Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Сибас, милый Сибас, что ты делаешь со мной!? Год Кишмиша закончился в середине октября. Думал 16 прибить поганца и открыть снова, а тут сегодня пришла СМС: ... за 60 оплат карткою UKRSIBBANK у листопаді Вам гарантовано винагороду 600 грн. Просто робіть від 2 розрахунків на день до 30.11.2020. Деталі https://bit.ly/2Jjww0s Значит переносим реинкарнацию на декабрь Шо интересно, по ссылке информация не про 2/60/600 а про 3/90/1000! UKRSIBBANK дарує Вам гарантований кешбек за 90 і більше оплат карткою в листопаді 2020. Робіть хоча б три розрахунки на день в будь-яких торгових точках та інтернет-магазинах, за таксі, доставку та отримайте гарантовану винагороду у розмірі 1000 гривень. Кому еще пришла путаница? ПО-скольку в п. 4.1.1. сказано "здійснити за допомогою Карток будь-яку кількість розрахунків, але не менше ніж вказано на сторінці реєстрації Акції (короткому варіанті даних Правил), та/або у СМС-запрошенні." А 5.1. говорит что "В якості Подарунка Акції виступає гарантована Виконавцем і Замовником можливість учасника отримати винагороду кешбек, вказану на сторінці реєстрації Акції (короткому варіанті даних Правил), та/або у СМС-запрошенні" - буду делать наверное 3/90 - выбираю "АБО"
Amid написав:При пополнении через мобильное приложение водафона идёт как покупка квазиденег или что-то в этом роде (но не как нормальная покупка). КБ не будет, ещё бы комиссию не влупили.
Я ж МСС тут писав, всьо має бути нормуль (КБ раніше платили, то чому ж зараз не заплатять, не бачу причин), ніяких там квазігрошей, щоправда в My Vodafone я через Masterpass платив, але це навряд чи важливо...
Перешёл по вашей ссылке: Запрошуємо Вас взяти участь в акції "Кожна транзакція важлива!". Просто розраховуйтесь карткою UKRSIBBANK і отримайте гарантований кешбек у розмірі 600 гривень. Куда вы переходите, я не знаю.