|
Політична ситуація в Білорусі |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 14 сер, 2020 20:13
budivelnik написав:Приємно вражений діями Білорусів. 1 Тільки національні прапори 2 Тільки протест проти Лукашенко 3 Жодної побитої вітрини чи спаленої машини 4 На протесті ,коли треба стати на лавочку - знімають взуття,щоб лавочку не замазати... Ці люди швидше стануть Швейцарією ніж ми.
А ті, що займаються катуваннями своїх співгромадян, за чиї податки їх і утримують теж в Швейцарію?
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1116 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 14 сер, 2020 20:14
lapay написав:А у Вірменії теж так сталося?
Честно говоря для меня загадка чем занимаются в Армении, и особенно в ее промышленности ))) Специально не гуглил, но кроме армянского коньяка ничего на ум не приходит, но это вроде сельское хозяйство. А для Беларуси десяток примеров с лёту приведу, я уже не говорю о том, что недалеко от меня специализированный белорусский обувной магазин.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: П'ят 14 сер, 2020 20:32
freeze написав: lapay написав:А у Вірменії теж так сталося?
Честно говоря для меня загадка чем занимаются в Армении, и особенно в ее промышленности ))) Специально не гуглил, но кроме армянского коньяка ничего на ум не приходит, но это вроде сельское хозяйство. А для Беларуси десяток примеров с лёту приведу, я уже не говорю о том, что недалеко от меня специализированный белорусский обувной магазин.
Ви плутаєте мухи і котлети (економіку і політику). Якщо Раша закриє ринки збуту для білоруських товарів, чи підніме їм ціни на сировину, як нам, то тоді так - у них буде криза. Тільки для цього наступний повинен цю Рашу відверто послати, а цього не буде, як не було і у Вірменії. Але ціни на енергоносії їм будуть підвищувати по любому, альтернативно тільки аншлюс, під виглядом союзу.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 сер, 2020 20:48
Ой+ написав: budivelnik написав:Приємно вражений діями Білорусів. 1 Тільки національні прапори 2 Тільки протест проти Лукашенко 3 Жодної побитої вітрини чи спаленої машини 4 На протесті ,коли треба стати на лавочку - знімають взуття,щоб лавочку не замазати... Ці люди швидше стануть Швейцарією ніж ми.
А ті, що займаються катуваннями своїх співгромадян, за чиї податки їх і утримують теж в Швейцарію?
Давайте мухи окремо - котлети окремо Перше - тих хто бив - пару тисяч в них Друге - у нас противників України - пару мільйонів+пару десятків тисяч хто нас бив... Так що поки в сябрів статистика краща...навіть якщо виберуть якогось промосковського-пуйлу це все одно не допоможе.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 14 сер, 2020 21:04
budivelnik написав:Перше - тих хто бив - пару тисяч в них
Скоріше десятки тисяч Мене дивували звірства українських силовиків, але білоруси (нехай частина) показали себе не меншими звірюками, при здавалось би більшій однорідності суспільства. Ще і наші форумні "ватники" вчергове засвітились своїми радісними реакціями на побиття людей хоча би в Білорусі.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1116 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 14 сер, 2020 21:10
Ой+ написав:Мене дивували звірства українських силовиків, але білоруси (нехай частина) показали себе не меншими звірюками,
Сложно сказать, кто хуже, как бы никто из силовиков в толпу с боевого оружия не палил. С другой стороны и коктейли Молотова никто в силовиков не кидал. А сейчас ходят силовикам цветы дарят, с другой стороны сейчас посмотрел видео начальник какого-то областного МВД сам протестующим цветы разносил. Так что в целом белорусское общество действительно выглядит более однородным, чем у нас.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: П'ят 14 сер, 2020 21:11
antey1969 написав:Ну что же... Мы имеем классическое "пчелы против меда" в Беларуси: работники крупных предприятий вышли на марш протеста против итогов выборов. Смотрю на этих наивных хомячков и думаю... а ведь "революционеры" первым делом раздерибанят все эти заводы и фабрики путем банкротств. Дальше пойдет классика - "помощь" от МВФ+поиск своего национального пути с педалируемыми мовой и вирой. Потом на Запад пойдет эшелонами белорусский лес-кругляк, а нынешняя социальная сфера будет признана совершенно неподъемной для свободной либеральной Беларуси. Короче, на севере сейчас ускоренными темпами вызревает аналог нынешней Украины. Это если традиционно не вмешается Пу с "гуманитаркой" от Вагнера
тогда об"їдінимся в НовоВеликеКняжествоУкраноБілоРуське і дамо всім агресорам звіздюлєй від Балтики до ЧМ і Урала
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 14 сер, 2020 21:25
freeze написав: Ой+ написав:Мене дивували звірства українських силовиків, але білоруси (нехай частина) показали себе не меншими звірюками,
Сложно сказать, кто хуже, как бы никто из силовиков в толпу с боевого оружия не палил. С другой стороны и коктейли Молотова никто в силовиков не кидал. А сейчас ходят силовикам цветы дарят, с другой стороны сейчас посмотрел видео начальник какого-то областного МВД сам протестующим цветы разносил. Так что в целом белорусское общество действительно выглядит более однородным, чем у нас.
А мені здається в Білорусії жорстокіше. По-перше у нас протестували 3 місяці, там поки 4 дні. І кількість "епозодів" вже зашкалює. По-друге - там масово б'ють випадкових людей і жінок. В нас все-таки не було такого. І що я запримітив - там немає масовості протестів. В Києві виходили десятки тисяч навіть, можливо сотня тисяч. Там - якась тисяча-дві протестуючих. Я ніде не бачив відео з десятками тисяч людей. Може це тільки моє враження.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 сер, 2020 22:46
Ровно в девять вечера протестующие покинули площадь Независимости, предварительно убрав за собой мусор. О, как, с мусором это конечно культура. Вот это - Беларусь.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Суб 15 сер, 2020 01:44
freeze написав:Ровно в девять вечера протестующие покинули площадь Независимости, предварительно убрав за собой мусор. О, как, с мусором это конечно культура. Вот это - Беларусь.
- И у "силовиков" к ним нет претензий.
-
Kudrjavuy
-
-
- Подякував: 746 раз.
- Подякували: 887 раз.
-
-
Профіль
-
-