|
Банк Власний Рахунок |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 02 січ, 2023 22:14
Вітаю. Хто потрапляв на відсотки у БВР, підкажіть з чого вони нараховуються? Та чи були кейси, коли банк списував відсотки?
-
_PORT_UA
-
-
- Подякував: 210 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 січ, 2023 15:22
_PORT_UA написав:Вітаю. З Прийдешнім Новим роком. Шановні, а що вже немає пільгового періоду в цьому місяці? Начебто було зазначено, що потрібно внести кошти до 23-00 31.12. А зараз пише зовсім інше. Це вже я встряв у відсотки?
Така ж проблема. Звернулась на гарячу лінію, поки на розгляді. Зверніться і ви, думаю, якось вирішать це питання
-
duckling_03
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 січ, 2023 15:40
гуляйполе написав:Ще прикол,намагаюсь поповнити картку на касі в сільпо, відмова-перевищений ліміт,який ліміт і я він міг бути перевищений,якщо я в цей день ніяких операцій не робив-касир не знає.Гаразд дзвоню на гарячу лінію,відповідь мяко кажучи здивувала, ПЕРЕВИЩЕНИЙ ЛІМІТ НА ПОПОВНЕННЯ В ЦЬОМУ МАГАЗИНІ, як це розуміти не знаю,щось нове 
Последний раз, когда пытался пополнить карту на кассе - тоже писало о лимите. Хотя сумма до 5000 грн.(больше нельзя).
-
lloydbanksua
-
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 січ, 2023 16:20
duckling_03 написав: _PORT_UA написав:Вітаю. З Прийдешнім Новим роком. Шановні, а що вже немає пільгового періоду в цьому місяці? Начебто було зазначено, що потрібно внести кошти до 23-00 31.12. А зараз пише зовсім інше. Це вже я встряв у відсотки?
Така ж проблема. Звернулась на гарячу лінію, поки на розгляді. Зверніться і ви, думаю, якось вирішать це питання
Я перепрошую що втручаюсь, але особисто в мене відклалось у пам'яті що бвр кілька разів напередодні нового року присилав повідомлення у якому було написано що платіж треба внести до 14 години 31 грудня. Зазвичай просили до 23 години а тут видно через закінчення року чомусь переграли. Я сам загасив борг о 9 ранку, а видно тих хто звик гаситися пАпізже бобер вирішив трохи постригти 
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 04 січ, 2023 20:25
duckling_03 , а ви випадково не зберегли скриншот , де зазначено про 31.12 до 23-00? Також звернувся до служби підтримки,сказали про вирішення на протязі 2 робочих днів.
-
_PORT_UA
-
-
- Подякував: 210 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 січ, 2023 03:04
Бобер прислав на електронку лист з проханням підтвердити залишок на перше січня у нуль грн, при тому, що кредитка у мінусі  Що цікаво, якщо щось не збігається, то просять особисто звернутися до відділення банку Восток, а не на касу найближчого Сільпо. Варто мати на увазі, при виникненні інших питань.
-
klug
-
-
- Подякував: 370 раз.
- Подякували: 1240 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Суб 07 січ, 2023 07:57
klug написав:Бобер прислав на електронку лист з проханням підтвердити залишок на перше січня у нуль грн, при тому, що кредитка у мінусі  Що цікаво, якщо щось не збігається, то просять особисто звернутися до відділення банку Восток, а не на касу найближчого Сільпо. Варто мати на увазі, при виникненні інших питань.
Тоже пришло подобное письмо, что больше насторожило, странно, в общем, как с кодами lookup.
-
lloydbanksua
-
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 січ, 2023 08:56
klug написав:Бобер прислав на електронку лист з проханням підтвердити залишок на перше січня у нуль грн, при тому, що кредитка у мінусі  Що цікаво, якщо щось не збігається, то просять особисто звернутися до відділення банку Восток, а не на касу найближчого Сільпо. Варто мати на увазі, при виникненні інших питань.
Це нормально. В бух.обліку є вимога ще за часів царя Панька що раз на рік повинні бути звірені залишки коштів - от банки кожен по своєму це і роблять. І до того ж банк абсолютно правильно написав ваш залишок коштів. Він дійсно нуль. А те що ви винні банку по кредитці не є залишком коштів - то ваш борг і він обліковується окремо і до залишку коштів відношення не має. Мені наприклад теж при мінусі на кредитці "акт звірки залишку коштів" прийшов на 11 копійок - бо саме така сума зависла на назбиратусі до того як на картці з'явився борг, а виводити картку в нуль щоб в підсумку вивести 11 коп. бажання нема
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Нед 08 січ, 2023 11:48
Являюсь клиентом пару месяцев.Если сравнивать бобра с скунсом.Бобр более лояльный к клиентам.Есть мелкие шороховатости с пополнением на кассах сильпо, какие то лимиты.Но, видно что люди стараются.Поддержка на голову выше скунса.Помочь ничем не особо не могут, но перезванивают и обьясняют.это ценно во время блекаута.непонятно начисляют проценты 5% годовых на остаток.разбираются с 24 числа.Итого-серьезных денег заносить пока на депо не интересно, маленький процент, не понятно начисляют.как банк-есть что улучшать, пользоваться в простых сценариях можно.
-
korzviktor20
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
|