|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Нед 10 сер, 2025 18:24
Amethyst написав:Подивимся днів через 10..15, як рости будуть оті смішні 1К
То щось оптимістичні строки. Банку немає сенсу пропонувати збільшення кредитного ліміту за архівними продуктами. Тому якщо ліміт низький, то треба мати актуальну кредитну картку + правильно заповнену анкету. Навряд чи Алла рада пільговикам...
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 10 сер, 2025 18:32
Amethyst написав: Howl написав: moveton написав:А почему Red Cash, которую всем предлагали вчера?
Пропонували RED 2.0, але "акція" достроково закінчилась 
Я так зрозумів, що Алка вирішила оновили об'єм карток у банці. Я таки підписався на Ред 2.0, бо у мене до цих пір працює Максимка, що перевипущена буда на Ред 1.0 і щось "замерзнув" ліміт... Ото думаю прикрити всякі Тасі/Ошки і наростити КЛ у Алки. Подивимся днів через 10..15, як рости будуть оті смішні 1К
а хіба взагалі Сенс зараз збільшує ліміти? це ж зараз державний банк, ніхто не хоче брати відповідальність... тому або перекидай в межах наявних лімітів, або Моментальні гроші. й там вже не 26%, як на Red cash 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1633 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 10 сер, 2025 23:41
Shaman написав:а хіба взагалі Сенс зараз збільшує ліміти? це ж зараз державний банк, ніхто не хоче брати відповідальність... тому або перекидай в межах наявних лімітів, або Моментальні гроші. й там вже не 26%, як на Red cash 
Мені збільшив з 20 одразу до 200, але прийшлось давати доки по доходах та працевлаштуванню. Також був запит в УБКІ. Ініціатива була від них.
-
deneg net
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 620 раз.
-
-
Профіль
-
-
|