Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
hesitat Експериментальним шляхом виявив, що документи треба відсилати тільки в робочий день приблизно в період 10:00-12:00, тоді є шанс що відреагують. В інший час - без результату.
oichornous написав:Експериментальним шляхом виявив, що документи треба відсилати тільки в робочий день приблизно в період 10:00-12:00, тоді є шанс що відреагують. В інший час - без результату.
у мене троха інші експерементальні дані. Мені вони можуть писати і в 20:00 і із самого ранку... Але листи і дані явно десь можуть губитися в процесі. Я ж реєструвався рік тому... ось за рік у них типу мої доки і десь зникли... А може просто в них там незручна CRM в якій треба годину десь колупатись щоб знайти доки... В будь якому випадку пройшов повну верифікацію... це тривало десь тиждень. З відверто стрьомного - вони присилають PDF із паспортом та іншими особистими документами без ніяких опізнавальних написів. Треба відповідно власний паспорт підписати і їм вислати... без призначення. Але ж ми живем в Україні. Така дикуха швидше норма.