|
|
![]() Re: ПриватБанкdaap, для карткових рахунків Юнекс усьо. Для класичних кредитів доступно (у теорії), хз як на практиці.
![]() Re: ПриватБанкКожна пробіжка - це донат: ПриватБанк стартував Бігозбір разом з Run Ukraine
Упродовж трьох місяців ПриватБанк конвертуватиме тренування українців у донати на протезування військових і цивільних в центрі Superhumans. Компанія Run Ukraine разом із ПриватБанком та іншими партнерами запустила Бігозбір, покликаний закривати потреби українських фондів незвичним способом - за допомогою пробіжок. Кожен охочий може долучитися абсолютно безкоштовно, не перераховуючи жодних коштів. Все, що потрібно, - зареєструватися і почати бігати, фіксуючи пробіжки в біговому застосунку. Підтримати Бігозбір та долучитися до благодійних пробіжок можна з будь-якої точки світу. З 22 липня регулярно виходьте на пробіжки і перетворюйте кілометри в донати - кожен затреканий кілометр ПриватБанк перетворить на 10 гривень донату. Детальніше за посиланням. ![]()
![]() ПРИВІТПідкажіть, яка загальна сума кеш-беку по програмі ПРИВІТ?
Якщо 5 категорій по 500 грн. Загальна 2500 чи 500? ![]() Re: ПриватБанкЯкщо оплата пройшла по категорії "дім та ремонт", а кешбек не нараховано, треба почекати чи одразу підтримку смикати?
![]() ПривітБанкДоброго дня, цікава ситуація стосовно Привіт "Мінусуємо комуналку"
Вчора вирішив оплатити комунальні послуги, знайшов в пропозиції "Мінусуємо комуналку", натиснув, заходжу в активовані - нема, повертаюсь в пропозиції теж нема. Пишу в Приват24 що активував, а пропозиція зникла просто. На що мені оператор видає, що пропозиції формуються персоналізовано і показує мені що доступно (мабудь не вникав в моє питання). Пише що для мене не було такої пропозиції, я кажу що була, але зникла, на що оператор просить скрін. Скрін я висилаю, що підтверджує, що така пропозиція дійсно була, на що оператор видає нема в активованих значить мені не доступна і можливо помилково відображалась ![]() ![]() Зареєстрував 2 скарги, перша чому загадково зникла пропозиція "Мінусуємо комуналку" і друга на оператора, який не вникає в питання і не може дати чіткої відповіді. Завку швидко розглянули (не вникаючи в суть) і видали: - оператор діяв правильно ![]() - причина по якій "Мінусуємо комуналку" тому що акція закінчилась 18 липня ![]() Не знаю чи є тут офіційний представник, який реагує на такі питання, але мої питання не вирішені. Я давно вже був попрощався з Приватом, але мені наполегливо дзвонили його співробітники і звали користуватись послугами, я й спробував, враховуючи Привіт програму.
|
|