klug написав:Гарні новини для клієнтів Н̶е̶д̶о̶Необанки - пралка розганяє барабан до максимальних обертів: з 25.07 фрі анлім на СЕП.
Треба тільки враховувати, що ця зміна може бути всьОго на 3..4 тижня, а потім можуть і на 5К ввести коміс
Ще невiдомо чи новини дiйсно гарнi... щоб не виявилось, що барабан на максимальних обертах загубить стежку до пралки. Напевно треба дочекатись анонсованої дати 😉
Питання до тих, хто відправляв СЕП-платіж (ну, тобто по IBAN): якщо ввечері в п'ятницю гроші штовхнути, коли дійдуть? Аж у понеділок, чи є шанси раніше їх побачити?
Так сталося, що з Привату через Нео виштовхнув платіж на Альфу (тобто Сенс) десь о 18:43 і... тепер гадаю, коли дійдуть. Дякую всім за відповіді!
Искатель написав:Питання до тих, хто відправляв СЕП-платіж (ну, тобто по IBAN): якщо ввечері в п'ятницю гроші штовхнути, коли дійдуть? Аж у понеділок, чи є шанси раніше їх побачити?
Так сталося, що з Привату через Нео виштовхнув платіж на Альфу (тобто Сенс) десь о 18:43 і... тепер гадаю, коли дійдуть. Дякую всім за відповіді!
На попередньому тижні відправляв у суботу десь в такий же час - надійшло на наступний день в 00:04
Искатель написав:Питання до тих, хто відправляв СЕП-платіж (ну, тобто по IBAN): якщо ввечері в п'ятницю гроші штовхнути, коли дійдуть? Аж у понеділок, чи є шанси раніше їх побачити?
В принципi було ось так. Тому шанси є, але тут щоб Сенс ще не мудрив 😀
Искатель в мене теж був на минулому тижні невеличкий тест з вечірнім але не дуже пізнім СЕПом з Нео на Альфу - і як писали вище - кошти теж зашли одразу після опівночі. Особисто в мене склалось враження, що то чудить Алла - спеціально трошки затягуючи зарахування щоб ввечерві цими коштами не поповнили "швидкий". Втім це виключно лише моє припущення - доказів умисного затягування зарахування у мене звісно немає