Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
не випускають! Прив’язали Рюкзак до Вєркі, кажуть відв’яжи - випустимо. А в мене Рюкзак старший ніж Вєрка за віком, як таке може бути? Поки наполегливо надав заяву в горячці, отримав номер в зворотній смс.
Как там Тазик писал в извещении о введении поборов на 150 грн: "Якщо цi змiни в тарифах вам не подобаються, ви можете зручно закрити карти". Правда, не уточнили кому удобно
дефолт Таскомбанк, для звичайного користувача є багато інших банків, навіть просто для кредитного ліміту, чи взагалі просто по кредитам, оцінюю банки по загальній корисності та зручності для всіх клієнтів банку
-VICTOR- написав:ну що ж колеги...хто буде останній виходити - вимкніть світло , я такого жонглювання тарифами не бачив ще , таську можна спускати в унітаз... )
тасягрупменеджмент занудьгує.. банк ideя - некст ?
...нехай той групенменеджмент купить собі мізки )) ...однак то не дуже допоможе їм , процес закриття рахунків ініційовано клієнтами досить масово
не випускають! Прив’язали Рюкзак до Вєркі, кажуть відв’яжи - випустимо. А в мене Рюкзак старший ніж Вєрка за віком, як таке може бути? Поки наполегливо надав заяву в горячці, отримав номер в зворотній смс.
а й правда...шукають будь-яку зачіпку щоб перешкоджати закриттю рахунків клієнта , під будь-яким приводом... ) ...як то кажуть тася- ти пізно всралась ))))))))
-VICTOR- написав:ну що ж колеги...хто буде останній виходити - вимкніть світло , я такого жонглювання тарифами не бачив ще , таську можна спускати в унітаз... )
Получила проценты, погасила сразу, как обычно, сумму по Вери кард за предыдущий месяц. И интересно - плата за кредитные продукты 2 грн с копейками. Помню обсуждение. Я заходила в банк и мне сказали, что раз у меня в банке депозит, то меня это не касается. У них условие, что платы не будет, если кредит погашен до 30-31 числа. Но как это можно сделать, если проценты они выплачивают первого? Дело не в двух гривнах, мне просто непонятно, условие же невыполнимое. Днем зайду в отделение, уточню. Странно все это.
Hella написав:У них условие, что платы не будет, если кредит погашен до 30-31 числа. Но как это можно сделать, если проценты они выплачивают первого?
Так у них не буде з чого виплатити відсотки першого, якщо грейсовики не повернуть гроші 31-го. Коло замкнулося
Hella написав:Я заходила в банк и мне сказали, что раз у меня в банке депозит, то меня это не касается.
Утарифах є три нових пункти, за якими можуть списати гроші: 1.1.2, 1.6 та 1.9. З Вас списали за п. 1.9 (заборгованість більше 50,01 грн), де депозит не є однією з умов безкоштовності.
Востаннє редагувалось klug в П'ят 01 сер, 2025 14:27, всього редагувалось 2 разів.
Hella написав:Получила проценты, ... Но как это можно сделать, если проценты они выплачивают первого?
О каких процентах речь?
О депозитных . Зашла в отделение, мужчина разбирается, почему с него сняли 500 грн. Это надолго, так что ушла. Но, похоже, нужно несколько дней подождать, пока схлынет лавина интересующихся вопросом.
Hella написав:У них условие, что платы не будет, если кредит погашен до 30-31 числа. Но как это можно сделать, если проценты они выплачивают первого?
Так у них не буде з чого виплатити відсотки першого, якщо грейсовики не повернуть гроші 31-го. Коло замкнулося
Hella написав:Я заходила в банк и мне сказали, что раз у меня в банке депозит, то меня это не касается.
Утарифах є три нових пункти, за якими можуть списати гроші: 1.1.2, 1.6 та 1.9. З Вас списали за п. 1.9 (заборгованість більше 50,01 грн), де депозит не є однією з умов безкоштовності.