|
Идея Банк (2008 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 22 лют, 2013 15:07
serg_sk написав: -VICTOR- написав: serg_sk написав:да, ржачно ))) відносно ФІ - поповнення депо обмежується часом (лише пів року після відкриття) і сумою (не більше х2 від початкової суми). Але я говорив з начальницею відділення, вона каже - з цих умов банк може зробити індивідуальний виняток і дозволити поповнення більше прописаної суми
ой як гарно..матимете індивідуальні умови по депо...зі всіма витікаючими умовами і наслідками- думайте 
кожне поповнення оформляється додатковою угодою. В чому ж ризик? Обмеження по сумі поповнення і по часу у мене прописані в договорі.
а когда вы заключали договор,по сумме ненахожу? 
-
shatenerbi
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лют, 2013 15:17
Shatenerbi, там мова не про Ідею а про Фінансову Ініціативу.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лют, 2013 15:24
Як можуть не гарантуватися вклади на індивідуальних умовах? І де визначена індивідуальність умов? Якщо у банка за рік бувають десятки видів депозитів - це не аналог індивідуальних умов? Я так розумію, головне - це наявність у мене підписаного договора про депозит. А Фінансова Ініціатива кожне поповнення оформляє Додатковою угодою, яка має таку ж юридичну силу, як і основний договір. Додаткова угода законно змінює умови основного Договора
-
serg_sk
-
-
- Подякував: 427 раз.
- Подякували: 171 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лют, 2013 15:29
serg_sk написав:Як можуть не гарантуватися вклади на індивідуальних умовах? І де визначена індивідуальність умов? Якщо у банка за рік бувають десятки видів депозитів - це не аналог індивідуальних умов? Я так розумію, головне - це наявність у мене підписаного договора про депозит. А Фінансова Ініціатива кожне поповнення оформляє Додатковою угодою, яка має таку ж юридичну силу, як і основний договір. Додаткова угода законно змінює умови основного Договора
Ну якщо в додатковій угоді буде пункт, що умова про двократне поповнення від початкової в договорі втрачає свою силу, тоді законно. Якщо ж в дадатковій угоді лише пише суму поповнення а всі інші пункти без змін тоді при перевищенні двократної суми початкового вкладу, можна трактувати як індивідуальні умови.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лют, 2013 15:47
tatop написав: serg_sk написав:Як можуть не гарантуватися вклади на індивідуальних умовах? І де визначена індивідуальність умов? Якщо у банка за рік бувають десятки видів депозитів - це не аналог індивідуальних умов? Я так розумію, головне - це наявність у мене підписаного договора про депозит. А Фінансова Ініціатива кожне поповнення оформляє Додатковою угодою, яка має таку ж юридичну силу, як і основний договір. Додаткова угода законно змінює умови основного Договора
Ну якщо в додатковій угоді буде пункт, що умова про двократне поповнення від початкової в договорі втрачає свою силу, тоді законно. Якщо ж в дадатковій угоді лише пише суму поповнення а всі інші пункти без змін тоді при перевищенні двократної суми початкового вкладу, можна трактувати як індивідуальні умови.
дякую за пораду. Врахую це при оформленні поповнення. Якщо ще банк не передумає і дозволить змінити умови
-
serg_sk
-
-
- Подякував: 427 раз.
- Подякували: 171 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лют, 2013 16:46
сегодня увидел очередное сообщение от Идеи от 22.02.2013:
Тема Обмеження поповнення депозитів Дата 22.02.2013 Текст повідомлення Шановний Клієнте,повідомляємо Вам, що на даний момент поповнення по строкових вкладах - заборонені.
Кнопка "поповнення" в столбах пока активна. Пока...
Востаннє редагувалось _Slava_ в П'ят 22 лют, 2013 17:18, всього редагувалось 1 раз.
-
_Slava_
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 76 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лют, 2013 16:49
_Slava_, Ви прямо їм підказку даєте де зарізати поповнення. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лют, 2013 17:09
tatop Так а Вы думаете почему у меня до сих пор кнопки пополнения депо активны ))) Шутки-шутками, но заметил, ребята уже пишут, что все, баста пополнениям по депо, захожу в ИБ, пробую - пооплняется, гуд.Радость, думаю забыли обо мне. На следующий день захожу пополнить - ан-нетушки, все. Но все же: Врагу не здается наш гордый "Варяг"! )))
-
_Slava_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лют, 2013 17:14
_Slava_ написав:tatop Так а Вы думаете почему у меня до сих пор кнопки пополнения депо активны ))) Шутки-шутками, но заметил, ребята уже пишут, что все, баста пополнениям по депо, захожу в ИБ, пробую - пооплняется, гуд.Радость, думаю забыли обо мне. На следующий день захожу пополнить - ан-нетушки, все. Но все же: Врагу не здается наш гордый "Варяг"! )))
Так і в мене те саме. Кажуть що зарізали поповнення а я поповнюю. Як, не скажу. А Ви назву депо і відсоток заберіть. А то заріжуть.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лют, 2013 17:16
tatop
Вот это, обычно, появляется, перед тем, когда программеры начинают рубать кнопку "поповнення": Тема Тимчасова недоступність СДО інтернет-банкінг, з 23 лютого 2013 року, 18:00 до 24 лютого 2013 року, 6:00 Дата 21.02.2013 Текст повідомлення Шановний Клієнте, повідомляємо Вас, що Система дистанційного обслуговування iнтернет-банкінг Idea Bank Online буде тимчасово недоступною з 23 лютого 2013 року, 18:00 до 24 лютого 2013 року, 6:00 у зв’язку з проведенням технічних робіт. Вибачте за тимчасові незручності.
Так что осталось "...понять и простить..."
-
_Slava_
-
-
-
-
Профіль
-
-