Фактор втоми, від влади, ніхто не заперечує, тільки народи, на нашій кулі, різні, як і люди. Я тут постив анекдот про стілець з гвіздком. Білоруси втомились, але потерплять, якщо старший брат буде наполягати.
|
|
![]() Re: Політична ситуація в БілорусіФактор втоми, від влади, ніхто не заперечує, тільки народи, на нашій кулі, різні, як і люди. Я тут постив анекдот про стілець з гвіздком. Білоруси втомились, але потерплять, якщо старший брат буде наполягати. ![]() 100% ні. Якщо старший брат буде наполягати - це визве реакцію відчуження від старшого брата - це нормальна реакція усіх нормальних людей. Люди голосували за Яника, не тому що його дуже любили і не тому що Яника підтримувала Росія, а тому що були категорично проти Ющенка чи Тимошенко. І взагалі - в подіях, що вже відбулись(не знаю що буде дальше) - роль Росії невелика, не потрібно перебільшувати роль Росії.
![]() кризис будет и очень сильный. но он будет у всех. вопрос в том как Беларусь будет выглядеть на фоне других стран в этот кризис. боюсь наша страна будет переживать кризис гораздо тяжелее и это будет прекрасный пример для сюжетов по ящику на тему "дед - молодец". так что я уверен, что он там засел основательно и никуда не собирается. выпереть его может только раша, но зачем им это? дед хитрый и не раз пытался сидеть на 2-х стульях, но он понятливый и идейный союзник. вдруг англосаксы намутят чего-то и своего интегрируют во власть. на кого менять? так что я не верю, что его выкурят из кресла. а на заявления и санкции он плевать хотел (в отличии от наших собачек). ![]()
да какой там террор? это детский лепет с забастовками. всех буйных уволят, особо буйных посадят. предприятия как работали так и работают. что-то остановилось? ну спекулянты шатают банки, но админ мерами их быстро загонят под плинтус. а действия власти - во всех странах с жесткой вертикалью одинаковы для убирания инакомыслящих и особо буйных. ![]()
я думаю, что вы не голосовали за яныка потому и ошибаетесь. я тоже не голосовал, но думаю это было больше за него чем против юля-ющ. вот нашего нынешнего выбрали именно "против пороха". ![]() Сюжети "по ящику" завжди будуть одні і ті ж - як у нас погано. Це тому що "ящик" у нас в руках олігархів, а в Білорусії в руках Лукашенка. Потрібно дивитись не в ящик а на факти - мінімальна зарплата у нас вперше з 2008 року вища ніж в Білорусії(і Росії також). А враховуючи що курс зайчика вже скочив з 2,3 до 2,65 за долар, і середня зарплата може обігнати білоруську. А може вже обігнала, тому що там могли намалювати середню, яку захотіли. Востаннє редагувалось andrijk777 в Пон 05 жов, 2020 18:15, всього редагувалось 1 раз.
![]() ![]() ![]() І не тільки тут. На білоруських опозиційних сайтах - таке саме враження. Тільки це не Лука "построил", а самі білоруси це построїли, "вопреки диктатору Луке". А уберут Луку - так вообще покруче Швейцарии заживут! ![]() ![]()
![]() не смотрю/не читаю ни нехта, ни другую белкооппу, но так, по обрывкам, видимо не осознают, что более-менее зажиточность рб основана на умении луки сидеть на двух стульях, надо отдать должное - хитрый жучара.....видимо, был, тк как он и путену настапистел своей хитровыепностью ![]() Re: Політична ситуація в БілорусіНу не знаю. В Кремлі сказали - треба за опо платформу Медведчука, і опоблок Ахметова обнулився. Скажуть Лукашенко, і білоруські ватани слухняно поставлять за нього галочку.
Зараз переглядають цей форум: flyman і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|