тебе сурьозні суми? Ну тобто звалити повність з України і забити "болт" на спілкування з дфс..
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 01 жов, 2020 14:07
ib_investor написав: airmax78 написав: Yuri_T написав:чего? разве что снова переставить цену вниз, когда рынок подойдёт к заявке.
Я для себя уровень покупки определил и ордер поставил. Не сыграет - значит не мое.
Навіть ордєр поставив? На 100 - це під час громадянської війни за незалежність Каліфорнії.
100 = 500 до трюка со сплитом. 500 было в начале этого года. Не помню чтобы в это время какая-то война в Калифорнии велась.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 01 жов, 2020 14:08
change_pm написав:Скажем просто недогнав
Я не проти твоїх інтерпретацій рівня мого розуміння. Шорти - питання складне і ніким не описане. З оподаткуванням дивідендів ситуація зрозуміла, є виписані норми, є угода про уникнення подвійного оподаткування, є процедура декларування в Україні і сплати задекларованих сум. Тому я перепитав Половінкіна про складності саме цього питання. І ніякого іншого.
-
ib_investor
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 жов, 2020 14:12
Ти, начебто, виставляєш себе розумною людиною. Але реально туго доганяєш. 100 - це рівень при майбутній війні. Там твій ордєр?
-
ib_investor
-
-
-
-
Профіль
-
-
|