Політична ситуація в Білорусі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 2122232425 ... 150>
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2020 01:39

unicdima написав:
  andrijk777 написав:
  unicdima написав:Одразу видно, що ти і поняття не маєш про реальний експорт Білорусі.
За минулий рік експорт у них 33млрд.долл, у нас 50млрд.долл. За чисельність населення погуглиш?

Ти хоч читати вмієш, неук?
Я написав структуру експорту Білорусії!!!
Вони купляють в Росії нафту(задешево), переробляють(навіть не всю) і перепродують це на Захід(задорого) - це 40% їх експорту.
Від таких "операцій" експорт збільшується, але толку з того?

На відміну від тебе я дивився всі дані по експорту, а ти переказуєш казки якихось пропагандонів. По факту машинобудування в них працює в рази краще ніж у нас.

Ок. Машинобудування краще і що? Це тому що вони не втратили ринок збуту - Росію. Це пряма заслуга Лукашенка. І що?
Чого ж у них зарплати приблизно такі як у нас, якщо "в них працює в рази краще ніж у нас"?

І взагалі що за дебільна привичка порівнювати усіх з нами?
Ось, Replay , вище, описує Україну і порівнює її з .... Китаєм. Ось порівнюйте Білорусь також з Китаєм.
Це у вас пропагандиські замашки - коли говоримо про Україну, то порівнюємо її з Китаєм, США, Польщею і т.д. А коли говоримо про Росію, Білорусь, то порівнюємо їх чомусь з нами...
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2020 05:20

Replay написав:По Беларуси, наблюдаем, там полюбому будет весело, работают профи, так что - будут и более жесткие противостояния.

Причем профи с двух сторон
Tegularius

Заблокований
Подякував: 238 раз.
Подякували: 255 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2020 09:03

любопытные размышления , философский взгляд на события в рб
первые 15мин, с 1м30с
https://www.youtube.com/watch?v=GoLTZoK4eBk
19yuriy91

Подякував: 265 раз.
Подякували: 396 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2020 09:04

andrijk777 написав:
  detroytred написав:
  andrijk777 написав:
Щось я не зрозумів вашої логіки. Якщо в Білорусії все так прекрасно, і це прекрасно їм створив бацька, а хто ж іще - тоді чому їм капець. Бацька поламався чи як?
Бацька залишиться при владі і Білорусь дальше буде процвітати. - чому так не буде?

Вам эту логику уже много раз объяснили ... Флай, я. Почему неизбежно ломаются диктаторы.

Процветать?))
Выживать. Лучше, но всё же выживать.

Те, що у вас проблеми з логікою, я давно зрозумів.
Питання не в тому чому він поламався.
Питання в тому що диктатора не можна сприймати "по частинах". Так, Лука побудував Білорусь, яка жила дещо краще ніж Україна. Але зараз рівень життя впаде - це 100%. І в кращому випадку впаде до нашого рівня.
Але Replay кричить, капець, альтернативи немає. Так тому і немає, що бацька все зачистив.
Монета не може мати тільки одну сторону - так само і диктатора потрібно сприймати з усіма наслідками. Коли білорусам було більш-менш добре вони "раділи життю", а тепер проснулись і "він їм надоїв" і виявляється що капець і виявляється що альтернативи немає. :? :?

----_------------------------------
Наоборот, проблемы с логикой у вас.
Вы прям открытие сделали, что с диктатором альтернативные лидеры отсутствуют, зачищены)))

Естественно. Но посмотрите на Украину недавно. И без диктатора альтернативных лидеров среди высшего политикума оказалось, что тоже нема ...
ЗЕ выступил этой альтернативой.

Интересный момент: раскрутить блоггершу или артиста могут, а вот какого-нибудь серьёзного толкового умудренного (типа д.Саши и пр.) не хотят.
Такие альтернативы во власти не нужны.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2020 09:59

detroytred написав:раскрутить блоггершу или артиста могут, а вот какого-нибудь серьёзного толкового умудренного (типа д.Саши и пр.) не хотят.
Ви звертали увагу- у Вас завжди повинен зробити хтось...для когось
1 А Ви припускаєте що нормальна і фахова людина сама не буде обіцяти все/всім , розуміючи що це неможливо . а тому за неї не проголосують
2 Я ризикнув би й ти у владу і гарантую ,що за 5 років в Україні було б більше середнього класу ніж зараз як мінімум на половину від сьогоднішньої кількості...але при цьому мені потрібно задекларувати
а - збереження субсидій тільки тим , хто погодиться що отримані ним як субсидії гроші-будуть вирахувані з його спадкоємців під час передачі житла
б - жорсткий кордон з ОРДЛО і зупинка виплат пенсій
в - прискорений розвиток зеленої енергетики( просто я б крім генерації , зобовязав створювати ще й акамулятивні можливості на обєм добової генерації
г - розмір сплат по єдиному привязав би до середньої зарплати а не мінімальної

і таких пунктів було б сотні...
Питання -мене б могли розкрутити?
Відповідь - ні
А хто тоді був би винуватий?
Власники телеканалів? Позиція виборців? Чи моя позиція?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2020 10:14

Приємно вражений діями Білорусів.
1 Тільки національні прапори
2 Тільки протест проти Лукашенко
3 Жодної побитої вітрини чи спаленої машини
4 На протесті ,коли треба стати на лавочку - знімають взуття,щоб лавочку не замазати...

Ці люди швидше стануть Швейцарією ніж ми.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2020 11:00

budivelnik написав:
  detroytred написав:раскрутить блоггершу или артиста могут, а вот какого-нибудь серьёзного толкового умудренного (типа д.Саши и пр.) не хотят.
Ви звертали увагу- у Вас завжди повинен зробити хтось...для когось
1 А Ви припускаєте що нормальна і фахова людина сама не буде обіцяти все/всім , розуміючи що це неможливо . а тому за неї не проголосують
2 Я ризикнув би й ти у владу і гарантую ,що за 5 років в Україні було б більше середнього класу ніж зараз як мінімум на половину від сьогоднішньої кількості...але при цьому мені потрібно задекларувати
а - збереження субсидій тільки тим , хто погодиться що отримані ним як субсидії гроші-будуть вирахувані з його спадкоємців під час передачі житла
б - жорсткий кордон з ОРДЛО і зупинка виплат пенсій
в - прискорений розвиток зеленої енергетики( просто я б крім генерації , зобовязав створювати ще й акамулятивні можливості на обєм добової генерації
г - розмір сплат по єдиному привязав би до середньої зарплати а не мінімальної

і таких пунктів було б сотні...
Питання -мене б могли розкрутити?
Відповідь - ні
А хто тоді був би винуватий?
Власники телеканалів? Позиція виборців? Чи моя позиція?

Я Вам открою тайну - что посадовi особи, о которых идёт речь, только этим и должны заниматься - делать что-то для кого-то. Не для себя, а именно для кого-то. За это они получают деньги и т.д.
Тоже самое и с крупнейшими бизнесменами - они имеют юридические обязательства перед кем-то, начиная с отримання лицензий, и общественные обязательства - поскольку сосредоточили в своих руках довольно значительные по влиянию на жизнь общества ресурсы.

Это естественно, что спрос с более влиятельных граждан значительно выше, чем с пересичного.

Подождите! То, что люди ведутся на популизм - это не от того, что они такие недолугие. Такими их делают те самые власть имущие через СМИ, систему образования, личный пример и пр. инструменты влияния.
Для начала нужно, чтобы власть имущие попытались раскрутить-поднять во власть таких толковых фаховых.
И вот тогда, если бы не получилось, то верным было Ваше утверждение о не проголосуют.

А если вкладываться-раскручивать на всех каналах ляшков и т.п. с их идеями-виденьями, то, разумеется, поддержат ляшков-кив, а не толковых.

Не говоря уже о том, что классика - обещать результат, не упоминая средств достижения. Выиграл на обещаниях покращення, а реализовал через перечисленные Вами пункты.
Важен результат.
Ведь поддержали одно, а оказалось вон оно как -- жгли под окнами у Бальцеровича...
Т.е. с целью согласны, а средства достижения полякам не понравились.

Ключевое - результат. Заинтересованность власть имущих в результате. А средства - лишь бы были в рамках демократии.
Поймите - то, что за окошком устраивает, в первую очередь, наших можновладцив. Они и не чешутся, наоборот, всячески поддерживают систему и образ.

Когда власть имущих не устраивает, тогда ... изменения.
Короче -- рабы, холопы восставали и восставали или требовали хотели изменений бы долго, до бесконечности.
Пока к этому не подключится значимая часть можновладцив, изменения невозможны.

Сравните результат хотелок работяг без профсоюза и с нормальным профсоюзом.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2020 11:15

budivelnik написав:Приємно вражений діями Білорусів.
4 На протесті ,коли треба стати на лавочку - знімають взуття,щоб лавочку не замазати...

Судить об уровне сябров можно будет лишь тогда, когда процесс станет более массовым и менее организованным. Более народным)))

Французы жилеты тоже вроде не дикие, но витрины бьют, аж гай шумить.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2020 11:30

Kudrjavuy написав:Будем надеяться, что Белоруссия - устоит, раз активное противостояние поставили сразу.

Лукашенко обречён, просто дело времени, когда его уберут.
После того как рептилоиды и с Запада, и с Востока приняли решение убрать Бацьку, часовой механизм уже затикал. :mrgreen:
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2020 13:04

budivelnik написав:Приємно вражений діями Білорусів.

главное отличие, на мой взгляд, от нас - наличие массовых забастовок, там уже никакие омоны не помогут. и именно они могут донести до руководства страны "пожелания трудящихся".
19yuriy91

Подякував: 265 раз.
Подякували: 396 раз.

Профіль

#<1 ... 2122232425 ... 150>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор