izibank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 242243244245246 ... 348>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку.

izibank 2.9 5 35
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
29%
10
2- Погане. Некомпетентне.
14%
5
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
6
4- Добре. Як і повинно бути.
23%
8
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
17%
6
Всього голосів : 35
Повідомлення Додано: Суб 08 кві, 2023 17:10

Alien
Після того, як вони два тижні ігнорували непрацюючий застосунок і навіть не спромоглися відкотити реліз, Ви думали, що вони напружаться і за тиждень оновлять умови кишмишу, бо у підтримку написало двоє форумчан? Панні Ганна роздає інтерв'ю, як виховувати 4-х дітей, їй не до таких дрібниць.
klug

Подякував: 371 раз.
Подякували: 1241 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Вів 11 кві, 2023 11:11

чи є картки для дітей?

Доброго дня. Скажіть, будь ласка, чи можна у Вас оформити картку для доньки-підлітка, та чи можу я керувати її рахунками через свій банкінг? Якщо можна надайте посилання де почитати можна інформацію?
kristina07ykr

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 кві, 2023 11:42

kristina07ykr написав:Доброго дня. Скажіть, будь ласка, чи можна у Вас оформити картку для доньки-підлітка, та чи можу я керувати її рахунками через свій банкінг? Якщо можна надайте посилання де почитати можна інформацію?
ні
посетитель

Подякував: 5 раз.
Подякували: 225 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 кві, 2023 12:46

Пытался закрыть валютную карту (был депозит), в чате менеджер заявляет что нельзя (ссылается на пункт ДКБО), только закрывать все счета - это действительно так?
lloydbanksua

Подякував: 80 раз.
Подякували: 207 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 кві, 2023 13:05

lloydbanksua написав:Пытался закрыть валютную карту (был депозит), в чате менеджер заявляет что нельзя (ссылается на пункт ДКБО), только закрывать все счета - это действительно так?

Не думаю що воно дійсно так. Втім не переймайтесь за валютну картку - думаю ізя вам сам її закриє десь протягом півроку якщо не будете користуватись. В мене була картка у євро під депо який закінчився в травні 2022. Коли в грудні заходив сюди на конверт і відкривав доларову - помітив що від єврової і сліду вже не лишилось.
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 11 кві, 2023 13:12

kristina07ykr написав:Доброго дня. Скажіть, будь ласка, чи можна у Вас оформити картку для доньки-підлітка, та чи можу я керувати її рахунками через свій банкінг? Якщо можна надайте посилання де почитати можна інформацію?
Можно открыть синюю карту (дебетку в грн) на свое имя и отдать ее ребенку. Если телефон ребенка поддерживает NFC, то открыть виртуальную и виртуально же отдать.
Кащей

Подякував: 228 раз.
Подякували: 109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 кві, 2023 13:13

lloydbanksua написав:Пытался закрыть валютную карту (был депозит), в чате менеджер заявляет что нельзя (ссылается на пункт ДКБО), только закрывать все счета - это действительно так?

Она не закрывается, а деактивируется. При этом пропадает из доступных, но вместо нее остается все тот же плюсик для повторнной активации.
Но отакі вони ігрюлі :)
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 502 раз.
Подякували: 1305 раз.

Профіль

3
1
1
10
Повідомлення Додано: Вів 11 кві, 2023 13:22

Amethyst написав:

Она не закрывается, а деактивируется. При этом пропадает из доступных, но вместо нее остается все тот же плюсик для повторнной активации.

Я уже понял, что Изя странная недобанка. Как и сам Тас, до сих пор не починил Gpay, открыл на свою голову Верку))
lloydbanksua

Подякував: 80 раз.
Подякували: 207 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 кві, 2023 16:40

Amethyst написав:

У мене зараз 2 картки відображаються як "заморожені" і їх можна "розморозити". У той же час, це все фігня, бо мова саме про картки, рахунки ж ізя у момент реєстрації відкриває одразу у всіх валютах і, схоже, їх дійсно окремо фіг закриєш.
klug

Подякував: 371 раз.
Подякували: 1241 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Вів 11 кві, 2023 17:41

Ізя збільшив кількість р2р

Ізя прислав повідомлення що збільшив кількість безкоштовних р2р на картки інших банків з 10 до 20 на місяць при використанні ізіної штовхачки. Чужі сервіси я так розумію лишились без змін (безкоштовна 1 операція на місяць)
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
  #<1 ... 242243244245246 ... 348>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей