Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Amethyst дуже схоже що ви маєте рацію. Я теж зазвичай через qr код на колонці додатком фішка плачу. Але коло #зелене лайно тільки започаткувало цю аХцію не став ризикувати і пішов до живого касира та сплатив через фізичний термінал, вислухавши їх нудне "чи не бажаєте нашої смачної кави? А хот догів? А..." Бачу що не дарма я так поступив. Напишіть підтримці - мають руцями фіксити, якщо не спроможні організувати нормально процес, адже в правилах немає виключень для оплати через ізюпей.
Amethyst написав:А за бензус (аХція -3% на ОККО) якось видно зразу нарахування КБ, чи чекати саму виплату на наступному тижні?
В старому П24 в розділі кешбек видно. І загальну суму не виплаченого кишмишу і в розрізі покупок. Ну і у виписці в мобільному п24 теж видно суму кешбеку брудними конкретно по цій оплаті. Наприклад ось так: Ну а щодо "наступного тижня" - так має бути, але поки за минулий тиждень виплати ще не було а вже четвер (зазвичай по схожим акціям виплату робили у вівторок)
Шось у мене не видно майбутній кешбек в усіх веб версіях і додатку. Буду чекати повідомлень форумчан про виплату.
Зараз спостерігається затримка в зарахуванні кешбеку по акціям ПриватБанку. Колеги вже займаються вирішенням питання. Будь ласка, очікуйте зарахування коштів на ваш рахунок. Дякуємо за розуміння. Відповідь чату.
Так, розумію Вас, зараз спостерігається затримка в зарахуванні кешбеку по акціям ПриватБанку, згодом відбудеться оновлення та інформація буде відображена у Вас в Приват24. Вибачте за можливі незручності.
Вітаю. По замовленню видали з приват вкладу новими по номерам. Сума до 1к:!: Також на місяць надали кб 5% по кредитці Карта нічіпана ні разу, але скінчилася ще в 22 році. Знаю, що продовжили на 2 роки. Питання: 1. Я правильно розумію, що варто таким кб скористатися? 2. Карту в Гуглпей додати не можливо через закінчення терміну дії, для цього тільки перевипускати? 3. Чи є особливості оплати картою? Подякую
valya, нараховується на окремий рахунок (сам рахунок видно у старій вебверсії Приват24). Виводять автоматично на КдВ чи основну картку протягом двох тижнів.