|
|
![]() Погасил в четверг по Б5 задолженность льготного периода. Чёрт меня дёрнул это сделать из Изибанка по IBAN. По итогу на сейчас в приложении TAS2U и на сайте остаток не изменился, но долг льготного светит 0. Горячая линия уверяет, что деньги пришли и остаток у меня другой. И это техническая проблема, что я не вижу прихода (в сообщениях и перечне операций пусто).
Что-то я смутно припоминаю обсуждения такой же проблемы... Это мне нужно сделать любую операцию по карте для обновления остатка? ![]() ![]() Re: ТАСКОМБАНК Просто глянуть пдф-выписку и успокоиться. Ну барахлит у Таси синхра по щоту (
Нее, ну мона и мабилу пополнить на 1 грн -- синхра с картой быро отработает. ![]() Підкажіть - тас призначив 10 000 кредітного ліміту, як лояльному клієнту. А потім без попередження заблочив картку. І підтримка відмовляється щось відповідати - посилають у відділення куди зараз потрапити неможливо. Хтось стикався з такою ситуацією? В чому може бути причина і як вийти з ситуації?
![]() Вам-то має бути видніше, за яких обставин це сталося і яким саме чином була заблокована картка. Сеанси телепатії займають багато часу і малоефективні. Можна спробувати: 1) самостійно розблокувати картку у TAS2U, якщо вона світиться, як заблокована; 2) якщо вона не світиться, як заблокована, але оплати не проходять, то можна спробувати там само змінити ліміти; 3) якщо перші два варіанти не допомогли, то можна спробувати випустити у ТАС2Ю додаткову віртуалку і користуватися нею через GPay. Якщо нічого з цього не допомогло, то користуватися продуктами конкурентів, бо ТАС дубовий і вирішити щось без візиту до відділення малоймовірно. ![]() Re: ТАСКОМБАНК Sergion, с какой карты это произошло?
У меня по всем картам лишнего не включили и всё нормально. ![]() У меня GSM отключено (через TAS2U). Пока не самовключалось. Мало того, СМСки продолжают исправно приходить. Я не возражаю
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор |
|