Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1112131415 ... 115>
Повідомлення Додано: Вів 27 жов, 2020 10:15

Re: Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!

Так от, шановне товариство, гілка "потекла" зовсім не в то русло!

Я її не створював для того, щоб ви мене підтролювали, а я вас ;) (хоч інколи і можна)

Я її не створював для того, щоб всі яро доказували(з піною з рота), що це НЕ можливо!
(якщо б було так все легко, то всі б побігли в іпотеку :) хоч для початку і на перший внесок потрібно мати ;) а не у всіх є ;) )

Так, я бачу добре, що не все/всі цифри досконало "грають" і т. п.
Але ж ця гілка і створювалась для того, щоб СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ, цеглинка за цеглинкою, ідея за ідеєю, ДОПОВНЮВАЛИ одне одного!
Накшталт:
- ага, % по іпотеці "не грають" - а от якщо б під такі-то % на 5р ФІКСОВАНО - о, тоді все ок!

- або, подивіться % в такому-то банку...

- або, якщо взяти стільки-то м2 з двома вікнами і розділити на 2 студії, тоді все ок!

- або, взяти дві кватири на котловані/напівзбудованому і пізніше, зробивши у них ремонт, продати одну, погасивши повністю іпотеку за дві!

- або, якщо так...

- або, так...

- або, ось так....

От! От в такому ключі має бути ця гілка!
От саме для ЦІКАВИХ ІДЕЙ вона створювалась!

Колись люди теж, навіть, близько не думали, що можна в космос полетіти і підводу зануритись на нанадцять кілометрів!
Але, як бачимо, ВСЕ МОЖЛИВО!!!

Тож, давайте разом думати, як вдосконалити і що саме потрібно зробити/підкорегувати, щоб назва гілки відповідала правильності на всі 100%!

Тож -
ДумаЄМ!
ДіЄМ!
БагатіЄМ! ;)
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 жов, 2020 23:56

Долярчик, ну ми ж не винні, що як Вашу ідею з іпотекою не розверни, з якого боку її не поцілуй, даруйте - завжди попадаєш в дупу)))
Львівський БатяР

Подякував: 24 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 28 жов, 2020 09:42

Зображення

Долярчик написав:Тож -
ДумаЄМ!
ДіЄМ!
БагатіЄМ!

якась дивна гілка, ведучий то за гратами (часто, ходки в места не столь отдальониє). то якусь масковську дуристику постить
не зрозуміло для чого ця гілка
:shock:

про що тут думати, чого вчитись???
greenozon

Подякував: 578 раз.
Подякували: 1755 раз.

Профіль

1
3
1
7
Повідомлення Додано: Сер 28 жов, 2020 09:46

Re: Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!

lel

Подякував: 1106 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 жов, 2020 14:13

lel

супер!
значить Долярчик нас обдурив

greenozon

Подякував: 578 раз.
Подякували: 1755 раз.

Профіль

1
3
1
7
Повідомлення Додано: Сер 28 жов, 2020 15:11

greenozon написав:значить Долярчик нас обдурив

Долярчик - це Зеленський?
Я завжди знав!
klug

Подякував: 373 раз.
Подякували: 1248 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Сер 28 жов, 2020 15:11

Останніх пару місяців банки жонглюють іпотечними %%

lel написав:https://hromadske.ua/posts/ipoteka-imeni-zelenskogo-chi-vidayut-banki-naspravdi-krediti-na-zhitlo-pid-10

Так, прикро.

От з Вашошо посилання:
Зображення

І тут про те ж:

От звідти:
Зображення
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 жов, 2020 18:21

За крок до перевороту думок ©

Львівський БатяР написав:Долярчик, ну ми ж не винні, що як Вашу ідею з іпотекою не розверни, з якого боку її не поцілуй, даруйте - завжди попадаєш в дупу)))

Можливо й тому я вибрав 4-й варіант! :D
Але про нього - трохи пАпіжже)))

А всіваріанти такі:
1) Взяти готову однуху в іпотеку/зробити ремонт/здавати в оренду - далі кайфувати! :) (але це дорого! )

2) Взяти в іпотеку однуху в недобудованому з доставкою ключів через пів року-рік/зробити ремонт/здавати в оренду - далі кайфувати!

3) Взяти в іпотеку ДВІ малих однухи в недобудованому з доставкою ключів через пів року-рік/зробити ремонт/здавати в оренду - кайфувати, а через ~ 4р.,коли ціни відштовхнуться від дна і трохи(чи дуже) виростуть - продати одну і погасити повністю всю іпотеку - далі кайфувати! (тут теж напряжно, хоч я б і ризикнув, але не хочу ризикувати дітьми і жінкою з з/п в 200дол/міс, яка навіть, іпотечний місячний платіж не перекриє, якщо раптом з моєю роботою/здоров'ям відбудуться зміни) :roll:

4)...

А 4-й варіант, який я вибрав, розкажу вже в кінці року!

Так що далі - найцікавішше!
Не перемикайтесь! :mrgreen:
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 жов, 2020 20:52

Мені, як би всерівно, який ваш 4й варіант.. Виходячи з того, що 3-и попередні є гірші один за одного, підозрюю, що 4й по рівню збитку може переплюнитти 3-и попередні)))

Доречі на ваше прохання по контенту, дарую посилання на, як на мене притомний канал, який працює не на хайп і розкрутку в ютуб, а на те щоб допомогти простому українцю розібратись в складних і не дуже питаннях. Оскільки тема про квартиру то даю посилання по темі, а там вже дивіться, думайте ну ітд. по Вашому списку))

https://youtu.be/w2s8lxwiXqI
Львівський БатяР

Подякував: 24 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 28 жов, 2020 21:02

Львівський БатяР написав:Мені, як би всерівно, який ваш 4й варіант.. Виходячи з того, що 3-и попередні є гірші один за одного, підозрюю, що 4й по рівню збитку може переплюнитти 3-и попередні)))

Доречі на ваше прохання по контенту, дарую посилання на, як на мене притомний канал, який працює не на хайп і розкрутку в ютуб, а на те щоб допомогти простому українцю розібратись в складних і не дуже питаннях. Оскільки тема про квартиру то даю посилання по темі, а там вже дивіться, думайте ну ітд. по Вашому списку))

https://youtu.be/w2s8lxwiXqI

Дякую за посилання.

А на рахунок 4-го варіанту - все має бути "пучком"!
Хоч мені так хочеться втнути 3-й варіант! :lol: :mrgreen:
Долярчик

Заблокований

Профіль

#<1 ... 1112131415 ... 115>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему