Зашла на Белстат, там родившиеся и умершие за январь-март 2020 года, а 2021 ещё не существует... С апреля 2020 прям всё стабильно, как никогда, ничего не происходит кроме дня металлургов...
|
|
![]()
Є про інший зв'язок. *Деньги есть, ума не надо.* Ти, як завжди, заєралашив. З того, що дурний зазвичай бідний, не обов'язкове зворотнє. Нагадаю - подивись крітерії бідності. Потім розмірковуй. Але ж в тебе розуму не вистачає спочатку вивчити визначення "бідний", щоб потім його застосовувати. А також на те, що ота приказка більше стосується часів, коли доступ до знань занадто залежав від матеріальних статків. Читай: *И с умом, да с пустой сумой, а и без ума, да туга сума.* *Разума много, да денег нет.* * Голь хитра, голь мудра, голь на выдумки горазда.* І т.д.
![]() Є таке Але спочатку треба заробити гроші(тобто бути розумнішим/кваліфікованішим від інших..а вже потім можна бути дурнем їх витрачаючи(мажори другого покоління в приклад) Тому ще раз Де народна мудрість яка б прямо стверджувала б що багатий=дурний? а в цих Ну і? Перша Можна бути розумним і бідним Друга Розуму багато - грошей нема Третя Бідний хитрий,бідний мудрий, бідний видумщик - а де тут що він багатий? Тому ще раз Де прямо сказано ? Що багатий= дурний....
![]() Будівельник
Який ще раз? І головне навіщо??? Вам ніхто не стверджував, що багатий обов'язково дурний. Ви самі це твердження приписали зі стелі опоненту. Ви пропустили (спеціально)) в першому - *...а и без ума, да туга сума.* Куди ж пряміше-то. Ну а це супердемагогія: *Третя Бідний хитрий,бідний мудрий, бідний видумщик - а де тут що він багатий?* Востаннє редагувалось detroytred в Суб 17 лип, 2021 19:28, всього редагувалось 1 раз.
![]() Ой розумничка... Тепер признаєш що твої вислови тупе заробляння грошей - це від злості і зависті? А взагалі ти вважаєш основну масу багатих(крім кількох процентів злодіїв)-людьми які розумніші від оточуючих і критерієм цієї розумності є їх в десятки разів більші статки від тих хто виявився дурнішим? Чи будуть якісь інші пояснення? ПС Я надіюсь мене і мільйони таких як я - ти в злодіїв і дурнів не записуєш?
![]()
Ну і навіщо ти це своє маніпулювання сюди тягнеш-то? Я тобі пояснював вже, що *тупе* відносилося саме до твого заробляння грошей, а не взагалі. До того, як ти стрибав від прапорщика, до будинків і до продажу горілки. Тобто без тяги до справи, яку любиш. Аби чим займатися для заробляння грошів. І так красиво перевів з предмету, який пхав ЛАДу, на мене. Йди на політгілку. Вилікую. Твій вимір розуму в статках -- це ознака відсутності розуму в тебе. Злодій - той, хто здійснив злочин. Ніякої мови про злочини не було. Що ти несеш... Якщо ти про злодеев, то йди в дітсадок з такими визначеннями.
![]() Re: Эпидемия коронавируса в миреДельта, не дельта... Она просто сильнее прилипает и немного тяжелее проходит (наверное). Но после очередной весенней волны много переболело и имеют свежий иммунитет. Как обычно, переболели самые активные разносчики. Домашние хомячки как сидели дома , так и сидят,от кого им заражаться, если разносчики не болеют. Когда ослабнет иммунитет у активных, а заодно совпадет школа, вузы, выход из сезона отпусков - получим, возможно.А может и нет. Вообще, я не понимаю этих визгов "а вот у нас (или ещё у кого-то, не важно) нет вспышки,значит нет никакого Ковид,значит выфсеврети". Можно, конечно,поискать причины,почему у кого-то нет,вдруг удастся извлечь полезный опыт. Но факт того,что почти у всех есть- говорит о том,что он есть, и необходимо принимать меры для нераспространения его у нас. ![]() 1 Так як я не можу стверджувати що в тебе є кого лікувати (ти жодного разу не писав ні про живих ні про резинових) , то я порекомендую тобі піти полікувати тих хто в тебе є, а за моє здоровья не переживай 2 Уточнююче запитання яке повязане з допомогою/статками/розумом а - кому допомагають? бідним чи багатим? б - хто розумніший? ті хто допомагає чи ті кому допомагають? А тепер зєднай а і б 3 Зєднав? Що вийшло? А тепер ти погоджуєшся що станом на зараз я допомагаю тобі а не навпаки? І хто тоді я і хто ти?
![]() Re: Эпидемия коронавируса в миреКакая должна быть паника?? Собаки трупы не таскают. Вот в условном Питере умирает обычно 160 чел в день. А сейчас +100 ещё. Ну сожгут ещё плюс сто. Делов то. Паники нет нигде. Жмуры есть. Вообще, все эти события можна воспринимать по разному. Помните пожар в доме престарелых в Харькове? Сгорело 15 человек. День жалобы,страна в ужасе,расследования, найти виновных, всех наказать. В условном апреле 2021 года, когда 20 тыс "лишних" смертей, это сгорело 1000 домов престарелых за месяц, или 33 ежедневно . А скорби то и нет. Такая парадоксальная штука наша психика. Востаннє редагувалось Hotab в Суб 17 лип, 2021 20:09, всього редагувалось 1 раз.
![]() Будівельник
Ти генерити ще тут дурню (глупость) тепер будеш? Не вигадуй чергову дурню. Через єралашик. Ти мені абсолютно нічим не допомагаєш. Розберись з визначенням поняття *допомога", потім застосовуй. Все, йди лісом, з цим офтопом тут.
Зараз переглядають цей форум: V2 і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|