Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
skorpi написав:Доброго дня шановні. Виникла ситуація яка мене трішки бентежить. Неділю тому я купував речі у США. Всього було сплачено картою Сенсе банка замовлення яке складалось з трьох речей. Оплата пройшла вдало, замовлення прийнято продавцем. Кошти на картці було позначено як "очікує списання", тобто заблоковано я так розумію. Проходить пару днів, замовлення продавець корегує, ділить на два. Одна річ з замовлення відправляється до мене поштою (дають трек номер для стеження). Дві другі речі продавець переводить у статус "обробляються" В той же день я захожу в мобільний додаток Сенсе и бачу, що суму яка була заблокована, змінилася, і становить вартість тільки той речі що відправив продавець. Статус теж змінився на "покупка". Проходить тиждень і мені на пошту пише продавець, що він відправив два останні товари поштою і надає трек номер для відстежування. При цьому ніякої оплати у Сенс банку (списання) немає. Питання: як продавець отримає кошти за товар (дві речі)який він відправив? Мене Сенс банк проінформує коли буде спроба продавця зняти з мене кошти?
Ситуація дійсно цікава, й зі сторони продавця доволі дивні дії( Відпишусь вам в особисті повідомлення, аби уточнити деталі й все перевірити 😊
Что-то не прельщает перспектива платить по 50 грн за карту White, тогда как она нужна только чтоб получить выплату по облигациям раз в несколько месяцев. Держать депозит в 50 тысяч или тратить 2,5 тысячи - это в моих условиях ещё большие потери, чем заплатить 50 грн абонплаты.
Я так понимаю, других вариантов не платить за White нет?
Есть какие-то другие варианты с бесплатным открытием и обслуживанием, чтоб можно было выплаты по облигациям получать и бесплатно выводить?
candidat написав:Есть какие-то другие варианты с бесплатным открытием и обслуживанием, чтоб можно было выплаты по облигациям получать и бесплатно выводить?
Я так понимаю, речь о валютных? Можно на текущий счёт получать и открывать каждый раз новый White для обналички и тут же его закрывать. Ну или на ощаднике вылёживать и с него снимать.
А 2500 грн "покупок" за месяц, учитывая, что это может быть и 6211 - это реально потери больше 50 грн в месяц? Классный ROI у бизнеса...
moveton написав:А 2500 грн "покупок" за месяц, учитывая, что это может быть и 6211 - это реально потери больше 50 грн в месяц? Классный ROI у бизнеса...
Втрат немає. Береш 2-3 шт ОВДП через Дію, відбиваєш комісію.
ukr0014959 написав:Вітаю, чи рахує сенс до ліміту 100k на перекази, платежі на користь юр осіб. Хочу в квартиру вкластись, рахунок в забудовника в сенс банку.
moveton написав:А 2500 грн "покупок" за месяц, учитывая, что это может быть и 6211 - это реально потери больше 50 грн в месяц? Классный ROI у бизнеса...
Я так понимаю, что у человека масштабируемый бизнес, который на вложенный капитал приносит 20+% прибыли чистыми. Поэтому для него вместо этого вкладываться в ОВГЗ под несчастные 16% - это убыток.
Я так понимаю, что у человека масштабируемый бизнес, который на вложенный капитал приносит 20+% прибыли чистыми. Поэтому для него вместо этого вкладываться в ОВГЗ под несчастные 16% - это убыток.
Ясно. І при такому бізнесі треба зважати на комісію 50 грн/міс?
Navegantes написав:Ясно. І при такому бізнесі треба зважати на комісію 50 грн/міс?
— Послушай, — вмешалась Джейнис. — Если царь так богат, отчего бы ему не расплатиться с нами? — Царь никогда не платит за то, что может получить даром, — ответил ферра. — Поэтому он и богат.