Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 4243444546 ... 115>
Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 10:33

Ну ,наприклад ,мій 2-х кімнатний півхрущик з півжлобремонтом за 6к ІТ-шник орендує,а міг би за 11-12к студію з дизайнерським ремонтом в Місті трав орендувати.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 10:56

vitaliian написав: Долярчику ещё предстоит понять что локация это 80% стоимости и ликвидности объекта, но по Киевским меркам все что меньше чем полчаса до Хрещатика (на машине) это почти центр. 2я истина 5000 грн это сегмент нищих арендаторов или неудачников, которые сразу же после вселения будут искать вариант на 100 грн дешевле, или жить по 5 человек вскладчину, ныть что «потеряли работу» (или «мама в больнице») поэтому нужно подождать с оплатой, ныть что 5000 залога это овердофига и все такое. Не очень интересный сегмент клиентов.
там где в Киеве до центра пол часа, во Львове пять минут на машине ( без пробок) и 5000 - это ещё не контингент нищебродов( особенно в новой реальности). Долярчику просто нужно осознать, что последняя его "ПЯТНАШКА ЗЕЛЕНИ"- это как одна копейка на рынке недвижимости и не сумма , что бы дёргаться с покупкой инвестиционных квартир во Львове( пускай даже самых дешёвых). ПОЭТОМУ НИКТО ЕМУ ЗДЕСЬ НИЧЕГО РАЗУМНОГО НЕ ПРЕДЛОЖИТ. Смешно смотреть как он носится со своими фондами как с писаной торбой и воображает из себя инвестора, когда при наличии семьи, эти деньги как минимум должны под матрасом лежать и в твёрдой валюте на ЧЕРНЫЙ ДЕНЬ ( в наше то смутное время).
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 11:30

Ethereum написав:Просто треба трохи думати ,а не що небудь купляти. Ну хто буде орендувати на Левандовці?? Ну це дурість з дуростей і це факт. Ясно що там для житла купляють. Мозги купити неможливо,вони або є або їх немає. Але в зеботів їх немає.

То перепродам комусь :lol:
Ти ж перший в чергу станеш за моїм смартом! :lol: :mrgreen:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 11:38

BIGor написав:
  Bolt написав:Ну ,наприклад ,мій 2-х кімнатний півхрущик з півжлобремонтом за 6к ІТ-шник орендує,а міг би за 11-12к студію з дизайнерським ремонтом в Місті трав орендувати.

У Вас напевно якийсь ніщеброд живе, інший би з 6-місячних доходів вже купив би собі нормальне житло і зїхав.

Двое дітей, не кожен здасть.Та ІТ-шники різні бувають, в мене, наприклад один QA гараж орендує на Тунельній .На галері сидить має 900 паперів/міс.Не дуже за пів поку і наскирдує.Зрештою йому і не треба, є хата від батьків.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 12:14

Re: Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!

бізнес ідея Доярчику:
здавати подобово airBnB (майже В2В) смарт на Левандівці,
але це потім, якщо з будовою все буде О.К.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 12:16

flyman написав:бізнес ідея Доярчику:

Хвалько і в Африці хвалько. А з фотошопом йому не заканає,тут є специ)) Краще в крипту би інвестував.
Ethereum

Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 12:23

Re: Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!

vitaliian написав:Долярчику ещё предстоит понять что локация это 80% стоимости и ликвидности объекта

Я це розумію і тому б НЕ купив, якщо б там близько(300м) не було б головної дороги, через яку проїзджає багато різних маршруток!
  vitaliian написав:2я истина 5000 грн это сегмент нищих арендаторов или неудачников

5 000 - це умовно, - може і за 7-8-10тис/міс, - я ж то не знаю точно, за скільки буде здаватись смарт у новенькому-гарненькому ЖК із наступними плюшками:
Зображення

Зображення
Ну і модні мопи :mrgreen:
Зображення
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 12:42

1 Я вірю що в долярчика є 0,1-0,3 млн грн
2 Я знаю що за ці гроші він не зробить навіть ремонту, не те що не купить житла
3 Його поїздка на Саве Фоп і інформація про продаж велозапчастин на базарі говорить про те ,що взяти кредит він не може(не дають ,а або дають під 50% річних)

Звідси й випливає
Для долярчиків 5000 грн це велика сума ,яку вони вважають адекватною за вимогу показати парочку папірців..

ПС
В мене лімітів на кредитних картах - 0,2 млн
В приваті відкриті кредитні лінії під 12% річних - на ще 3 млн і я ними не користуюсь від слова взагалі....
І що я повинен в когось вимагати гроші щоб він це побачив?
Хочеш показати - показуй безкоштовно
Хочеш заробити - заробляй на чомусь іншому.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 12:45

flyman написав:бізнес ідея Доярчику:

Залізничникам , ще можна здавати.Спустився ліфтом , перейшов лісосмугу і вже в кабінці тепловоза :)
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 20 гру, 2020 12:53

люди добрые! Сами мы не местные, спамажити хто чем можит

Долярчик написав:
  vitaliian написав:Долярчику ещё предстоит понять что локация это 80% стоимости и ликвидности объекта

Я це розумію і тому б НЕ купив, якщо б там близько(300м) не було б головної дороги, через яку проїзджає багато різних маршруток!
  vitaliian написав:2я истина 5000 грн это сегмент нищих арендаторов или неудачников

5 000 - це умовно, - може і за 7-8-10тис/міс, - я ж то не знаю точно, за скільки буде здаватись смарт у новенькому-гарненькому ЖК із наступними плюшками:
Зображення

Зображення
Ну і модні мопи :mrgreen:
Зображення

Ти так і не розумієш, що тобі тут пишуть.

От чого тебе в ті нетрі потягнуло? Душа лежить? Бабла стільки, що ляшки жжуть?

Левандівка це щось на кшталт ДРВЗ у Києві: такий собі пролетарський район із бандитсько-кримінально-ніщебродним реноме.

А ти в 5ти темах на фінансах хизуєшся покупкою обіцянки поставки смарта в забудовника із підмоченою репутаціює в сумнівному районі міста.

Ліпше купив би готовий цоколь в центрі за ті пеньонзи. Так хоч міг сказати що ти "центровий інвестор". А "леванідівсьский інвестор" - кури засміють.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 20 гру, 2020 13:01, всього редагувалось 2 разів.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 4243444546 ... 115>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему