|
izibank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 03 кві, 2023 08:52
mihasik написав:0,5 на все, не треба активувати? Щось не обирається, + на ✓ не міняється?!
активувати треба. Учора усе обиралось
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 03 кві, 2023 08:52
Треба.Спочатку зняти з інших тоді дасть.
-
посетитель
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 кві, 2023 16:25
посетитель написав:Треба.Спочатку зняти з інших тоді дасть.
Странно. Я просто тыкал - оно само со всех остальных галки сняло. Другой вопрос, что если расчёты через Google Pay, то 0.5% можно и с Сенса поиметь, а Изе оставить его сладкие 1.5% за продукты.
-
moveton
-
-
- Подякував: 74 раз.
- Подякували: 731 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
6
Додано: Пон 03 кві, 2023 16:55
moveton написав: посетитель написав:Треба.Спочатку зняти з інших тоді дасть.
Странно. Я просто тыкал - оно само со всех остальных галки сняло. Другой вопрос, что если расчёты через Google Pay, то 0.5% можно и с Сенса поиметь, а Изе оставить его сладкие 1.5% за продукты.
У Сенса набагато більше виключень ніж в ізі. Тому якщо трати в інших категоріях що не охоплено іншими картками з кешбеком плануються достатньо великі то краще юзати ізю. До того ж у сім'ї може бути і >1 ізі. Одна на продукти інша на усе інше
-
Alien
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 03 кві, 2023 23:19
посетитель написав:Треба.Спочатку зняти з інших тоді дасть.
Зняв, але 0,5 не активує. Хоча я вже продукти почав юзати, а друга категорія не обоана. Може в цьому проблема. Піду до підтримки...
-
mihasik
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 29 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 кві, 2023 23:52
mihasik написав: посетитель написав:Треба.Спочатку зняти з інших тоді дасть.
Зняв, але 0,5 не активує. Хоча я вже продукти почав юзати, а друга категорія не обоана. Може в цьому проблема. Піду до підтримки...
Не: "трохи поюзаю і трохи переключу", - а: "або категорії, або 0,5 на все".
-
klug
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Вів 04 кві, 2023 00:08
klug написав: mihasik написав: посетитель написав:Треба.Спочатку зняти з інших тоді дасть.
Не: "трохи поюзаю і трохи переключу", - а: "або категорії, або 0,5 на все".
Ааа, тоді продукти за 1,5 😀
-
mihasik
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 29 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 кві, 2023 00:29
Можливо для товариства не новина, але ізя тепер дає підняти ліміт, якщо погоджуєшся на нову ставку за кредиткою у 59% (було 37%). Пільговий такий самий - до 62-х днів. Довелося погодитися, бо вже на їжу не вистачало.
-
klug
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Вів 04 кві, 2023 07:05
Alien написав:У Сенса набагато більше виключень ніж в ізі. Тому якщо трати в інших категоріях що не охоплено іншими картками з кешбеком плануються достатньо великі то краще юзати ізю. До того ж у сім'ї може бути і >1 ізі. Одна на продукти інша на усе інше
У Піреуса, гадаю, ще більше виключень. Але 2% на все, навіть за свої, - краще, ніж 0,5% на все, навіть за кредитні. "Я так думаю" (с.Мимино)
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1074 раз.
- Подякували: 4873 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Вів 04 кві, 2023 09:08
Искатель написав: Alien написав:У Сенса набагато більше виключень ніж в ізі. Тому якщо трати в інших категоріях що не охоплено іншими картками з кешбеком плануються достатньо великі то краще юзати ізю. До того ж у сім'ї може бути і >1 ізі. Одна на продукти інша на усе інше
У Піреуса, гадаю, ще більше виключень. Але 2% на все, навіть за свої, - краще, ніж 0,5% на все, навіть за кредитні. "Я так думаю" (с.Мимино)
Вибачте ви не зрозуміли що я мав на увазі. Є категорії які достатньо рідко пропонуються банками взагалі. А є ще й такі що майже в усіх банків у виключеннях (у тому числі і у піреуса). А ось у ізі раніше вони окешбечувались під 1%. Чи окешбечується вони и наразі хоч під 0,5% треба звичайно перевіряти, бо сама програма у ізі описана недолуго і окремі описи цієї програми в різних джерелах навіть суперечать один одному (наприклад підтримка на днях прислала мені файл нібито затвердженої діючої кешбек програми у якій все ще передбачено виведення кешбека від 1 грн.). Втім якщо "намацати" саме ті МСС які у інших банках не окешбечується і тут навпаки - то ізя може заграти новими цікавими фарбами і гранями навіть без продуктів
-
Alien
-
-
-
-
Профіль
-
-
3