|
monobank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 19 жов, 2022 19:46
nekefer написав:как забрать наличный бакс из моно если не из Киева
Та не торопитесь Скоро НБУ подымет курс, ото там и сменяете на грн  А то мож валютные облигажки прикупите на 3..6 мес, ась?
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 501 раз.
- Подякували: 1305 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Чет 20 жов, 2022 09:52
Amethyst написав: nekefer написав:как забрать наличный бакс из моно если не из Киева
Та не торопитесь Скоро НБУ подымет курс, ото там и сменяете на грн  А то мож валютные облигажки прикупите на 3..6 мес, ась?
текущая доходность облигаций правительства сша с погашением 20 апреля 2023 года 4,45% годовых, это считается апсолютно надежным и безопасным вложением денег, бери хоть сейчас от 1000 дол у мони долларовые овгз до апреля дают 3,71%  годовых
-
nekefer
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 123 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 жов, 2022 09:55
klug написав: nekefer написав: oblik2008 написав:Моно опустил курс USD. Опять на коп ниже Привата.
днем было по старому но все равно бессмысленно как забрать наличный бакс из моно если не из Киева 
Прогуляти прямо з картки?
яш не в Монако, у нас гуляют за гривну
-
nekefer
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 123 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 жов, 2022 11:31
nekefer написав: oblik2008 написав:Моно опустил курс USD. Опять на коп ниже Привата.
днем было по старому но все равно бессмысленно как забрать наличный бакс из моно если не из Киева 
Під час повітряної тривоги ніяк
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 20 жов, 2022 12:22
sens написав: nekefer написав: oblik2008 написав:Моно опустил курс USD. Опять на коп ниже Привата.
Під час повітряної тривоги ніяк
навіть Велика Палата Верховного Суду відклала оголошення рішення у справі за позовом Дубілета О.В. до ПриватБанку через повітряну тривогу.
-
Мизантрóп
-
-
- Подякував: 1597 раз.
- Подякували: 1431 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 23 жов, 2022 09:46
Примат написав: v-pisarenko написав:А в чому прикол монобанку? Нащо він взагалі? Банкоматів нема, терміналів нема, кредити не дають. Поясніть хтось...
я им пользуюсь так как: 1. есть кешбек (не сегодня я получил уже 8350 грн.) 2. удобно осуществлять коммунальные платежи (без комиссий, сразу видно по некоторым компаниям долг для оплаты). 3. переброска денег на карты других банков без комиссий 4. пополнение в терминалах без комиссий 5. можешь залазить в минус (кредитные деньги), при условии погашения долга до конца следующего месяца никаких процентов и комиссий. 6. ну и главное - удобное в пользовании мобильное приложение 7. нет ежемесячной абонентской платы за обслуживание карты Есть альтернатива? П.С. для сравнения, в банке, где у меня зарплатный проект, минимальныя сумма за обслуживание карты - 25 грн в месяц
1. Кешбек у мене лише на 3 позиції, 2 з яких я майже не використовую. Та навіть на продукти треба не забувати вмикати кожного місяця, не вірю що останнє неможливо автоматизувати; 2. сплата за комуналку не така зручна як у приваті, хоча і безкоштовна, це + ; 3. не знаю як у інших, у мене з привату і на приват гроші йдуть з комісією. переказ між картами монобанку безкоштовний, хоча це й не дивно - так усюди; 4. поповнення тільки в айбоксах безкоштовне; 5. Кредитний ліміт то загадка і лотерея для багатьох. Ніхто не розуміє як і кому його призначають. Кредитна картка без кредиту - то дуже схоже на банківську махінацію з огляду на їх рекламу; 6. Мобільний додаток - це основне невдобство користування монобанком, показувати це як плюс - взагалі смішно. Відсутність веб-версії і параноїдальне обмеження на вхід в монобанк з будь-якого віртуального пристрою викликають як мінімум подив. В ДІЮ можна зайти з віртуалки, а в монобанк ні - вони особливі. 7. Було б дивно якщо ще і щомісячна сплата була, хто б туди взагалі пішов. Якщо комусь подобається в котиків гратись - грайтесь звичайно, то ваше право...
-
v_pisarenko
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 жов, 2022 14:07
v_pisarenko 1. Объективно 3 лучше чем 0. У многих банков тоже выбирать нужно, как и здесь. 2. Ни разу не платил через monobank и тоже в целом считаю, что в Привате удобнее (по крайней мере, было). Был период, когда настроил регулярные платежи и пару лет в коммуналку вручную особо не влазил. Тем не менее, в последнее время оплачиваю в основном не через Приват. 3. Так это у Вас как раз комиссии Привата, а не monobank. 4. Тут ничего не могу ничего сказать, всегда использую безнал. 5. Так не только у monobank, особенно в текущих условиях. Лично меня ни monobank, ни Приват в этом плане никогда не обижали. 6. Это кому как. Я, например, предпочитаю приложения, а ИБ пользуюсь редко, в основном Приват24. Доводилось заходить в ИБ с полдюжины других банков, но больше ради интереса, а не по необходимости - в нормальном режиме пользуюсь приложениями. Само приложение у monobank очень даже ничего, если сравнивать с последователями monobank. 7. Пока есть альтернатива, наверное, так. PS. Котики вообще не интересны. Наверное, они не для моей возрастной категории 
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 жов, 2022 22:14
Є три карти. Чорна у мене, біла у дружини, жовта в дитини. Як всим трьом дізнатися який залишок на всіх трьох картах окремо один від одного без використання застосунку?
-
v_pisarenko
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 жов, 2022 04:16
v_pisarenko написав:Є три карти. Чорна у мене, біла у дружини, жовта в дитини. Як всим трьом дізнатися який залишок на всіх трьох картах окремо один від одного без використання застосунку?
телефонувати 0 800 205 205 або зайти в "Універсал банк" чи в його банкоматі просмотр залишку
-
Мизантрóп
-
-
- Подякував: 1597 раз.
- Подякували: 1431 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 24 жов, 2022 10:42
v_pisarenko написав:Є три карти. Чорна у мене, біла у дружини, жовта в дитини. Як всим трьом дізнатися який залишок на всіх трьох картах окремо один від одного без використання застосунку?
Написать программу, которая будет показывать баланс по всем картам вашего аккаунта. Например - на какой-нибудь веб-страничке
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1566 раз.
-
-
Профіль
-
-
2