Протестующим в Минске удалось сломать один из водометов, но к силовикам приехали на подмогу новые, пишут беларуские СМИ
Протесты "утихают"
Вони "не утихают", вони вже "утихли". Якщо дивитись відео - там максимум пару тисяч протестуючих. Така кількість - це вже несерйозно для якихось змін, а тим більше для зміни Луки.
Ось в Хабаровську вже 3 місяці протести "не утихают". И че? Будуть і в Білорусії "не утихать" ще пару місяців.
Протестующим в Минске удалось сломать один из водометов, но к силовикам приехали на подмогу новые, пишут беларуские СМИ
Протесты "утихают"
Да фактически протесты уже утихли, выходит небольшой количество, которое ни на что не влияет, основная масса населения уже смирилась с ситуацией. Но это не значит, что проблема рассосалась. Даю очень мало шансов, что Бацька выиграет следующие выборы, хоть внеочередные, хоть очередные. Караул(народ) устал (с) Как сказал матрос Железняк. Даже те, кто Лукашенко поддерживают, предполагаю, понимают, что Бацьке пора на покой.
Протесты "утихают"
Да фактически протесты уже утихли, выходит небольшой количество, которое ни на что не влияет, основная масса населения уже смирилась с ситуацией. Но это не значит, что проблема рассосалась. Даю очень мало шансов, что Бацька выиграет следующие выборы, хоть внеочередные, хоть очередные. Караул(народ) устал (с) Как сказал матрос Железняк. Даже те, кто Лукашенко поддерживают, предполагаю, понимают, что Бацьке пора на покой.
а я думаю выиграет. это будет преподнесено как в раше "есть лукашенко - есть беларусь, нет лукашенка - нет беларуси". и вполне себе мобилизует сторонников + админ и информ ресурсы.
andrijk777 написав:Вони "не утихают", вони вже "утихли".
Як знати, от було в історії:
"Пора!": В Білорусі викарбували монету із закликом до боротьби з московськими окупантами (фото) За день могильовчани розгромили московський гарнізон, і за це влада повернула місту відібране магдебурзьке право, а також дала новий герб. За оцінками істориків, в ході різанини в лютому 1661 року городянами був повністю знищений семитисячний гарнізон московського царського війська. http://patrioty.org.ua/politic/pora-v-b ... 68110.html
І з давнішої історії
О ходе восстания известно из записок игумна Ореста, который, по собственным словам, был свидетелем этих событий. По данным Ореста, был разработан план восстания, согласно которому все хозяева, у которых стояли по домам русские ратники, должны были обезвредить их оружие, достав кремень или иным образом испортив его. Датой начала восстания было назначено 10 февраля. До последней минуты русский гарнизон не догадывался о заговоре горожан. https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0 ... 0%B5_(1661)
jj1981ua написав:а я думаю выиграет. это будет преподнесено как в раше "есть лукашенко - есть беларусь, нет лукашенка - нет беларуси". и вполне себе мобилизует сторонников + админ и информ ресурсы.
Цікава думка. Я теж вважаю, що Лукашенко не здасться без бою. На повторних виборах адмінресурс дає значну перевагу, навіть якщо чесно підрахують. Якщо не буде економічної кризи, Лукашенко може перемогти ще раз.
jj1981ua написав:а я думаю выиграет. это будет преподнесено как в раше "есть лукашенко - есть беларусь, нет лукашенка - нет беларуси". и вполне себе мобилизует сторонников + админ и информ ресурсы.
Цікава думка. Я теж вважаю, що Лукашенко не здасться без бою. На повторних виборах адмінресурс дає значну перевагу, навіть якщо чесно підрахують. Якщо не буде економічної кризи, Лукашенко може перемогти ще раз.
Ну що ви як діти. Після того що сталось цього літа - Лукашенко вже ніколи не переможе при чесному підрахунку голосів. НІКОЛИ. Так він і не піде на такі вибори. Він вже прекрасно зрозумів що має менше ніж 50% підтримки. Тому - чесних виборів(з чесним підрахунком) з Лукашенко не буде.
А якщо підрахунок нечесний - то які проблеми? Перемога гарантована. Ермошина просто вийде і скаже - Лука переміг і набрав х% голосів. (х>50)
Ось і все. Так що якщо пишете "переможе" чи "не переможе" - пишіть при чесному чи нечесному підрахунку. А то не зрозуміло що ви хочете сказати.
andrijk777 написав:Ось і все. Так що якщо пишете "переможе" чи "не переможе" - пишіть при чесному чи нечесному підрахунку. А то не зрозуміло що ви хочете сказати.
Я написав те, що хотів - Лукашенко може перемогти і на чесних виборах. В нас же є регіони, які стабільно голосують за проросійських кандидатів. В Білорусі ще гірша ситувція. І не факт, що з'явиться ватний молодий прохідний лідер, якщо Раша буде принципово підримувати Лукашенка.
lapay написав:Я написав те, що хотів - Лукашенко може перемогти і на чесних виборах. В нас же є регіони, які стабільно голосують за проросійських кандидатів. В Білорусі ще гірша ситувція. І не факт, що з'явиться ватний молодий прохідний лідер, якщо Раша буде принципово підримувати Лукашенка.
А до чого тут проросійськість??? Так питання в Білорусії не стоїть і не стояло взагалі. Білоруси конкретно проти Луки - і не важливо підтримує його чи Путін чи Трамп чи хтось інший. Тим більше білорусам прекрасно відомо як Лука вміє маніпулювати "підтримками", коли йому потрібно. Ще 2 місяці тому - Раша була першим ворогом - тепер перший друг.
Якщо чесно(подивіться відео) - то в них і аргументів проти Луки немає . Наприклад, "Білорусь розквіте, коли Лука піде" - ми з вами(я так думаю) можемо тільки посміятись з цього "аргументу".
Просто надоїв за 26 років і все. І це вірно. Велика частина населення нікого іншого при владі і не бачила. Наприклад, я народився в 1980, мені вже 40 років, вже діти майже дорослі, а я крім Луки нічого і не бачив.