unicdima написав:Одразу видно, що ти і поняття не маєш про реальний експорт Білорусі. За минулий рік експорт у них 33млрд.долл, у нас 50млрд.долл. За чисельність населення погуглиш?
Ти хоч читати вмієш, неук? Я написав структуру експорту Білорусії!!! Вони купляють в Росії нафту(задешево), переробляють(навіть не всю) і перепродують це на Захід(задорого) - це 40% їх експорту. Від таких "операцій" експорт збільшується, але толку з того?
На відміну від тебе я дивився всі дані по експорту, а ти переказуєш казки якихось пропагандонів. По факту машинобудування в них працює в рази краще ніж у нас.
Ок. Машинобудування краще і що? Це тому що вони не втратили ринок збуту - Росію. Це пряма заслуга Лукашенка. І що? Чого ж у них зарплати приблизно такі як у нас, якщо "в них працює в рази краще ніж у нас"?
І взагалі що за дебільна привичка порівнювати усіх з нами? Ось, Replay , вище, описує Україну і порівнює її з .... Китаєм. Ось порівнюйте Білорусь також з Китаєм. Це у вас пропагандиські замашки - коли говоримо про Україну, то порівнюємо її з Китаєм, США, Польщею і т.д. А коли говоримо про Росію, Білорусь, то порівнюємо їх чомусь з нами...
andrijk777 написав: Щось я не зрозумів вашої логіки. Якщо в Білорусії все так прекрасно, і це прекрасно їм створив бацька, а хто ж іще - тоді чому їм капець. Бацька поламався чи як? Бацька залишиться при владі і Білорусь дальше буде процвітати. - чому так не буде?
Вам эту логику уже много раз объяснили ... Флай, я. Почему неизбежно ломаются диктаторы.
Процветать?)) Выживать. Лучше, но всё же выживать.
Те, що у вас проблеми з логікою, я давно зрозумів. Питання не в тому чому він поламався. Питання в тому що диктатора не можна сприймати "по частинах". Так, Лука побудував Білорусь, яка жила дещо краще ніж Україна. Але зараз рівень життя впаде - це 100%. І в кращому випадку впаде до нашого рівня. Але Replay кричить, капець, альтернативи немає. Так тому і немає, що бацька все зачистив. Монета не може мати тільки одну сторону - так само і диктатора потрібно сприймати з усіма наслідками. Коли білорусам було більш-менш добре вони "раділи життю", а тепер проснулись і "він їм надоїв" і виявляється що капець і виявляється що альтернативи немає.
----_------------------------------ Наоборот, проблемы с логикой у вас. Вы прям открытие сделали, что с диктатором альтернативные лидеры отсутствуют, зачищены)))
Естественно. Но посмотрите на Украину недавно. И без диктатора альтернативных лидеров среди высшего политикума оказалось, что тоже нема ... ЗЕ выступил этой альтернативой.
Интересный момент: раскрутить блоггершу или артиста могут, а вот какого-нибудь серьёзного толкового умудренного (типа д.Саши и пр.) не хотят. Такие альтернативы во власти не нужны.
detroytred написав:раскрутить блоггершу или артиста могут, а вот какого-нибудь серьёзного толкового умудренного (типа д.Саши и пр.) не хотят. Такие альтернативы во власти не нужны.
Ви звертали увагу- у Вас завжди повинен зробити хтось...для когось 1 А Ви припускаєте що нормальна і фахова людина сама не буде обіцяти все/всім , розуміючи що це неможливо . а тому за неї не проголосують 2 Я ризикнув би й ти у владу і гарантую ,що за 5 років в Україні було б більше середнього класу ніж зараз як мінімум на половину від сьогоднішньої кількості...але при цьому мені потрібно задекларувати а - збереження субсидій тільки тим , хто погодиться що отримані ним як субсидії гроші-будуть вирахувані з його спадкоємців під час передачі житла б - жорсткий кордон з ОРДЛО і зупинка виплат пенсій в - прискорений розвиток зеленої енергетики( просто я б крім генерації , зобовязав створювати ще й акамулятивні можливості на обєм добової генерації г - розмір сплат по єдиному привязав би до середньої зарплати а не мінімальної
і таких пунктів було б сотні... Питання -мене б могли розкрутити? Відповідь - ні А хто тоді був би винуватий? Власники телеканалів? Позиція виборців? Чи моя позиція?
Приємно вражений діями Білорусів. 1 Тільки національні прапори 2 Тільки протест проти Лукашенко 3 Жодної побитої вітрини чи спаленої машини 4 На протесті ,коли треба стати на лавочку - знімають взуття,щоб лавочку не замазати...
detroytred написав:раскрутить блоггершу или артиста могут, а вот какого-нибудь серьёзного толкового умудренного (типа д.Саши и пр.) не хотят. Такие альтернативы во власти не нужны.
Ви звертали увагу- у Вас завжди повинен зробити хтось...для когось 1 А Ви припускаєте що нормальна і фахова людина сама не буде обіцяти все/всім , розуміючи що це неможливо . а тому за неї не проголосують 2 Я ризикнув би й ти у владу і гарантую ,що за 5 років в Україні було б більше середнього класу ніж зараз як мінімум на половину від сьогоднішньої кількості...але при цьому мені потрібно задекларувати а - збереження субсидій тільки тим , хто погодиться що отримані ним як субсидії гроші-будуть вирахувані з його спадкоємців під час передачі житла б - жорсткий кордон з ОРДЛО і зупинка виплат пенсій в - прискорений розвиток зеленої енергетики( просто я б крім генерації , зобовязав створювати ще й акамулятивні можливості на обєм добової генерації г - розмір сплат по єдиному привязав би до середньої зарплати а не мінімальної
і таких пунктів було б сотні... Питання -мене б могли розкрутити? Відповідь - ні А хто тоді був би винуватий? Власники телеканалів? Позиція виборців? Чи моя позиція?
Я Вам открою тайну - что посадовi особи, о которых идёт речь, только этим и должны заниматься - делать что-то для кого-то. Не для себя, а именно для кого-то. За это они получают деньги и т.д. Тоже самое и с крупнейшими бизнесменами - они имеют юридические обязательства перед кем-то, начиная с отримання лицензий, и общественные обязательства - поскольку сосредоточили в своих руках довольно значительные по влиянию на жизнь общества ресурсы.
Это естественно, что спрос с более влиятельных граждан значительно выше, чем с пересичного.
Подождите! То, что люди ведутся на популизм - это не от того, что они такие недолугие. Такими их делают те самые власть имущие через СМИ, систему образования, личный пример и пр. инструменты влияния. Для начала нужно, чтобы власть имущие попытались раскрутить-поднять во власть таких толковых фаховых. И вот тогда, если бы не получилось, то верным было Ваше утверждение о не проголосуют.
А если вкладываться-раскручивать на всех каналах ляшков и т.п. с их идеями-виденьями, то, разумеется, поддержат ляшков-кив, а не толковых.
Не говоря уже о том, что классика - обещать результат, не упоминая средств достижения. Выиграл на обещаниях покращення, а реализовал через перечисленные Вами пункты. Важен результат. Ведь поддержали одно, а оказалось вон оно как -- жгли под окнами у Бальцеровича... Т.е. с целью согласны, а средства достижения полякам не понравились.
Ключевое - результат. Заинтересованность власть имущих в результате. А средства - лишь бы были в рамках демократии. Поймите - то, что за окошком устраивает, в первую очередь, наших можновладцив. Они и не чешутся, наоборот, всячески поддерживают систему и образ.
Когда власть имущих не устраивает, тогда ... изменения. Короче -- рабы, холопы восставали и восставали или требовали хотели изменений бы долго, до бесконечности. Пока к этому не подключится значимая часть можновладцив, изменения невозможны.
Сравните результат хотелок работяг без профсоюза и с нормальным профсоюзом.
budivelnik написав:Приємно вражений діями Білорусів. 1 Тільки національні прапори 2 Тільки протест проти Лукашенко 3 Жодної побитої вітрини чи спаленої машини 4 На протесті ,коли треба стати на лавочку - знімають взуття,щоб лавочку не замазати...
Ці люди швидше стануть Швейцарією ніж ми.
Судить об уровне сябров можно будет лишь тогда, когда процесс станет более массовым и менее организованным. Более народным)))
Французы жилеты тоже вроде не дикие, но витрины бьют, аж гай шумить.
Kudrjavuy написав:Будем надеяться, что Белоруссия - устоит, раз активное противостояние поставили сразу.
Лукашенко обречён, просто дело времени, когда его уберут. После того как рептилоиды и с Запада, и с Востока приняли решение убрать Бацьку, часовой механизм уже затикал.
budivelnik написав:Приємно вражений діями Білорусів. 1 Тільки національні прапори 2 Тільки протест проти Лукашенко 3 Жодної побитої вітрини чи спаленої машини 4 На протесті ,коли треба стати на лавочку - знімають взуття,щоб лавочку не замазати...
Ці люди швидше стануть Швейцарією ніж ми.
главное отличие, на мой взгляд, от нас - наличие массовых забастовок, там уже никакие омоны не помогут. и именно они могут донести до руководства страны "пожелания трудящихся".