Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Щойно прийшов пуш ---- Кешбек 10 000 грн - щотижня! Сплачуйте карткою Mastercard від 100 грн щодня і вигравайте один зі 100 кешбеків по 10 000 грн щотижня! Більше транзакцій - більше шансів! --------
Шановні клієнти! Інформуємо, що у зв'язку з оновленням систем банку, з 23:00 12.12.2020 до 07:00 13.12.2020 можливі перерви в роботі систем інтернет-банкінгу UKRSIB online та UKRSIB business. Системи також можуть працювати в обмеженому режимі (затримка в оновлені даних та проведені платежів).
Операції по карткам та рахункам, створені у вказаний час в системах банку та при зверненні на інформаційну лінію банку, будуть оброблені після завершення технічних робіт.
Hit777 написав:Заправился первый раз на КЛО через додаток. Чтобы подвязать карту - тот еще геморрой, нужно скинуть кошелек Мастерпас. При этом, остаток лимита по карте не поменялся, хотя стоит только на расчеты в Интернет!? В выписке отражено как блокирование суммы, может потом поменяется? Еще интересно сначала списывает полную сумму, а потом отмена блокирования на сумму купона, и сумму зачисляет на счет. Как будет считать КБ?
По підв'язці карт (СІБ, ТАС) у мене проблем взагалі не було. Для перевірки тільки що витер і закинув заново дві картки. По решта коментарів сьогодні-завтра якраз заправлюсь і відпишусь, як у мене.
velvet написав:Slx Позвоните именно в Очевыгоду, там оператор по номеру Вашего телефона скажет есть ли Вы в списке на выплату и высылался ли ключ-код. Мне сразу не пришёл ключ-код на 1000 . Я позвонил и девушка по номеру телефона его нашла и сама активировала. У меня в итоге не было скрина об активации, но 1000 пришла.