|
|
![]() Re: ПриватБанк Hella, система автоматом решает и порой думает пару дней... И логику системы (давать лимит на рассрочку или нет) понять тяжело.
![]() ![]() Re: ПриватБанквам збрехали, на 1 картці ліміт 34 тисячи погашений і оч - 0, у брата ліміт 95к і оплата частинами 0 прівату саме оплату частинами дуже порізав, хоча сам кредитний ліміт на "довоєних" значеннях ![]() Re: ПриватБанк Саме тому що приват два роки тому обнулив мені ліміт на ОЧ, і не погоджувався його поновити я і закрив їхню кредитку.
![]() Re: ПриватБанк Шановні, підкажіть будь ласка, повернення продавцем коштів за сплачені кредиткою товари поточного місяця зараховуються, як сплата заборгованості минулого місяця чи поточного?
![]() Re: ПриватБанк Доброго дня,
Буде вдячний якщо хтось, хто в темі проконсультує з такого питання: Я вже розповідав, що у дружини вкрали картку і за допомогою пейпассу витратили певну суму у магазинах до того, як вона це помітила і заблокувала картку. Також вона відразу звернулась до Приват банку і вони зформували запити на повернення коштів. Через кілька днів Приват банк відповів, що оскарження цих транзакцій неможливо через те, що вони були проведені онлайн з вводом пароля 3DS. Це повна брехня. Дружина подала заяву в банк про те, що їх рішення ґрунтується на брехні і попросила його переглянути. Банк дав відповідь у Приват 24, щось на кшталт (тому що на даний момент і ця відповідь вже зникла): Оскарження транзакцій за чипованими картами не можливе, радимо вам чекати на відповідь від поліції. Я не розумію з цієї відповіді, що мається на указі: чи платили за допомогою чипа, чи вони узагальнюють всі картки з чипом. Але платити за допомогою чипа крадій не міг, тому що він не знає пін коду карти. Що стосується нечипованних карт, то я навіть не знаю, чи випускають їх ще. З іншого боку, я маю картки не українських банків і, можливо я помиляюсь, але мені здається що по безконтактним карткам, банк каже, що у разі їх крадіжки він компенсує вкрадені з рахунку гроші, якщо для проведення транзакції не будо введено пін код. Буду вдячний за коментарі. Хочу розібратися для себе, чи має сенс звертатися з жалобою до НБУ і до суду. Сума була вкрадена немала. Але на всі ці дії потрібен час. ![]() ALLCR
я не совсем в курсе вашей предыстории ... не совсем понятно, что значит с помошью пейпасса? платили по пейпассу путем прикасания самой карты к терминалу или путем привязки ее у гуглпей и с помощью уже касания телефоном? в первом случае, оплату без введения ПИНа пропускает только на копеечные суммы, а если карту подвязали в телефон и ею платили - то чтоб ее подвязать, - то действительно нужно было ввести одноразовый пароль на привязку ... т.е., если касались картой то украсть много не могли ввиду ограничения суммы оплаты без ПИна, а если привязали в телефон и платили без пина на любые сумы, то - привязка возможно только по одноразовому паролю, пришедшему на финансовый телефон, поэтому банк и считает, что если мошенник смог привязать ее в гугл-пей, то узнать пароль он на привязку он мог только от вас ...
|
|