|
ПриватБанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 18 вер, 2025 15:25
valya Думаю, що Ви неправильно зрозуміли пропозицію. 3% кешбеку не від суми переказу, а за подальші покупки і то в межах певного ліміту, орієнтовно 500 привітів. Переказ тільки має запустити кешбек.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1124 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
Додано: Чет 18 вер, 2025 18:16
valya написав:Також прийшла пропозиція про підключення акції 3% кб на 3 міс. за переказ кредитних 10кгрн на карту іншого банку. Цікавить скільки хто переводить - 10к чи весь КЛ? Гуляти на всі, чи можуть десь вжухати?
Я таким чином у серпні погасив карту іншого банку у розмірі більш 17 000 грн. для залишення у грейсі. В цьому місяці, шоб бути у грейсі привату, ту суму поверну до 25 вересня.
-
rollo
-
-
- Подякував: 54 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 вер, 2025 18:44
Ой+ написав:valya Думаю, що Ви неправильно зрозуміли пропозицію. 3% кешбеку не від суми переказу, а за подальші покупки і то в межах певного ліміту, орієнтовно 500 привітів. Переказ тільки має запустити кешбек.
Та це понятно. Питання як скористатися "халявою" на місяць? Депо? Так брати по повній
-
valya
-
-
- Подякував: 667 раз.
- Подякували: 128 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 вер, 2025 20:06
valya написав:Та це понятно. Питання як скористатися "халявою" на місяць? Депо? Так брати по повній
Враховуйте, що є ліміти на переказ 100К та і приймаючий банк може сполошитися залежно від суми. А так і без спецпропозиції можна КЛ поки користуватися і через Дію і через сам сайт привату та і мати не менше (більше) ніж на депо з усіма заморочками з перегонками.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1124 раз.
-
-
Профіль
-
-
2