Політична ситуація в Білорусі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 136137138139140 ... 150>
Повідомлення Додано: Пон 05 жов, 2020 15:44

Re: Політична ситуація в Білорусі

andrijk777 написав:Просто надоїв за 26 років і все. І це вірно. Велика частина населення нікого іншого при владі і не бачила.

Фактор втоми, від влади, ніхто не заперечує, тільки народи, на нашій кулі, різні, як і люди. Я тут постив анекдот про стілець з гвіздком. Білоруси втомились, але потерплять, якщо старший брат буде наполягати.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 жов, 2020 16:13

lapay написав:Білоруси втомились, але потерплять, якщо старший брат буде наполягати.

100% ні.
Якщо старший брат буде наполягати - це визве реакцію відчуження від старшого брата - це нормальна реакція усіх нормальних людей.
Люди голосували за Яника, не тому що його дуже любили і не тому що Яника підтримувала Росія, а тому що були категорично проти Ющенка чи Тимошенко.
І взагалі - в подіях, що вже відбулись(не знаю що буде дальше) - роль Росії невелика, не потрібно перебільшувати роль Росії.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 жов, 2020 17:00

lapay написав:
  jj1981ua написав:а я думаю выиграет. это будет преподнесено как в раше "есть лукашенко - есть беларусь, нет лукашенка - нет беларуси". и вполне себе мобилизует сторонников + админ и информ ресурсы.

Цікава думка. Я теж вважаю, що Лукашенко не здасться без бою. На повторних виборах адмінресурс дає значну перевагу, навіть якщо чесно підрахують. Якщо не буде економічної кризи, Лукашенко може перемогти ще раз.

кризис будет и очень сильный. но он будет у всех. вопрос в том как Беларусь будет выглядеть на фоне других стран в этот кризис. боюсь наша страна будет переживать кризис гораздо тяжелее и это будет прекрасный пример для сюжетов по ящику на тему "дед - молодец". так что я уверен, что он там засел основательно и никуда не собирается.
выпереть его может только раша, но зачем им это? дед хитрый и не раз пытался сидеть на 2-х стульях, но он понятливый и идейный союзник. вдруг англосаксы намутят чего-то и своего интегрируют во власть. на кого менять?
так что я не верю, что его выкурят из кресла. а на заявления и санкции он плевать хотел (в отличии от наших собачек).
jj1981ua

Заблокований
Подякував: 77 раз.
Подякували: 125 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 жов, 2020 17:03

да какой там террор? это детский лепет с забастовками. всех буйных уволят, особо буйных посадят. предприятия как работали так и работают. что-то остановилось? ну спекулянты шатают банки, но админ мерами их быстро загонят под плинтус.
а действия власти - во всех странах с жесткой вертикалью одинаковы для убирания инакомыслящих и особо буйных.
jj1981ua

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 жов, 2020 17:07

andrijk777 написав:
  lapay написав:Білоруси втомились, але потерплять, якщо старший брат буде наполягати.

100% ні.
Якщо старший брат буде наполягати - це визве реакцію відчуження від старшого брата - це нормальна реакція усіх нормальних людей.
Люди голосували за Яника, не тому що його дуже любили і не тому що Яника підтримувала Росія, а тому що були категорично проти Ющенка чи Тимошенко.
І взагалі - в подіях, що вже відбулись(не знаю що буде дальше) - роль Росії невелика, не потрібно перебільшувати роль Росії.

я думаю, что вы не голосовали за яныка потому и ошибаетесь. я тоже не голосовал, но думаю это было больше за него чем против юля-ющ.
вот нашего нынешнего выбрали именно "против пороха".
jj1981ua

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 жов, 2020 17:40

jj1981ua написав: боюсь наша страна будет переживать кризис гораздо тяжелее и это будет прекрасный пример для сюжетов по ящику на тему "дед - молодец". так что я уверен, что он там засел основательно и никуда не собирается.

Сюжети "по ящику" завжди будуть одні і ті ж - як у нас погано. Це тому що "ящик" у нас в руках олігархів, а в Білорусії в руках Лукашенка.
Потрібно дивитись не в ящик а на факти - мінімальна зарплата у нас вперше з 2008 року вища ніж в Білорусії(і Росії також).
А враховуючи що курс зайчика вже скочив з 2,3 до 2,65 за долар, і середня зарплата може обігнати білоруську. А може вже обігнала, тому що там могли намалювати середню, яку захотіли.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Пон 05 жов, 2020 18:15, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 жов, 2020 18:02

почитаешь тут, так впечатление, шо лука построил, типа, второй швейцариии, которой всё нипочём и населена благодарным и заможным населением
19yuriy91

Подякував: 265 раз.
Подякували: 396 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 жов, 2020 18:10

19yuriy91 написав:почитаешь тут, так впечатление, шо лука построил, типа, второй швейцариии, которой всё нипочём и населена благодарным и заможным населением

:D :D Це точно!
І не тільки тут. На білоруських опозиційних сайтах - таке саме враження. Тільки це не Лука "построил", а самі білоруси це построїли, "вопреки диктатору Луке".
А уберут Луку - так вообще покруче Швейцарии заживут! :D :D
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 жов, 2020 18:21

andrijk777 написав:
  19yuriy91 написав:почитаешь тут, так впечатление, шо лука построил, типа, второй швейцариии, которой всё нипочём и населена благодарным и заможным населением

:D :D Це точно!
І не тільки тут. На білоруських опозиційних сайтах - таке саме враження. Тільки це не Лука "построил", а самі білоруси це построїли, "вопреки диктатору Луке".
А уберут Луку - так вообще покруче Швейцарии заживут! :D :D

не смотрю/не читаю ни нехта, ни другую белкооппу, но так, по обрывкам, видимо не осознают, что более-менее зажиточность рб основана на умении луки сидеть на двух стульях, надо отдать должное - хитрый жучара.....видимо, был, тк как он и путену настапистел своей хитровыепностью
19yuriy91

Подякував: 265 раз.
Подякували: 396 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 жов, 2020 19:25

Re: Політична ситуація в Білорусі

andrijk777 написав:Люди голосували за Яника, не тому що його дуже любили і не тому що Яника підтримувала Росія, а тому що були категорично проти Ющенка чи Тимошенко.

Ну не знаю. В Кремлі сказали - треба за опо платформу Медведчука, і опоблок Ахметова обнулився. Скажуть Лукашенко, і білоруські ватани слухняно поставлять за нього галочку.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

#<1 ... 136137138139140 ... 150>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman і 1 гість