|
Таскомбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 08 тра, 2025 20:32
pavyak написав:moveton Ну не все погано, додали наявність депозиту від 20т для безкоштовного обслуговування Azur та Veri. Хоч з обрубленим терміном використання.
Да, согласен, включили срочные депо в 20к для отмены комиса. Но только срочные. Ощадник, как я понимаю - это не "строкових депозитах", но и не "середньоденні залишки на поточних рахунках". ХЗ, правда. К этому пункту ссылка на примечание 7, т.е. "Мається на увазі продукт Пакет послуг «Кредитка» 0 (для продукту "Картка "Very Card")" и поди угадай что это примечание должно по этому пункту пояснить.
-
moveton
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 687 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 08 тра, 2025 21:06
moveton написав:К этому пункту ссылка на примечание 7, т.е. "Мається на увазі продукт Пакет послуг «Кредитка» 0 (для продукту "Картка "Very Card")"
Чтобы не было комиссии, ты или 20к ₴ хранишь на срочном депо, или на карте текущего пакета услуг. ps Интересно, а срочные депо из izibank учитываются в счётчик? 
-
Howl
-
-
- Подякував: 577 раз.
- Подякували: 1135 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 08 тра, 2025 21:14
Howl написав: moveton написав:К этому пункту ссылка на примечание 7, т.е. "Мається на увазі продукт Пакет послуг «Кредитка» 0 (для продукту "Картка "Very Card")"
Чтобы не было комиссии, ты или 20к ₴ хранишь на срочном депо, или на карте текущего пакета услуг.
Вот после поправки уже и не понятно. Может расщедрились, что, как у Алки, складываются все карты, а не только текущего пакета. А может и ощадники туда же. Но для меня не важно. Не интересно у Тазика столько держать. Эпоха конвертдепо канула в Лету. Howl написав:ps Интересно, а срочные депо из izibank учитываются в счётчик? 
Учитывая, что переводы на Изю сделали платными? Ой, вряд ли 
-
moveton
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 687 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 08 тра, 2025 23:33
Я все не можу зрозуміти, чого раптом такий самостріл. Давно немає з нами ні Квестора, ні представника його пошукової групи з регулярними оглядами, і ми, здається, розслабилися. Хтось слідкує за звітністю?
-
klug
-
-
- Подякував: 369 раз.
- Подякували: 1237 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 08 тра, 2025 23:53
Я собі голову зламаю цими тарифами. 1. Тобто треба зробити по кредитці оборот від 5к грн за рахунок власних коштів - це що означає? Загасити в нуль, додати 5к - і потратити їх? Як на мене, це повний дебілізм. 2. Кредитка має бути погашена в нуль на кінець місяця, щоб не було "других 150", але якісь одні з цих двох спишуть обов'язково. Щось мені здається... що треба закривати нафіг ці всі картки. Тася нас не любить, Тася нас не хоче - що ж... ми не горді, ми підемо самі.
Наприкінці травня закриваю Вєрку і роблю "па-па" банку. Поспостерігаю збоку.
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1064 раз.
- Подякували: 4869 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: П'ят 09 тра, 2025 12:53
20Kгрн. морозити календарный місяць чи пару днів? 
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1868 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 09 тра, 2025 12:56
klug написав:Я все не можу зрозуміти, чого раптом такий самостріл
бо "очєнь нужни дєньгі!"(анекдот)
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1868 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 09 тра, 2025 14:06
flysoulfly написав:20Kгрн. морозити календарный місяць чи пару днів? 
Гарний жарт, дякую, повеселили. Звісно, місяць. У мене інше питання: на одну картку- 20к, а якщо 2-3 картки, то відповідно 40-60к чи однієї "двадцятки" вистачить?
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1064 раз.
- Подякували: 4869 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: П'ят 09 тра, 2025 15:28
Howl написав:У новій редакції тарифів на Very Card: 1.1.2 Вартість щомісячного обслуговування пакету послуг(9):
1.9 Вартість обслуговування рахунку з встановленим кредитним лімітом(9):
Не розумію, що таке "пакет послуг". По рахунку з кредлімом ясно - це по картці. Тут виконати умови для відміни абонплати просто: витратити більш як 5к на місяць, АБО в кінці місяця не мати мінус більший, чим 50 грн. Причому можна і кредитних тратити на 5к. Чи... Ні, і треба саме витратити своїми з верки? То це дурня, там же кешбек менший буде. А от що таке пакет послуг, і чи відміниться комісіа, якщо буде витрата більш як 5к в місяць? А також чи враховуються в ці 5к оплати комуналки, чи лише оплата карткою в терміналах офлайн-магазинів?
-
won
-
-
- Подякував: 211 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 тра, 2025 17:27
Искатель написав:а якщо 2-3 картки, то відповідно 40-60к чи однієї "двадцятки" вистачить?
Прекрасне запитання. Мені здається, що сам факт того, що вони вже вдруге викочують на стільки непрозорі тарифи, що ніхто у них не може розібратися - це вже виглядає як привід кудись на них поскаржитися. Че краще зачекати на перших постраждалих?
-
klug
-
-
- Подякував: 369 раз.
- Подякували: 1237 раз.
-
-
Профіль
-
-
1