|
Таскомбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 17 кві, 2023 20:19
vovabelokon99 , через депозит «ощадний рахунок»? Не бачу там можливості вибору вхідного сеп платежу для тіла депозита.
-
andriy_z
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 17 кві, 2023 20:25
andriy_z написав:vovabelokon99 , через депозит «ощадний рахунок»? Не бачу там можливості вибору вхідного сеп платежу для тіла депозита.
Там є номер рахунку, або з прив'язаної картки іншого банку можна поповнити
-
vovabelokon99
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 17 кві, 2023 20:34
andriy_z написав:vovabelokon99 , через депозит «ощадний рахунок»? Не бачу там можливості вибору вхідного сеп платежу для тіла депозита.
Депозиты - Ощадний рахунок - Подробная информация (внизу) - Номер депо счета
-
FinTech
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
26
Додано: Пон 17 кві, 2023 20:43
vovabelokon99 написав: andriy_z написав:vovabelokon99 , через депозит «ощадний рахунок»? Не бачу там можливості вибору вхідного сеп платежу для тіла депозита.
... або з прив'язаної картки іншого банку можна поповнити
Могут быть ограничения, вот на примере Моно. Поэтому лучше СЭП.
-
FinTech
-
-
-
-
Профіль
-
-
26
Додано: Пон 17 кві, 2023 21:01
FinTech написав: vovabelokon99 написав: andriy_z написав:vovabelokon99 , через депозит «ощадний рахунок»? Не бачу там можливості вибору вхідного сеп платежу для тіла депозита.
... або з прив'язаної картки іншого банку можна поповнити
Могут быть ограничения, вот на примере Моно. Поэтому лучше СЭП.
Це не обмеження моно - це обмеження сервісу ТАСі, яка не дає завести більше 30к на добу з однієї картки, посилаючись на законодавчі обмеження. Самому моно пофігу скільки випустити (у розумних межах).
-
klug
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 1244 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 17 кві, 2023 21:09
Всім дякую за інфу! Завтра спробую то всьо організувати 
-
andriy_z
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 кві, 2023 10:01
Шановні, у когось є досвід переоформленняя по строку Б5 з пластикової на віртуальну? Це якусь заявку потрібно робити, що мені потрібен перевипуск саме на віртуальну, чи що ?
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 кві, 2023 10:35
klug написав:Це не обмеження моно - це обмеження сервісу ТАСі, яка не дає завести більше 30к на добу з однієї картки, посилаючись на законодавчі обмеження. Самому моно пофігу скільки випустити (у розумних межах).
за Тасю не знаю, а на Сеню (кто именно не давал неясно! может, толкающий р2р-сервис) не давало завести болше 30к/сутки не с одной карты, а на одну карту - хоть с разных карт, хоть с разных іпн, но с одного банка в календарные сутки. Кактебетакое,Илонмаск?
Востаннє редагувалось flysoulfly в Вів 18 кві, 2023 10:40, всього редагувалось 2 разів.
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1890 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 18 кві, 2023 10:37
1finanсier написав:Шановні, у когось є досвід переоформленняя по строку Б5 з пластикової на віртуальну? Це якусь заявку потрібно робити, що мені потрібен перевипуск саме на віртуальну, чи що ?
- если нужен пластик- дистанц. выпуск вирт допки к существующей кр.карте, на примере Пудры: тут и тут
-
FinTech
-
-
-
-
Профіль
-
-
26
Додано: Вів 18 кві, 2023 14:47
Читав тут легенди про тупость тазовських кур. Не вірив поки сам не стикнувся!
Вирішив відкрити ізі-заначку (далі стане зрозуміло чому пишу не в гілці ізі), в ізі додатку не зміг знайти, написав на підтримку, там сказали що я написав заяву на відмову від заначки, тому в додатку в мене її немає. Я спочатку подумав, що це якась помилка, бо ніяких заяв на закриття заначки не підписував. Оператор ізі каже ось переді мною ваша заява підписана такого то числа в такому то київському відділення тас-комбанку. Тоді я пригадав, що дійсно був у цьому відділенні і закривав кредитну карту Weekend. Схоже що курка наплутала і підсунула заяву на закриття ізі заначки замість вікенда. З таким дніщем вперше стикаюся. Ну а щоб знову відкрити заначку потрібно позакривали всі ізі рахунки і наново все перевідкрити.
ПС: перевіряйте ібани які закриваєте!
-
Boundless
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 147 раз.
-
-
Профіль
-
-