|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 11 гру, 2025 18:56
Navegantes написав:Якщо у застосунку є пропозиція відкрити RED 2.0, скористайтесь нею і побачите чи є кредитний ліміт.
Виходячи з описаного мною, вважається, що така вже пропозиці є чи зо її немає?
-
klug
-
-
- Подякував: 382 раз.
- Подякували: 1270 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 11 гру, 2025 19:30
klug написав: Navegantes написав:Якщо у застосунку є пропозиція відкрити RED 2.0, скористайтесь нею і побачите чи є кредитний ліміт.
Виходячи з описаного мною, вважається, що така вже пропозиці є чи зо її немає?
Якщо натиснути на банер з пропозицією, там є якась згадка про суму? Раніше банк відразу писав приблизно так «Вам погоджено таку-то суму. Для активації натисніть тут». Якщо зараз є просто пропозиція без цифр, то цілком ймовірно що ліміту немає.
-
Navegantes
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 151 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 11 гру, 2025 19:44
Navegantes написав:Якщо натиснути на банер з пропозицією, там є якась згадка про суму? Раніше банк відразу писав приблизно так «Вам погоджено таку-то суму. Для активації натисніть тут». Якщо зараз є просто пропозиція без цифр, то цілком ймовірно що ліміту немає.
Як я вже детально описав, після реєстрації було лише повідомлення із запрошенням заповнити анкету. Ніяких пропозицій із затвердженими сумами досі не було. Якби вони були, або була явна відмова, то питання, чи чекати далі на якісь подальші сповіщення після скорингу, я б не ставив. Хочу зрозуміти' чи тут відмови взагалі не приходить; чи це типово, що розгляд може тривати довго, а може тут взагалі треба розгадати якийсь смузі-судоку, щоб з'ясувати більше інформації.
-
klug
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 11 гру, 2025 19:49
klug написав: Navegantes написав:Якщо натиснути на банер з пропозицією, там є якась згадка про суму? Раніше банк відразу писав приблизно так «Вам погоджено таку-то суму. Для активації натисніть тут». Якщо зараз є просто пропозиція без цифр, то цілком ймовірно що ліміту немає.
Як я вже детально описав, після реєстрації було лише повідомлення із запрошенням заповнити анкету. Ніяких пропозицій із затвердженими сумами досі не було. Якби вони були, або була явна відмова, то питання, чи чекати далі на якісь подальші сповіщення після скорингу, я б не ставив.
Ясно. Тоді я просто не зрозумів ось це ваше питання "У персональних пропозиціях пісочний годинник, у списку продуктів для відкриття RED 2.0 бачу - варто ще так спробувати чи ще зачекати, коли буде якийсь результат після анкети?"
-
Navegantes
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 11 гру, 2025 20:04
Navegantes написав:Ясно. Тоді я просто не зрозумів ось це ваше питання "У персональних пропозиціях пісочний годинник, у списку продуктів для відкриття RED 2.0 бачу - варто ще так спробувати чи ще зачекати, коли буде якийсь результат після анкети?"
Пісочний годинник у персональних пропозиціях каже, що банк їх ще готує - так було від моменту реєстрації. Якщо натиснути на "Відкрити картку або рахунок", то там є: RED 2.0, Вигода, Хамон, АТБ, Red Cash і т.д. Тобто, ініціювати відкриття я можу, питання було чи варто це зараз робити чи далі чекати? Я так розумію, що шанси на ліміт поки ніякі. КІ зріла, без прострочок, Рейтинг 550+ в УБКІ, дохід нормальний. Не дадуть ні копійки? Це вже той лояльний скоринг, за який писали вище?
-
klug
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 11 гру, 2025 20:21
klug написав: Navegantes написав:Ясно. Тоді я просто не зрозумів ось це ваше питання "У персональних пропозиціях пісочний годинник, у списку продуктів для відкриття RED 2.0 бачу - варто ще так спробувати чи ще зачекати, коли буде якийсь результат після анкети?"
Пісочний годинник у персональних пропозиціях каже, що банк їх ще готує - так було від моменту реєстрації. Якщо натиснути на "Відкрити картку або рахунок", то там є: RED 2.0, Вигода, Хамон, АТБ, Red Cash і т.д. Тобто, ініціювати відкриття я можу, питання було чи варто це зараз робити чи далі чекати? Я так розумію, що шанси на ліміт поки ніякі. КІ зріла, без прострочок, Рейтинг 550+ в УБКІ, дохід нормальний. Не дадуть ні копійки? Це вже той лояльний скоринг, за який писали вище?
А навіщо чекати далі? Ініціюєте відкриття, дали ліміт - ок, не дали ліміт - теж варіант. Тоді вже прийдеться так чи інакше чекати. Якщо не ініціювати відкриття, а чекати пропозиції вже з погодженим лімітом - а чи так це зараз працює? Бо раніше було трохи інакше. Я бачив суму ще до етапу відкриття і вирішував чи потрібна мені ще одна кредитка. Члену родини дали пропозицію по Red 2.0 ще три місяці тому, але ліміту так і не насипали за цей час. То ж просто лежить картка. Ні холодно, ні гаряче))
-
Navegantes
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 11 гру, 2025 20:22
klug написав: Navegantes написав:Ясно. Тоді я просто не зрозумів ось це ваше питання "У персональних пропозиціях пісочний годинник, у списку продуктів для відкриття RED 2.0 бачу - варто ще так спробувати чи ще зачекати, коли буде якийсь результат після анкети?"
Сміливо тапайте по Ред. Зараз це кредитно-дебетова картка. Вона зразу відкриється як дебетка, активуйте її і чекайте... у моря погоди. А шо робить Я б з такою КІ зразу налив 200К  Але ж ви ФОП, то можуть ще 1..2 доби перевіряти, реєструвати у дорожно-патрульній службі 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 523 раз.
- Подякували: 1349 раз.
-
-
Профіль
-
-