Був би Логан))
Re: Авто в УкраїніРаз пішла така тема по авто , підкажіть що найбюджетніше по ремонту ? На офіційному сервісі. Дехто із знайомих топить за рено, кажуть що найдешевший і найадекватніший офіційний сервіс.
В принципі я дивлюсь на електрички подобається зоя, але те що там немає повноцінного нормального підігріву акумуляторів , мене засмучує. Тому сумніваюсь між бенз/газ і електричкою. Але зарядка по нічному тарифу 2,2 грн за кВт дуже приваблює. Можливо тут є тема по вибору яка більш підходить? Бо я вже замучився шукати нормальні сервіси із своїм смартом, хочеться приїзжати до офіціалів, а не шукти по гаражах, де часто роблять краще ніж на модних сервісах ))) але того гаражника ще знайди . Re: Авто в Україні90% електричок не мають або не використовують підігрів акамулятора... Ці всі оповідання про поганий нісан ліф, бо нема підігріву - це все казочки для бідних... Аккамулятор як і будь який електроприлад розігрівається під час роботи, тому розігрівати акамулятор (так на хвильку вага 300+кг) енергією яка береться з цього ж акамулятора - як би маразм... При низькій температурі, внутрішній опір росте і тому акамулятор при роботі швидше сам себе з середини розігріває якраз там де йому треба Тому тут те саме що і для двс машини , якщо сів то відразу не газуй, розганяйся потихеньку і хвилин за 15 роботи акамулятор буде в нормі Так можливо це потрібно при постійних мінус 30... але при наших 0 - це маркетинговий викрутас.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||