|
Банк Власний Рахунок |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 13 гру, 2022 17:16
Sain_повернувся написав: Amethyst написав: Sergion написав:Два касири - у однієї завжди проходить, а в іншої - ні.
Вже два рази просив перезавантажити касу. Це 1 хв. і все з сертіфами проходить на ура. Сьогодні ще і вдалося перевірити, що "база" сертіфів працює і при роботі магаза від генератора  Тому я буду ходити у Сільпо як вимикатимуть світло 
в моєму місті радикально протилежна ситуація( За 3 тижні лише 1 раз зміг використати сертифікат. Коли каса працює від генератора, то не сертифікати, не безготівкові платежі не йдуть... Лише кеш
Ну у нас спочатку теж тільки світло було, але за 3..4 дні запустили і картки, а потім вже і базу сертифів (Київ, Троя)
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 498 раз.
- Подякували: 1288 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Чет 22 гру, 2022 20:29
Нарешті зміг купити собі пластикову карту в Сільпо в Мукачево
-
Dmytro Ivanenko
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 гру, 2022 15:51
Dmytro Ivanenko написав:Нарешті зміг купити собі пластикову карту в Сільпо в Мукачево
В Чернівцях теж вже є, вчора купляла.
-
felix606
-
-
- Заблокований
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 гру, 2022 18:27
Вчера пришла смс с Lookupcode (уже второй раз за время пользование картой) - мошенники пытаются подобрать CVC? Так карта виртуальная, пластик я не получал.
-
lloydbanksua
-
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 206 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 гру, 2022 18:44
lloydbanksua написав:Вчера пришла смс с Lookupcode (уже второй раз за время пользование картой) - мошенники пытаются подобрать CVC? Так карта виртуальная, пластик я не получал.
ооо, прикол.Месяц назад десять раз тоже лукап код приходил в течении часа.Перевыпустил карту.Гдето у них слив информации по картам получается.Карту нигде не светил.От кого лукап код приходит отвечать отказались.
-
посетитель
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 225 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 31 гру, 2022 16:01
Якось заплатив за посилку в додатку нової пошти,з картки БВР. З тих пір при спробі заплатити в додатку НП,з будь яких карток,приходить Lookupcode від БВР, не знаю хто винен, нова пошта чи бвр
-
гуляйполе
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 138 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 31 гру, 2022 16:06
гуляйполе написав:Якось заплатив за посилку в додатку нової пошти,з картки БВР. З тих пір при спробі заплатити в додатку НП,з будь яких карток,приходить Lookupcode від БВР, не знаю хто винен, нова пошта чи бвр
Кошелек Мастерпасс у НП пытается карту на постоянку подвязать. Нужно таки зайти в кошелек (в НП, ОККО, ВОГ...) и донастроить карту или прибить.
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 498 раз.
- Подякували: 1288 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Суб 31 гру, 2022 22:23
Вітаю. З Прийдешнім Новим роком. Шановні, а що вже немає пільгового періоду в цьому місяці? Начебто було зазначено, що потрібно внести кошти до 23-00 31.12. А зараз пише зовсім інше. Це вже я встряв у відсотки?
-
_PORT_UA
-
-
- Подякував: 210 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 січ, 2023 02:29
Amethyst написав: гуляйполе написав:Якось заплатив за посилку в додатку нової пошти,з картки БВР. З тих пір при спробі заплатити в додатку НП,з будь яких карток,приходить Lookupcode від БВР, не знаю хто винен, нова пошта чи бвр
Кошелек Мастерпасс у НП пытается карту на постоянку подвязать. Нужно таки зайти в кошелек (в НП, ОККО, ВОГ...) и донастроить карту или прибить.
Зайшов у додаток НР, але там немає ніяких даних картки,а тільки є телефон мастерпас,але його видалити немає можливості,може попробувати ввести туди номер не підв'язаний до мастерпас?
-
гуляйполе
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 138 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 січ, 2023 23:16
Amethyst написав: гуляйполе написав:Якось заплатив за посилку в додатку нової пошти,з картки БВР. З тих пір при спробі заплатити в додатку НП,з будь яких карток,приходить Lookupcode від БВР, не знаю хто винен, нова пошта чи бвр
та же фигня с новодобавленной картой Альфы
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-