Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
ante написав:мізерні? в україні найвищі ставки по депозитах в світі, а в ідеї- одні з найвищих в україні чи ви надіялися, що постійно буде ставка під 30%?
В Украине не наивысшие, не нужно врать! Украина на втором месте.
у Луки по валютным меньше, чем у нас. В зайцах - да.
IMPRINTER ну власне тут прозвучала думка, що мізерні- от я і реагую,- в мене самого лежить депо під 26.5%, але сподіватися, що так буде постійно- дещо наївно
ante написав:IMPRINTER ну власне тут прозвучала думка, що мізерні- от я і реагую,- в мене самого лежить депо під 26.5%, але сподіватися, що так буде постійно- дещо наївно
жадный и бздливый вкладчик - это диагноз банковской системы нашей страны ))) хотят хранить деньги минимум под 25% да еще и чтоб как минимум господь бог дал персональные гарантии на Моисеевнах скрижалях, что в случае чего их ему вернут )))
ante написав:мізерні? в україні найвищі ставки по депозитах в світі, а в ідеї- одні з найвищих в україні чи ви надіялися, що постійно буде ставка під 30%?
Говоримо не про світ, а про банківську систему України і місце в ній маленької не найсильнішої Ідеї. Також враховуємо такі дрібнички, як поповнення за згодою, +24 . Тому ставки мізерні, бо нижчі від середніх на даний момент. Крім вільних коштів онлайн, яким вже не довго лишилось...
Говоримо не про світ, а про банківську систему України і місце в ній маленької не найсильнішої Ідеї. Також враховуємо такі дрібнички, як поповнення за згодою, +24 . Тому ставки мізерні, бо нижчі від середніх на даний момент. Крім вільних коштів онлайн, яким вже не довго лишилось...
Український індекс ставок за депозитами фізичних осіб (UIRD) вот ... так что позвольте с Вами не согласиться, насчет ниже среднего
Український індекс ставок за депозитами фізичних осіб (UIRD) вот ... так что позвольте с Вами не согласиться, насчет ниже среднего