Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Аналогичные категории. Азс/авто жаль забрали. Но ничего пойду под кинотеатр барыжить билетами, как раз еще есть скидка от кинотеатра 10%. П.С. А так надеялся что дадут книги (амазон).
Категорії ті самі, але ще моня пише, що я пропустив платіж і вилетів з грейсу, хоча о 13:30 погасив за минулий період навіть з невеличким запасом і ще вдень він казав, що грейс до кінця березня. Щось йому трошки зле, буду будити підтримку.
Список MCC по продуктам не порізали? Вказано в поясненні до категорії "універмаги, булочні та бакалійні магазини" Супермаркетів немає в списку. Раніше теж так було?
klug написав:Категорії ті самі, але ще моня пише, що я пропустив платіж і вилетів з грейсу, хоча о 13:30 погасив за минулий період навіть з невеличким запасом і ще вдень він казав, що грейс до кінця березня. Щось йому трошки зле, буду будити підтримку.
Утром погасил карту жены с небольшим запасом. После обеда проверяю карту и вижу висит недоплаченные непонятно откуда взявшиеся 5.06 грн. Пополнил. Категории кешбэка те же.
klug написав:Категорії ті самі, але ще моня пише, що я пропустив платіж і вилетів з грейсу,
Хм, у мене ще лютневий текст "нема мінімального платежу"
Уже все зажило. Підтримка каже, що квантовий кампухтер довго заборгованості перераховує і впродовж кількох хвилин після 12-ї ночі можуть бути такі приколи.