|
izibank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Суб 08 кві, 2023 17:10
Alien Після того, як вони два тижні ігнорували непрацюючий застосунок і навіть не спромоглися відкотити реліз, Ви думали, що вони напружаться і за тиждень оновлять умови кишмишу, бо у підтримку написало двоє форумчан? Панні Ганна роздає інтерв'ю, як виховувати 4-х дітей, їй не до таких дрібниць.
-
klug
-
-
- Подякував: 371 раз.
- Подякували: 1241 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Вів 11 кві, 2023 11:11
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, чи можна у Вас оформити картку для доньки-підлітка, та чи можу я керувати її рахунками через свій банкінг? Якщо можна надайте посилання де почитати можна інформацію?
-
kristina07ykr
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 кві, 2023 11:42
kristina07ykr написав:Доброго дня. Скажіть, будь ласка, чи можна у Вас оформити картку для доньки-підлітка, та чи можу я керувати її рахунками через свій банкінг? Якщо можна надайте посилання де почитати можна інформацію?
ні
-
посетитель
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 225 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 кві, 2023 12:46
Пытался закрыть валютную карту (был депозит), в чате менеджер заявляет что нельзя (ссылается на пункт ДКБО), только закрывать все счета - это действительно так?
-
lloydbanksua
-
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 кві, 2023 13:05
lloydbanksua написав:Пытался закрыть валютную карту (был депозит), в чате менеджер заявляет что нельзя (ссылается на пункт ДКБО), только закрывать все счета - это действительно так?
Не думаю що воно дійсно так. Втім не переймайтесь за валютну картку - думаю ізя вам сам її закриє десь протягом півроку якщо не будете користуватись. В мене була картка у євро під депо який закінчився в травні 2022. Коли в грудні заходив сюди на конверт і відкривав доларову - помітив що від єврової і сліду вже не лишилось.
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 11 кві, 2023 13:12
kristina07ykr написав:Доброго дня. Скажіть, будь ласка, чи можна у Вас оформити картку для доньки-підлітка, та чи можу я керувати її рахунками через свій банкінг? Якщо можна надайте посилання де почитати можна інформацію?
Можно открыть синюю карту (дебетку в грн) на свое имя и отдать ее ребенку. Если телефон ребенка поддерживает NFC, то открыть виртуальную и виртуально же отдать.
-
Кащей
-
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 кві, 2023 13:13
lloydbanksua написав:Пытался закрыть валютную карту (был депозит), в чате менеджер заявляет что нельзя (ссылается на пункт ДКБО), только закрывать все счета - это действительно так?
Она не закрывается, а деактивируется. При этом пропадает из доступных, но вместо нее остается все тот же плюсик для повторнной активации. Но отакі вони ігрюлі 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 502 раз.
- Подякували: 1305 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Вів 11 кві, 2023 13:22
Amethyst написав: lloydbanksua написав:Пытался закрыть валютную карту (был депозит), в чате менеджер заявляет что нельзя (ссылается на пункт ДКБО), только закрывать все счета - это действительно так?
Она не закрывается, а деактивируется. При этом пропадает из доступных, но вместо нее остается все тот же плюсик для повторнной активации. Но отакі вони ігрюлі 
Я уже понял, что Изя странная недобанка. Как и сам Тас, до сих пор не починил Gpay, открыл на свою голову Верку))
-
lloydbanksua
-
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 кві, 2023 16:40
Amethyst написав: lloydbanksua написав:Пытался закрыть валютную карту (был депозит), в чате менеджер заявляет что нельзя (ссылается на пункт ДКБО), только закрывать все счета - это действительно так?
У мене зараз 2 картки відображаються як "заморожені" і їх можна "розморозити". У той же час, це все фігня, бо мова саме про картки, рахунки ж ізя у момент реєстрації відкриває одразу у всіх валютах і, схоже, їх дійсно окремо фіг закриєш.
-
klug
-
-
- Подякував: 371 раз.
- Подякували: 1241 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Вів 11 кві, 2023 17:41
Ізя прислав повідомлення що збільшив кількість безкоштовних р2р на картки інших банків з 10 до 20 на місяць при використанні ізіної штовхачки. Чужі сервіси я так розумію лишились без змін (безкоштовна 1 операція на місяць)
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3