Идея Банк (2008 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 9899100101102 ... 1958>
Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 21:28

-VICTOR- написав:Привіт ..в плані комісій и карток..- ось запустять безкоштовний інет-банкінг та й не буде цієї незручності..перекинув на будь=який рахунок в будь-якому банку та й усе ).
Про "цікавий " депозит..)) та банк же добре рахує..)) за умовами - то 24% платить . а ось ..якщо ..курс зміниться на 10% на протязі періоду вкладу - тоді перерахують по новій ставці..) да речі...можлива інфляція -5% ..думаю з цього коридора її не випустять - до виборів гарантовано..пізніше..складно сказати , тому банк з запасом взяв умови ).
Про відділення у якому я був - це Львів ..враження гарне..) 5- спеціалістів і вся були зайняті..почекав хвилин 10..охорона- прискіпливо придивляється до всіх хто входить у приміщення , дві каси і обидві працювали , каси з усім необхідним..) Дивно читати про ваші описи відділень , ну але Львів - там і головний офіс , тому де де ..а тут порядок ). Розмова з спеціалістом - змістовна ,договір оформлений , особистий телефон є )). Чекаю кінця місяця і оформлення інтернет-банку, карток не оформляв і не пропонували.

Добре,що у головному відділенні порядок...Це додає оптимізму...на місцях трошки більше бардаку мабуть...Інтернет-банкінг добре....переводи безкоштовні в інші банки...але зняття готівки яка надійшла безготівковим шляхом з комісією...Так що питання по тарифам карти платіжної і доступу до % залишається актуальним....Зрадів що повноцінна каса є у головному відділенні... :P
gontar

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 21:32

-VICTOR- З приводу направлення на гілку форума офіційного представника....не зверталися?Актуально....було б дуже добре. :P
gontar

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 21:33

Re: Идея (Плюс) Банк

DENVER_S написав:Лучше за пополнение вкладов.

теж мона, в євробанку вже є ніби...
chipmunk

Подякував: 574 раз.
Подякували: 590 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 21:46

wolt450 написав:
  tatop написав:Стартує на початку жовтня. Всі платежі (всередині і зовні) безкоштовні, як в Дельті і Руському Стандарті. Онлайн депозити плюс 1 відсоток до діючих ставок. За бажанням клієнта роздрук бумажних договорів в любому відділенні.

Ще б картки зробили безкоштовні і відповідно тарифи на зняття готівки

За картку винь да полож 36 грн. Гривня в місяць на 3 роки. Безкоштовне зняття лише в рідних банкоматах, яких дуже мало.
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 21:52

tatop написав:
  wolt450 написав:
  tatop написав:Стартує на початку жовтня. Всі платежі (всередині і зовні) безкоштовні, як в Дельті і Руському Стандарті. Онлайн депозити плюс 1 відсоток до діючих ставок. За бажанням клієнта роздрук бумажних договорів в любому відділенні.

Ще б картки зробили безкоштовні і відповідно тарифи на зняття готівки

За картку винь да полож 36 грн. Гривня в місяць на 3 роки. Безкоштовне зняття лише в рідних банкоматах, яких дуже мало.

В рідних безкоштовно?А звідки інформація?В тарифах на сайті не бачу....Не шкода заплатити 36....комісію за видачу готівки не хочу платити.
gontar

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 22:05

gontar написав:-VICTOR- З приводу направлення на гілку форума офіційного представника....не зверталися?Актуально....було б дуже добре. :P

..ємм... в інет-банку ввід-вивід коштів без комісії планується ..яка комісія?...якщо карткою користуватись ..то буде комісія , та навіщо вам та картка ? вивели через майбутній банкінг кошти на будь-який банк де у вас є карта без комісій за поповнення, чи де відкритий інтернет-банкінг- та й по всьому. Про представника...якось забув , буду в кінці місяця спробую вирішити це питання , ну у всякому разі дуже наполягатиму ))
..я був у звичайному відділенні ..просто у Львові там же головний офіс, то і відділення пристойні , ще планую в іншому місті заглянути..) для загальної картини про банк)
Востаннє редагувалось -VICTOR- в П'ят 14 вер, 2012 22:08, всього редагувалось 1 раз.
-VICTOR-

Подякував: 408 раз.
Подякували: 1341 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 22:06

gontar написав:
  tatop написав:
  wolt450 написав:Ще б картки зробили безкоштовні і відповідно тарифи на зняття готівки

В рідних безкоштовно?А звідки інформація?В тарифах на сайті не бачу....Не шкода заплатити 36....комісію за видачу готівки не хочу платити.

Інфо від менеджера у відділенні. Але коли буде ІБ комісії за зняття вже не суттєві.
Можна кинути в інший банк і в Атмосфері зняти без комісії.
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 22:51

Мене не зрозуміли...вивести гроші через інтернет-банкінг можна без комісії в інший банк...але при видачі готівки можуть зняти комісію за кошти які надійшли безготівковим шляхом(в тому банку куди ви перевели гроші)
gontar

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 23:10

gontar написав:Мене не зрозуміли...вивести гроші через інтернет-банкінг можна без комісії в інший банк...але при видачі готівки можуть зняти комісію за кошти які надійшли безготівковим шляхом(в тому банку куди ви перевели гроші)

..ну...у мене кілька інет-банків..усюди ввід-вивід безкоштовний , так є ліміти звичайно ,якщо сумми значні то як варіант вивід на кілька банків. Мені особисто вібвідувати цей банк не є зручно - інет-банк , це швидко і зручно , тому якщо запустять таки інет-банкінг..то.. :wink:
-VICTOR-

Подякував: 408 раз.
Подякували: 1341 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 вер, 2012 07:07

-VICTOR- написав:
  gontar написав:Мене не зрозуміли...вивести гроші через інтернет-банкінг можна без комісії в інший банк...але при видачі готівки можуть зняти комісію за кошти які надійшли безготівковим шляхом(в тому банку куди ви перевели гроші)

..ну...у мене кілька інет-банків..усюди ввід-вивід безкоштовний , так є ліміти звичайно ,якщо сумми значні то як варіант вивід на кілька банків. Мені особисто вібвідувати цей банк не є зручно - інет-банк , це швидко і зручно , тому якщо запустять таки інет-банкінг..то.. :wink:

якщо ви будете оформлювати IБ в цьому банку, прошу вас, подiлитися досвiдом оформлення та налаштування, а також використання :D
можливо також i я буду користуватися пiд 27% :roll:
дякую
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

#<1 ... 9899100101102 ... 1958>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему