так у тебя же - всё в три раза больше, всё в три раза шире, всё в три раза выше.
Откуда теперь жалобы ?
|
|
А Майдан і не є революцією "за означенням". Ні перший ні другий. І держ. переворотом він також не є. Використали слово "революція", бо іншого підходящого немає. Як завжди продираєтесь до слів, а не до суті.
Так Вы сами использовали данное определение.
Сами откуда-то взяли цель - "жити краще". Потом почему-то сузили цели протеста до лишь смены власти. Обозначив любые иные утопией. Протестовать можно с разными целями, требованиями. Кто только за что не протестует)) Конкретно на Майдане вначале были такие: Потом добавлялись иные. От: Влада Гонконгу виконала ключову вимогу протестувальників И до: Влада білоруського міста погодилися виконати вимоги протестувальників Повний текст читайте тут:
Зміна президента це по-моєму Для "таких дитячих цілей" в Україні достатньо поставить 20 палаток і вимоги будуть виконані.
Re: Політична ситуація в Білорусі
Параноидальный бульбофюрер утащил целую страну в пинские болота Re: Політична ситуація в БілорусіКлючове слово "тупо". От якби Replay вчили по принципу як поступають з програмістами, про які тут ватнички захлинались розказували які їм гарні умови створені, то зразу би почало доходити:
Дивлюсь на відео ,як омон і невідомі в цивільному пакують жінок в автозаки і виникає логічне питання
Мужики-Ви ДЕ ? Ваших жінок сьогодні пакують за те що вони мирно йшли колоною...одні жінки... Зняти мешти щоб не псувати лавочки - я це розумію Якщо якесь мурло тягне жінку (масово) я це не розумію.
Отже, як пише pesikot - ытогі подвєдьом:
Протести в Білорусії не досягли своєї мети. Ще, звичайно шанси є, але розвитку ситуація не має. Все помаленьку затихає. Ключові причини, які призвели не призвели до успіху: 1. Мирний характер протестів. Все-таки, якщо тебе б'ють то потрібно давати здачі. Не знаю в чому причина такої підкресленої "мирності", можливо менталітет білорусів такий. 2. Відсутність лідерів. Зрозуміло, що там все зачищено, але особисто мене дивує якась підкреслена віддаленість протестантів від лідерів(навіть тих, що є). Все-таки протест не може мати успіху без лідерів - мені це очевидно, білорусам, нажаль, ні. І ще 2 неключові причини: 3.Втручання Росії. Росія все-таки не сильно втручалась в ситуацію, особливо напочатку. Хоч можливості Росії ми усі прекрасно знаємо. 4.Занадто довге правління диктатора. Це призвело до того, що відступати Лукашенку просто нікуди. Психологічно Лука не уявляє себе на іншому місці. Тому він буде йти до кінця. І ще хотів би додати, що чисельність протестантів все-таки невелика. Київ всього в 1,5 рази більший за Мінськ, але чисельність людей просто незрівнянна. СМІ просто "наганяють картинку" і сильно перебільшують все що відбувається.. Мій прогноз: протести будуть стихати, але можуть вибухнути після економічних проблем, наприклад серйозної девальвації. Можна констатувати факт: м'яч сьогодні на стороні Лукашенко. Востаннє редагувалось andrijk777 в Нед 20 вер, 2020 15:42, всього редагувалось 1 раз.
Re: Політична ситуація в Білорусі
Всё как я не устаю повторять, что протесты в РБ - это протесты против самого Лукашенко. А не против РФ. Re: Політична ситуація в Білорусі
Протесты не утихают
|
|
||||||||||||||||||||||||||