Таскомбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 196197198199200 ... 432>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Таскомбанк 2.8 5 34
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
24%
8
2- Погане. Некомпетентне.
21%
7
3- Задовільне. Хотілося б краще.
21%
7
4- Добре. Як і повинно бути.
24%
8
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
12%
4
Всього голосів : 34
Повідомлення Додано: П'ят 28 кві, 2023 12:18

Amethyst написав:
  emeta написав:Буду гаситься сторонним p2p впредь

Нее, эт еще хуже
Гаситесь СЭПом

Кинул со Спорта p2p, прилетело за минуту
Не знаю засчитываются ли они сразу или через день, правда
Отображается в истории как пополнение карты
цифры в льготном периоде должны завтра измениться, полагаю
emeta

Подякував: 169 раз.
Подякували: 239 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 кві, 2023 12:33

emeta написав:
  Amethyst написав:
  emeta написав:Буду гаситься сторонним p2p впредь

Нее, эт еще хуже
Гаситесь СЭПом

Кинул со Спорта p2p, прилетело за минуту

Ну это ж внутрибанк для Таси. В этом случае пересчет может быть до конца опердня, хотя у меня и за 20..30мин пересчитывалось.
А седня ж дурной день у банок: тяпница и конец мес. :)
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 508 раз.
Подякували: 1312 раз.

Профіль

4
1
1
10
Повідомлення Додано: П'ят 28 кві, 2023 14:44

emeta написав:Кинул со Спорта p2p, прилетело за минуту

Входящий P2P откуда угодно засчитается день в день. Цифры в льготном периоде изменятся сегодня после 17 часов.
ramzes4

Подякував: 2532 раз.
Подякували: 316 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 28 кві, 2023 15:34

ramzes4 написав:
  emeta написав:Кинул со Спорта p2p, прилетело за минуту

Входящий P2P откуда угодно засчитается день в день. Цифры в льготном периоде изменятся сегодня после 17 часов.

Я пам'ятаю - ви писали що р2р проводиться Тасею тим же днем. Але думаю ви тестили це у робочі дні. А як на рахунок вихідних? Чи був у вас досвід вхідних р2р які б Тася проводила день у день саме на вихідні? З огляду на можливість погасити борг у грейсі наступної неділі - думаю така інформація була б дуже корисною. Заздалегідь дякую.
Р.S. До речі тестово кидав сьогодні СЕПом 1 грн. на Вєрку. Інформація про погашення боргу у пільговому періоді відобразилась у тас2ю через кілька хвилин. Чи то після 17ї відображаються саме р2р?
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 28 кві, 2023 15:48

Alien написав:Я пам'ятаю - ви писали що р2р проводиться Тасею тим же днем. Але думаю ви тестили це у робочі дні. А як на рахунок вихідних? Чи був у вас досвід вхідних р2р які б Тася проводила день у день саме на вихідні? З огляду на можливість погасити борг у грейсі наступної неділі - думаю така інформація була б дуже корисною. Заздалегідь дякую

По пам'яті - да, вхідні p2p на вихідних теж провели день в день. Але такий досвід мав лише один раз, більше року тому (на 100% не поручусь, що не плутаю).

Я з грейсом ризикувати не став - загасився сьогодні.

Да, після 17-ї відображаються саме сторонні р2р.
ramzes4

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 28 кві, 2023 15:55

Re: ТАСКОМБАНК

Alien написав:Я пам'ятаю - ви писали що р2р проводиться Тасею тим же днем. Але думаю ви тестили це у робочі дні. А як на рахунок вихідних?
Ну як може ПРОВЕСТИСЬ на вихідному? Проводка за рахунком іде у р̶о̶б̶о̶ч̶и̶ операційні дні.
Доступність грошей для трат -- так, спокійно може бути на вихідних і без овера.
АЛЕ :wink:
Оте от у зв'язку з СЕП-4 банки показилися, і схоже, що останні два тижня таки може бути операційний день і на вихідних. Але це треба перевіряти, на малих сумах. Більш того. я не впевен, що от на цих вихідних був опердень, а на наступних знов буде НЕопердн. Знов все переграють 8)

ПС. Нарід вже давно НОРМАЛЬНОЇ виписки не бачив. Ну як без неї перевірити :roll:
Amethyst

Профіль

4
1
1
10
Повідомлення Додано: П'ят 28 кві, 2023 16:02

Amethyst написав:Ну як може ПРОВЕСТИСЬ на вихідному? Проводка за рахунком іде у р̶о̶б̶о̶ч̶и̶ операційні дні.

Ну так, що сума в пільговому періоді зменшується на суму погашення. Що опосередковано каже про проводку за рахунком.
ramzes4

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 28 кві, 2023 16:17

ramzes4 написав:
  Amethyst написав:Ну як може ПРОВЕСТИСЬ на вихідному? Проводка за рахунком іде у р̶о̶б̶о̶ч̶и̶ операційні дні.

Ну так, що сума в пільговому періоді зменшується на суму погашення. Що опосередковано каже про проводку за рахунком.

Ну, в принципі, я згоден з вами. Головне, що погасило :wink:
Але Тася так офіційно і не заявила, що вона перейшла на методу Привата/Шапіта/Моні.
Просто Тася розуміє, що всі трати у вихідні теж будуть проводитися не раніше Пн, і просто ВІДОБРАЖАЄ погашення у вихідні.
А от у виписці погашення пройде в Пн (ще місяц тому!!), і дай боже, щоби той Пн. був в поточному міс :wink:
Ще, схоже, що такі погашення проводять у ПЕРШУ чергу (початком опердня).

ПС. Я вже загасився сьогодні, пімпой з Моні :wink:
Amethyst

Профіль

4
1
1
10
Повідомлення Додано: П'ят 28 кві, 2023 16:18

Amethyst ну а як проводять по опердню у вихідний моня, абанка, Пумба, бегемот.... Звичайно у реальному опердню все проводиться понеділком. А виписку малюють не по опердню а по блоку "картки" - які мають свій власний під-опердень. Дуже схоже на те що до цієї когорти приєдналась і Тася. Адже по суті опердень це лише по для коригування балансу за робочий день. Але банки можуть певні блоки налаштовувати так що операції здійснені у позаопераційний час проводяться у цьому самому блоці в режимі реального часу, причому цей самий реальний робочий час враховується і для грейсу. Адже не просто так Там в тас2ю поміняла напис по б5, пудрі, Вєрці що погашення в грейсі до 30 (було до 28).
Я таки вирішив протестувати цей момент. Спорт та ізю загасив сьогодні (вони доньки придумкуваті - особливо ізя), а ось мамку планую гасити у неділю. Різними способами - кнопою, СЕПом...
Alien

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 28 кві, 2023 16:33

Re: ТАСКОМБАНК

Думав гаситись у неділю, але... передумав. Дружині Тася 10 хвилин тому прислала у вайбер що сьогодні останній термін внесення ОМП. А вони наскільки я пам'ятаю у Тасі таки пов'язані - термін внесення ОМП та термін погашення боргу щоб лишатись у грейсі. Тому вирішив не дразнити долю і усе пімпою теж загасив.
Alien

Профіль

3
  #<1 ... 196197198199200 ... 432>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: tarasum і 2 гостей