Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
mailsashachudo написав:Sense Bank Якшо це питання таке складне, то озвчуте хоча б теальні терміни 🙂 Сума дрібна але якось неприємно.
Для банку я задав ще складніше питання - замовлення грошей. З чатом я спілкуюся вже півтори години, відповідаючи куди я хочу витратити власні гроші, чому на картці нема необхідної суми, пояснювати, що завтра закінчується ОВДП, післязавтра швидкий депозит, що загально ці надходження майже у три рази вищі за необхідну мені суму на післязавтра. Результат 0. Замовлення менше 40000.
mailsashachudo написав:Sense Bank Якшо це питання таке складне, то озвчуте хоча б теальні терміни 🙂 Сума дрібна але якось неприємно.
Для банку я задав ще складніше питання - замовлення грошей. З чатом я спілкуюся вже півтори години, відповідаючи куди я хочу витратити власні гроші, чому на картці нема необхідної суми, пояснювати, що завтра закінчується ОВДП, післязавтра швидкий депозит, що загально ці надходження майже у три рази вищі за необхідну мені суму на післязавтра. Результат 0. Замовлення менше 40000.
При бронюванні коштів ми враховуємо повернення депозитного вкладу, а також виплати ОВДП 🤔 Напишу вам в особисті, аби уточнити деталі запиту 👌🏻
Sense Bank написав:При бронюванні коштів ми враховуємо повернення депозитного вкладу, а також виплати ОВДП 🤔
Фигасе сервис стал... Когда я в последний раз заказывал, требовали за неделю и чтобы деньги на счету по-любому были уже сегодня. А то вдруг не будут, а банк перетрудится наличку завозить.
Якщо у різні місяці купити ОВДП у Алки на загальну суму більше 400к з погашеннями також у різні місяці - це (загальна сума паперів у ДУ) буде для неї додатковим тригером для фіншмону?
P.S. Знаю, що ДУ і Алка - це не одне й те саме, але тісно інтегровані і Алка бачить баланс. У того ж ICU таке дроблення не прокатує.
klug написав:Якщо у різні місяці купити ОВДП у Алки на загальну суму більше 400к з погашеннями також у різні місяці - це (загальна сума паперів у ДУ) буде для неї додатковим тригером для фіншмону?
P.S. Знаю, що ДУ і Алка - це не одне й те саме, але тісно інтегровані і Алка бачить баланс. У того ж ICU таке дроблення не прокатує.
Фінансовий моніторинг може перевіряти будь-які надходження, навіть на суми менші за 400к. Також варто зауважити, що при погашенні паперів — якщо сума зарахування перебільшить встановлені ліміти надходження коштів на рахунки (виходячи з заявленого рівня доходу), то потрібно буде надати в банк підтверджуючі документи 👌🏻 Перелік їх можна знайти за посиланням
Были Ваши - стали Сенины. Представляете, как тяжело отдавать денежки, которые уже полежали на твоем счету, и с которыми уже почти сроднился?
Це стандартне питання при замовленні готівки, яке слугує суто для уточнення причин зняття, і ніяк не впливає безпосередньо на видачу коштів 😊 Клієнти можуть не відповідати, якщо не бажають 👌🏻