Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
novichok написав:Комуналку можна перевести в розстрочку, якщо оплатити в додатку чи тільки сторонні ресурси?
На мсс4900 розстрочки НЕ буде полюбе!
Так наче навесні оформлював, вже нє?
Ото по своїм шаблонам с Комуналкою за адресою Сенс не відкриває Розстрочки (ще півроку тому відкривав). Може дійсно по стороннім мерчантам є якісь нарахування, але точно немає кешбеку... тому юзаєм інші банки
Шановний представник банку: 1. Для чого ви мені показуєте рекламу Women Business Lab для жінок-ФОП? 2. Чи можу я замість картки Вигода, яка є в пропозиціях, оформить якусь іншу кредитку, або на Ящура встановить кредитний ліміт?
Amethyst написав:Ото по своїм шаблонам с Комуналкою за адресою Сенс не відкриває Розстрочки (ще півроку тому відкривав). Може дійсно по стороннім мерчантам є якісь нарахування, але точно немає кешбеку... тому юзаєм інші банки
На сайті в питаннях та відповідях зазначено: Є перелік товарів і послуг на які не поширюється дія програми “Моментальна розстрочка” Sense Bank. ......... 4900 — тільки для оплати комунальних платежів в Sense SuperApp. Якщо платіж на іншому ресурсі з цим МСС, розстрочка доступна для оформлення.
та й годі, на поличці РЕД кеш довгі роки відпочиває. А цей РЕД тільки для купівлі чогось такого, на що навіть Ізі "навсе" не дає кешбеку (заборонені неповнолітнім продукти зловживання), обов'язково в розстрочку. Навіть тут я сумував деякий час потому, що оті 600 тізерів, що Альфа налила, ну дуже скрутно вкручувати в 5К щомісячно, з урахуванням, що на початку періоду ще й кобренд АТБ користуюсь й інколи вистачає ще й на Епік. Сумна наразі історія, кинув їм дебіту на цей РЕД в кінці РД доби (сьогодні), щоб заплутати, а завтра очікуваний початок програми 360, тому й одразу купувати буду з прицілом на нову розстрочку. А з цією соточкою розберусь коли чат оновлять чи ще якось...можливо й письмову цидулу під КЕП, але наразі в них вже парасольки скінчилися, тому ліньки вже таким чином
Sense Bank написав:Не факт Якраз на цей МСС деяким клієнтам і надходять пропозиції)
Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️
Та в як попередньо дізнатися чи є я "деяким клієнтом"?
Заздалегідь ніяк, як я писав вище, можливість оформлення розстрочки на МСС 4900 (оплата комунальних в Sense) залежить від конкретного партнера. Тут лише самостійно перевіряти конкретно по вашим комунальним
Water написав:Шановний представник банку: 1. Для чого ви мені показуєте рекламу Women Business Lab для жінок-ФОП? 2. Чи можу я замість картки Вигода, яка є в пропозиціях, оформить якусь іншу кредитку, або на Ящура встановить кредитний ліміт?
1. Інформування здійснювалось на всіх клієнтів банку, оскільки даний пакет обслуговування є новим і з'явився вперше. 2. У разі, якщо є доступна пропозиція підвищення кредитного ліміту - можете. Переглянути це можна на сторінці картки (там буде пропозиція збільшити ліміт). Також є варіант оформити кредитну картку, під час чого банком буде розглянуто можливість надати КЛ на неї (та його розмір), а через 10 днів, за потреби, перевести КЛ на іншу картку 😉