|
Таскомбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 28 кві, 2023 12:18
Amethyst написав: emeta написав:Буду гаситься сторонним p2p впредь
Нее, эт еще хуже Гаситесь СЭПом
Кинул со Спорта p2p, прилетело за минуту Не знаю засчитываются ли они сразу или через день, правда Отображается в истории как пополнение картыцифры в льготном периоде должны завтра измениться, полагаю
-
emeta
-
-
- Подякував: 169 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 кві, 2023 12:33
emeta написав: Amethyst написав: emeta написав:Буду гаситься сторонним p2p впредь
Нее, эт еще хуже Гаситесь СЭПом
Кинул со Спорта p2p, прилетело за минуту Не знаю засчитываются ли они сразу или через день, правда Отображается в истории как пополнение картыцифры в льготном периоде должны завтра измениться, полагаю
Ну это ж внутрибанк для Таси. В этом случае пересчет может быть до конца опердня, хотя у меня и за 20..30мин пересчитывалось. А седня ж дурной день у банок: тяпница и конец мес. 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 508 раз.
- Подякували: 1312 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: П'ят 28 кві, 2023 14:44
emeta написав:Кинул со Спорта p2p, прилетело за минуту Не знаю засчитываются ли они сразу или через день, правда Отображается в истории как пополнение картыцифры в льготном периоде должны завтра измениться, полагаю
Входящий P2P откуда угодно засчитается день в день. Цифры в льготном периоде изменятся сегодня после 17 часов.
-
ramzes4
-
-
- Подякував: 2532 раз.
- Подякували: 316 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 28 кві, 2023 15:34
ramzes4 написав: emeta написав:Кинул со Спорта p2p, прилетело за минуту Не знаю засчитываются ли они сразу или через день, правда Отображается в истории как пополнение картыцифры в льготном периоде должны завтра измениться, полагаю
Входящий P2P откуда угодно засчитается день в день. Цифры в льготном периоде изменятся сегодня после 17 часов.
Я пам'ятаю - ви писали що р2р проводиться Тасею тим же днем. Але думаю ви тестили це у робочі дні. А як на рахунок вихідних? Чи був у вас досвід вхідних р2р які б Тася проводила день у день саме на вихідні? З огляду на можливість погасити борг у грейсі наступної неділі - думаю така інформація була б дуже корисною. Заздалегідь дякую. Р.S. До речі тестово кидав сьогодні СЕПом 1 грн. на Вєрку. Інформація про погашення боргу у пільговому періоді відобразилась у тас2ю через кілька хвилин. Чи то після 17ї відображаються саме р2р?
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: П'ят 28 кві, 2023 15:48
Alien написав:Я пам'ятаю - ви писали що р2р проводиться Тасею тим же днем. Але думаю ви тестили це у робочі дні. А як на рахунок вихідних? Чи був у вас досвід вхідних р2р які б Тася проводила день у день саме на вихідні? З огляду на можливість погасити борг у грейсі наступної неділі - думаю така інформація була б дуже корисною. Заздалегідь дякую
По пам'яті - да, вхідні p2p на вихідних теж провели день в день. Але такий досвід мав лише один раз, більше року тому (на 100% не поручусь, що не плутаю). Я з грейсом ризикувати не став - загасився сьогодні. Да, після 17-ї відображаються саме сторонні р2р.
-
ramzes4
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 28 кві, 2023 15:55
Alien написав:Я пам'ятаю - ви писали що р2р проводиться Тасею тим же днем. Але думаю ви тестили це у робочі дні. А як на рахунок вихідних?
Ну як може ПРОВЕСТИСЬ на вихідному? Проводка за рахунком іде у р̶о̶б̶о̶ч̶и̶ операційні дні. Доступність грошей для трат -- так, спокійно може бути на вихідних і без овера. АЛЕ Оте от у зв'язку з СЕП-4 банки показилися, і схоже, що останні два тижня таки може бути операційний день і на вихідних. Але це треба перевіряти, на малих сумах. Більш того. я не впевен, що от на цих вихідних був опердень, а на наступних знов буде НЕопердн. Знов все переграють  ПС. Нарід вже давно НОРМАЛЬНОЇ виписки не бачив. Ну як без неї перевірити 
-
Amethyst
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: П'ят 28 кві, 2023 16:02
Amethyst написав:Ну як може ПРОВЕСТИСЬ на вихідному? Проводка за рахунком іде у р̶о̶б̶о̶ч̶и̶ операційні дні.
Ну так, що сума в пільговому періоді зменшується на суму погашення. Що опосередковано каже про проводку за рахунком.
-
ramzes4
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 28 кві, 2023 16:17
ramzes4 написав: Amethyst написав:Ну як може ПРОВЕСТИСЬ на вихідному? Проводка за рахунком іде у р̶о̶б̶о̶ч̶и̶ операційні дні.
Ну так, що сума в пільговому періоді зменшується на суму погашення. Що опосередковано каже про проводку за рахунком.
Ну, в принципі, я згоден з вами. Головне, що погасило Але Тася так офіційно і не заявила, що вона перейшла на методу Привата/Шапіта/Моні. Просто Тася розуміє, що всі трати у вихідні теж будуть проводитися не раніше Пн, і просто ВІДОБРАЖАЄ погашення у вихідні. А от у виписці погашення пройде в Пн (ще місяц тому!!), і дай боже, щоби той Пн. був в поточному міс Ще, схоже, що такі погашення проводять у ПЕРШУ чергу (початком опердня). ПС. Я вже загасився сьогодні, пімпой з Моні 
-
Amethyst
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: П'ят 28 кві, 2023 16:18
Amethyst ну а як проводять по опердню у вихідний моня, абанка, Пумба, бегемот.... Звичайно у реальному опердню все проводиться понеділком. А виписку малюють не по опердню а по блоку "картки" - які мають свій власний під-опердень. Дуже схоже на те що до цієї когорти приєдналась і Тася. Адже по суті опердень це лише по для коригування балансу за робочий день. Але банки можуть певні блоки налаштовувати так що операції здійснені у позаопераційний час проводяться у цьому самому блоці в режимі реального часу, причому цей самий реальний робочий час враховується і для грейсу. Адже не просто так Там в тас2ю поміняла напис по б5, пудрі, Вєрці що погашення в грейсі до 30 (було до 28). Я таки вирішив протестувати цей момент. Спорт та ізю загасив сьогодні (вони доньки придумкуваті - особливо ізя), а ось мамку планую гасити у неділю. Різними способами - кнопою, СЕПом...
-
Alien
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: П'ят 28 кві, 2023 16:33
Думав гаситись у неділю, але... передумав. Дружині Тася 10 хвилин тому прислала у вайбер що сьогодні останній термін внесення ОМП. А вони наскільки я пам'ятаю у Тасі таки пов'язані - термін внесення ОМП та термін погашення боргу щоб лишатись у грейсі. Тому вирішив не дразнити долю і усе пімпою теж загасив.
-
Alien
-
-
-
-
Профіль
-
-
3