|
monobank (2017 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 25 вер, 2021 16:43
Вкладчик1234 написав:Обкатали идею на абанке, и теперь запустили на "оригинале". Всё для "любимых" и "лучших" клиентов Но об этом "ноу-хау" у себя в бложеке Горох наверно не расскажет
Добрий ранок. Моня карав свиноту з АТБ уже на другий рік свого існування. У А-Банки з інновацій лише скіни карток та каруселька.
-
klug
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 1249 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Суб 25 вер, 2021 16:52
klug написав:Добрий ранок. Моня карав свиноту з АТБ уже на другий рік свого існування. У А-Банки з інновацій лише скіни карток та каруселька.
Карусель - такая себе инновация. Скорее - хрень собачья. Прикольно, но жутко неудобно
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1567 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: Нед 26 вер, 2021 12:41
Flamingo написав: klug написав: Oberon написав:Теперь чешу репу, что даёт карта с "уникальным котячим чипом", кроме своей уникальности?
Що дають наліпки окрім своєї липкості?
А зачем нужны ачивки?  Я чуть дочь свою не стукнул когда она мне заявила на днях: "пап а ты ж как за границей будешь машину брать - заплати моей моней - мне ачивку дадут за аренду машинки". Отвечаю: "Мне есть чем заплатить чтобы получить пусть хоть 1% но кэшбека. Ну и выключай ачивки, а включай мосК - при получении машины - имя на карте и в правах должны совпадать" 
Брал в августе машину на Кипре - заплатил одной, гарантийный депозит закрыл другой, обе карты не мои 
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 26 вер, 2021 13:01
Не буду спорить - в разных странах бывает по разному. В некоторых вам не дадут машину по вашей карте только потому что у нее не бин кредитки. Но из-за ачивок я точно не буду ничего делать 
-
Flamingo
-
1
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 2214 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
1
Додано: Нед 26 вер, 2021 15:14
Цікавий досвід "на заметку" татусям та матусям - Якщо ваша дитина, громадянин України, але має свідоцтво про народження іншої країни(не агресора), не марнуйте час намагаючись відкрити дитячу картку Моно...на жаль, наразі, це неможливо...з власного досвіду....не витрачайте час на спілкування з службою підтримки, вони, нажаль, у цьому випадку, нічого зробити не можуть.
-
Reserve
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 вер, 2021 15:20
Reserve написав:Цікавий досвід "на заметку" татусям та матусям.
Думаю ваш опыт на этом форуме пригодится никому. Уж больно он specific 
-
Flamingo
-
1
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
1
Додано: Нед 26 вер, 2021 15:22
Чому? Тільки в мене знайомих ще 4 таких сім'ї...це тільки з тих хто зараз в Україні
-
Reserve
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 вер, 2021 15:39
Reserve написав:Чому? Тільки в мене знайомих ще 4 таких сім'ї...це тільки з тих хто зараз в Україні
Представители этих семей зарегистрированы на форуме? Понимаете в традиционных украинских семьях как бы принято рожать детей ближе к месту основного проживания. Например среди всех кого я знаю никто не рожал детей за границей. Все старались не ехать никуда на поздних сроках. То есть если не брать круг ваших знакомых - все таки среди граждан Украины рождение ребенка за границей явление весьма не частое. А плюс ко всему еще надо чтобы этим людям вдруг понадобилось открыть детскую карту в моне. Тоже не очень нужная вещь в хозяйстве без которой можно обойтись (ну если только вы не горели получить на день друзей карту с котомордой:)). То есть в итоге имеем два события с весьма низкой вероятностью. Вероятность того что они оба в итоге произойдут = произведению этих вероятностей, то есть величина еще меньше. Вот исходя из этих размышлений я и сделал свой вывод 
-
Flamingo
-
1
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
1
Додано: Нед 26 вер, 2021 16:14
Мабуть ні, але спитаю) Карту в Моно діти захотіли саме за котиків) досвід відбувся до того як було оголошено про день друзів, та і не думаю що дитячи карти підпадають під цю акцію... Дитячу карту Моно вважаю найбільш зручною та "дитячою" в Україні...та "обійтись без неї в хазяйстві" можливо - це точно. Щодо "унікальності" сітуації - все ж непогоджуюсь...працюємо за кордоном не ми єдині вже багато років....а там і дітки народжуються...а для кожної країни мати локальні карти, набагато вигідніше.
-
Reserve
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 вер, 2021 16:18
В будь якому випадку - це просто інформація...1 хвилина ознайомлення зекономить комусь дуже багато часу
-
Reserve
-
-
-
-
Профіль
-
-
|