Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
maxstar написав:Для карток «Велика п'ятірка», «Pudra card», «Lime Card», «Marsala Card»,1 «Obsidian Card» та «Azure Card» та «ПростоКартка» плата за SMS-інформування та push-сповіщення складе 20 грн на місяць.
По тексту тарифів найменування послуги «Надання інформації по рахунку засобами GSM-банкінгу» змінюється на «Надання інформації по рахунку засобами Онлайн/GSM-банкінгу». У тих клієнтів, в яких буде підключена за зазначеними картками послуга "Онлайн/GSM-банкінг", банк буде брати по 20 ₴ з картки.
Десь рік чи два банк упровадив зміни в роботі в послуги "GSM-банкінг" і, якщо в клієнта підключена ця послуга + інстальований мобільний застосунок TAS2U, то замість відправки SMS банк почав слати PUSH -- цей момент на цій гілці обговорювали. Якщо послуга "GSM-банкінг" виключена, то банк шле безкоштовні PUSH. Окремого тарифу за отримання PUSH у застосунку TAS2U при виключеній послуги "Онлайн/GSM-банкінгу" немає.
moveton написав:А только мне сегодня от Тазика пришло извещение, что за использование КЛ (в грейсе) соточка начислена?
Может там было про ожидание от клиента получить минимальный платёж (ОМП)?
moveton написав:А только мне сегодня от Тазика пришло извещение, что за использование КЛ (в грейсе) соточка начислена?
Может там было про ожидание от клиента получить минимальный платёж (ОМП)?
Всё может. Стоит, слегка деанономизировав, процитировать, видимо:
Клiент Батькович, інформуємо, що у Березні за кредитною карткою *1234 нараховано 100 грн.
Сума заборгованості у пільговому періоді становить <много денег> грн. Щоб залишатися у пільговому періоді необхідно до кінця місяця внести <столько же денег> грн.
РАЗОМ ЗМОЖЕМО ВСЕ 0443932590
Mandatory payment приложение показывает ноль. Может и есть ещё какой-то ОМП ровно на соточку. Там оно вообще странное. В кредит ушёл в середине февраля и в феврале показывало, что грейс до конца февраля. С марта стало показывать, что до конца марта и больше не изменилось ничего.
3) Пакети послуг VERY CARD, «Платівка» (картки Obsidian Card, Azure Card) доповнюються безкоштовною послугою переказу коштів для купівлі цінних паперів.
вообще ни у кого вопросов не вызвало. Всем очевидно, например, где эта услуга, куда переводить и насколько все масти ценных бумаг при её помощи можно купить?
Andrey2512 написав:Ох и клуши в отделении № 69 в Киеве )))
Пришел забрать валюту, на часах 13:30. В отделении сказали: в кассе технический перерыв, приходите в 14:00. Когда начал интересоваться где про этот перерыв написано, начали показывать бумажку на кассе. После того, как меня не убедили ею, позвали кассира.
Женщина-кассир мне важно заявила, что мне повезло, так как она хотела уже уходить куда-то по делам))
Спросил её за доллары, отвечает: только старые, выберем вам более-менее. Ну ок )) общем, чтоб округлить сумму, предложил доллары номиналом 10-20) И что вы думаете? Из купюр 2013, 2001 года у неё "загорелась" под лампой именно 2001 года. Говорит, "стиранная".
Я говорю: а ваши доллары не горят? Может тогда нужно ваши под лампой смотреть? Ответ: лампа стоит неудобно, вам не будет видно.
Я расстроился и отказался забирать деньги. Кассир заявляет: "так я проводку уже сделала!". Я нигде не расписывался, деньги не списались, я развернулся и ушёл на другое отделение (№27).
Вы знаете, как-то обидно, морозишь деньги на 3 месяца, регулярно пользуешься услугами и такое к себе отношение. И это не в первый раз именно на № 69.
Інформуємо, що відділення працюють без обідньої перерви, але відповідно до КЗпП України кожен найманий працівник має право на обідню перерву. Дійсно, касири можуть відмовити в прийняті купюр враховуючи результати перевірки коштів на технічних пристроях. Приносимо вибачення за завдані незручності. Будемо докладати максимум зусиль для покращення роботи вказаного відділення та Банку в цілому.