Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Flamingo написав:Это "точки" где я никогда, ничего не покупал (и думаю сотрудники мони это в моей профиле наверняка видят) и надеюсь покупать не стану.
Зря - я вот год назад после нового ТВ прикупил пожизненный TiviMate. Ничуть не жалею и купил бы ещё раз
P.S. Хотя ещё несколько лет назад думал точно также - мол, зачем и никогда
monobank — перший в Україні мобільний банк. Роздрібний продукт АТ «Універсал Банк», який виник у рамках співпраці з командою Fintech Band
1finanсier написав:Засмутили трішки з цим "не поповненням в останні три місяці терміну депозиту"
Дорога ложка до обіду, просто Моня профіксила одну схему і "закрила" дірку. Але закрила СПРАВЕДЛИВО, не заднім числом. Уважуха. Ці "три місяці" не катастрофа, як любив поговорювати Дубілет(будь-який) у кризовому 2008 році. Забороняю говорити криза, це не криза - це нові можливості. Всім бажаю в новому році. нових можливостей.
Якщо розраховуватися картою єПідтримка з увімкненою категорією кешбеку "Книги", то який відсоток кешбеку зарахують 0,75% чи 10%, якщо по чорній карті користуюсь кредитними коштами?
sir_vit написав:Якщо розраховуватися картою єПідтримка з увімкненою категорією кешбеку "Книги", то який відсоток кешбеку зарахують 0,75% чи 10%, якщо по чорній карті користуюсь кредитними коштами?
sir_vit написав:Якщо розраховуватися картою єПідтримка з увімкненою категорією кешбеку "Книги", то який відсоток кешбеку зарахують 0,75% чи 10%, якщо по чорній карті користуюсь кредитними коштами?
Рекомендовал бы для использования кредитных найти более интересные банки
Прошу подсказку. Вклад(депозит) действует до 01.02. включительно. Пополнение текущее доступно до 31.01. (по календарным месяцам как бэ) А будет ли 01.02 возможность пополнить вклад так сказать "под занавес"?