Додаткова СМС прийшла до завершення логування чи після?
По старій памяті....та що підтверджує логування біля 8 грн в місяць коштує.
Невже автоматом прикрутили?
|
|
Додаткова СМС прийшла до завершення логування чи після? По старій памяті....та що підтверджує логування біля 8 грн в місяць коштує. Невже автоматом прикрутили?
Re: Идея (Плюс) Банксм. у себя в ИБ пункт СМС-банкінг Нотифікації СМС-банкінгу: успішне логування до системи та зміна паролю типа бесплатно сейчас. АХкция под НГ? Тепер ще раз залогувався. Приходить після логування. Здійснено логування до системи Іб такий то логін. такий то час. Я пам"ятаю що нічого такого не підключав. Пс. колего clientage! Там у мене є два пункти: Нотифікації СМС-банкінгу: успішне логування до системи та зміна паролю Нотифікації СМС-банкінгу: рух коштів по картці другий пункт в мене не підключений, хоч памятаю. що там якщо через інтернет замовляти то здається безплатно було. Аи по першому є лпції редагувати (з якого рахунку стягати комісію) і відключити. В одному й другому випадку вказано:комісія (еківалент) 0,00 UAH за одиницю Востаннє редагувалось stargazer в Вів 25 лис, 2014 17:02, всього редагувалось 2 разів.
Re: Идея (Плюс) БанкПо 1му пункту было платно, 8грн, по умолчанию отключено По 2му п. было 5грн, а в пакете "безкордонив" входило вс тоимость пакета (15грн/мес) Я согласен, шо эта замануха по п.1 спокойно может стать платной опять. Ну её в качель Re: Идея (Плюс) БанкКлієнти Ідеї, які користуються картками даного банку, прошу у вас в власного досвіду відповісти на кілька питань, будь ласка:
Поясніть яка різниця між цими двома пунктами, які присутні у будь-яких тарифах по картковим пакетам: 1) Конвертація безготівкових іноземних коштів - 1% від суми транзакції 2) Комісія за здійснення операції у валюті, відмінній від валюти рахунку - 3% Зокрема цікавить: А) яку комісію буде списано Ідеябанком при знятті готівки в банкоматах, скажімо Таїланду, якщо картка в гривнях? Б) яку комісію буде списано якщо проводиться операція розрахунку карткою в інтернет-магазині, скажімо в індійських рупіях, якщо картка в гривнях? В колцентрі так внятно і не змогли відповісти і плутались у значеннях. Re: Идея (Плюс) Банк1 - подаете заявку на продажу своей валюты на бирже - с вас возмут 1%
2 - комиссия за конвертацию 3% А - по пакетам БГ и Тревел - в рамках лимита спишет по курсу мпс Б - смотри п2 - комиссия 3% по всем картам, в любой валюте, кроме случая, если есть карта в рупиях Re: Идея (Плюс) БанкСмс про успешную авторизацию включают теперь всем по умолчанию после регистрации в банкинге. Стоит обесплатно за само смс, но есть абонплата в размере 15 грв в пакете тревел. Если сразу выключил - не знаю, 15 грв наверно всё равно снимут
Re: Идея (Плюс) Банк
Я так и не могу понять . Какая выгода у пакета травил в рамках лимита при снятии и расчетах? 3% за конверт есть при расчетах или нет? Где про это просчитать? В колл центре не могут разобраться
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||