Політична ситуація в Білорусі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 2324252627 ... 150>
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2020 20:13

budivelnik написав:Приємно вражений діями Білорусів.
1 Тільки національні прапори
2 Тільки протест проти Лукашенко
3 Жодної побитої вітрини чи спаленої машини
4 На протесті ,коли треба стати на лавочку - знімають взуття,щоб лавочку не замазати...
Ці люди швидше стануть Швейцарією ніж ми.

А ті, що займаються катуваннями своїх співгромадян, за чиї податки їх і утримують теж в Швейцарію?
«Били по геніталіях, стоячи на ногах». Що розповідають звільнені з білоруських СІЗО про тортури і звірства силовиків https://nv.ua/ukr/world/countries/zatri ... e=set_lang
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1116 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2020 20:14

lapay написав:А у Вірменії теж так сталося?

Честно говоря для меня загадка чем занимаются в Армении, и особенно в ее промышленности ))) Специально не гуглил, но кроме армянского коньяка ничего на ум не приходит, но это вроде сельское хозяйство.
А для Беларуси десяток примеров с лёту приведу, я уже не говорю о том, что недалеко от меня специализированный белорусский обувной магазин.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2020 20:32

freeze написав:
  lapay написав:А у Вірменії теж так сталося?

Честно говоря для меня загадка чем занимаются в Армении, и особенно в ее промышленности ))) Специально не гуглил, но кроме армянского коньяка ничего на ум не приходит, но это вроде сельское хозяйство.
А для Беларуси десяток примеров с лёту приведу, я уже не говорю о том, что недалеко от меня специализированный белорусский обувной магазин.

Ви плутаєте мухи і котлети (економіку і політику). Якщо Раша закриє ринки збуту для білоруських товарів, чи підніме їм ціни на сировину, як нам, то тоді так - у них буде криза. Тільки для цього наступний повинен цю Рашу відверто послати, а цього не буде, як не було і у Вірменії.
Але ціни на енергоносії їм будуть підвищувати по любому, альтернативно тільки аншлюс, під виглядом союзу.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2020 20:48

Ой+ написав:
  budivelnik написав:Приємно вражений діями Білорусів.
1 Тільки національні прапори
2 Тільки протест проти Лукашенко
3 Жодної побитої вітрини чи спаленої машини
4 На протесті ,коли треба стати на лавочку - знімають взуття,щоб лавочку не замазати...
Ці люди швидше стануть Швейцарією ніж ми.
А ті, що займаються катуваннями своїх співгромадян, за чиї податки їх і утримують теж в Швейцарію?
«Били по геніталіях, стоячи на ногах». Що розповідають звільнені з білоруських СІЗО про тортури і звірства силовиків https://nv.ua/ukr/world/countries/zatri ... e=set_lang
Давайте мухи окремо - котлети окремо
Перше - тих хто бив - пару тисяч в них
Друге - у нас противників України - пару мільйонів+пару десятків тисяч хто нас бив...

Так що поки в сябрів статистика краща...навіть якщо виберуть якогось промосковського-пуйлу це все одно не допоможе.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2020 21:04

Re: Політичні дискусії

budivelnik написав:Перше - тих хто бив - пару тисяч в них

Скоріше десятки тисяч
Сколько в Беларуси милиционеров? А сколько человек в армии? Пробуем подсчитать число силовиков
https://42.tut.by/693948

Мене дивували звірства українських силовиків, але білоруси (нехай частина) показали себе не меншими звірюками, при здавалось би більшій однорідності суспільства.
Ще і наші форумні "ватники" вчергове засвітились своїми радісними реакціями на побиття людей хоча би в Білорусі.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1116 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2020 21:10

Ой+ написав:Мене дивували звірства українських силовиків, але білоруси (нехай частина) показали себе не меншими звірюками,

Сложно сказать, кто хуже, как бы никто из силовиков в толпу с боевого оружия не палил.
С другой стороны и коктейли Молотова никто в силовиков не кидал.
А сейчас ходят силовикам цветы дарят, с другой стороны сейчас посмотрел видео начальник какого-то областного МВД сам протестующим цветы разносил.
Так что в целом белорусское общество действительно выглядит более однородным, чем у нас.
freeze
4
Форумчанин року

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2020 21:11

antey1969 написав:Ну что же...
Мы имеем классическое "пчелы против меда" в Беларуси:
работники крупных предприятий вышли на марш протеста против итогов выборов.
Смотрю на этих наивных хомячков и думаю... а ведь "революционеры" первым делом раздерибанят все эти заводы и фабрики путем банкротств. Дальше пойдет классика - "помощь" от МВФ+поиск своего национального пути с педалируемыми мовой и вирой. Потом на Запад пойдет эшелонами белорусский лес-кругляк, а нынешняя социальная сфера будет признана совершенно неподъемной для свободной либеральной Беларуси.
Короче, на севере сейчас ускоренными темпами вызревает аналог нынешней Украины. Это если традиционно не вмешается Пу с "гуманитаркой" от Вагнера

тогда об"їдінимся в НовоВеликеКняжествоУкраноБілоРуське і дамо всім агресорам звіздюлєй від Балтики до ЧМ і Урала
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2020 21:25

freeze написав:
  Ой+ написав:Мене дивували звірства українських силовиків, але білоруси (нехай частина) показали себе не меншими звірюками,

Сложно сказать, кто хуже, как бы никто из силовиков в толпу с боевого оружия не палил.
С другой стороны и коктейли Молотова никто в силовиков не кидал.
А сейчас ходят силовикам цветы дарят, с другой стороны сейчас посмотрел видео начальник какого-то областного МВД сам протестующим цветы разносил.
Так что в целом белорусское общество действительно выглядит более однородным, чем у нас.

А мені здається в Білорусії жорстокіше. По-перше у нас протестували 3 місяці, там поки 4 дні. І кількість "епозодів" вже зашкалює.
По-друге - там масово б'ють випадкових людей і жінок. В нас все-таки не було такого.
І що я запримітив - там немає масовості протестів. В Києві виходили десятки тисяч навіть, можливо сотня тисяч. Там - якась тисяча-дві протестуючих. Я ніде не бачив відео з десятками тисяч людей. Може це тільки моє враження.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2020 22:46

Re: Політичні дискусії

Ровно в девять вечера протестующие покинули площадь Независимости, предварительно убрав за собой мусор.
О, как, с мусором это конечно культура. Вот это - Беларусь.
freeze
4
Форумчанин року

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Суб 15 сер, 2020 01:44

freeze написав:Ровно в девять вечера протестующие покинули площадь Независимости, предварительно убрав за собой мусор.
О, как, с мусором это конечно культура. Вот это - Беларусь.

- И у "силовиков" к ним нет претензий.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

#<1 ... 2324252627 ... 150>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість