""МСС 4900, він у списку виключень для оформлення розстрочки""
""якщо платіж на іншому ресурсі з цим МСС, то розстрочка доступна для оформлення""
Когнітивний дисонанс...
|
|
""МСС 4900, він у списку виключень для оформлення розстрочки"" ""якщо платіж на іншому ресурсі з цим МСС, то розстрочка доступна для оформлення"" Когнітивний дисонанс...
Re: Sense BankЕсли Алка при оплате снаружи получает комиссию интерчейнджа, а платёж из SSA - это бесприбыльный (и даже слегка убыточный) СЭП, то не такой уж и диссонанс. Альянс потер частину шаблонів і я теж вирішив на деяких оплатах протестувати місцеву комуналку - це шедевр! Геніальне творіння провідних BDSM-спеціалістів:
- кілька варіантів знайти постачальника, кожен з яких видає різні результати; - адресу вони мою навіть орієнтовно не можуть припустити і щоразу потрібно вбивати її повністю руками, побіжно вгадуючи, яке за яким із альтернативних написань тієї ж вулиці приховується моя, на приклад: вул. ХХ чи вулиця ХХ. Ще веселіше, коли вулиця є, а номер будинку не знаходить; - за адресою підтягує лише кілька постачальників, але цей список зберігає; - за особовим рахунком від одного постачальника, підтягує в рази більший список інших постачальників з іншими (маю на увазі, що це був не о/р з єдиної квитанції) особовими рахунками, але цей розширений список ніде зберігати не хоче; - поки шукає, не соромиться сипати сирими колстеками ексепшенів; - ПІБ супер-дупер апп також припустити не може, при введенні руками, поле призначення у діалозі не оновлюється, ніби його там не буде, але у квитанції ПІБ є; - квитанції потрібно обов'язково зберігати одразу, бо потім не знайдеш і так, я навіть прочитав : а) як скористатися способом №2 - не ясно, опису одразу починається з того, що натисніть на операції. Де шукати цю операцію - інфи 0. Ніби віддалено схоже на інтерфейс Месенджеру, але там пише, що немає діалогів, відповідно немає і ніяких операцій; б) спосіб №3 видає квитанцію, ніби як з терміналу: сума, отримувач - оплата комуналки, без ніяких деталей куди і за що пішли гроші. Я розумію, що бувалі зараз частину питань закриють, але з точки зору навіть просунутого клієнта, що вперше бачить цю поробку, UX - просто дно. Розробники явно цим самі не користуються. Не знав, що він у виключеннях, та і оформив декілька з цим кодом у сса. Re: Sense Bank
Второй способ типа интуитивно понятен любому, кто делал любой перевод с карты. Сразу после него видишь этот "мессенджер", поэтому типа не нужно пояснять, как в него попасть. Тем более, что с начального экрана можно попасть в два типа таких мессенджеров: с переводами по карте и с переводами по контрагенту. Но не суть. Второй способ, по крайней мере у меня, по результату идентичен третьему и по форме выдаёт обычную банковскую платёжку, которые десятилетиями заполнял и давал кассиру в банке каждый, кто хотел сделать банковский перевод. Что такое "квитанцію, ніби як з терміналу" я даже не представляю. В платёжке всё, с чем ушёл перевод, включая назначение платежа. Если там пусто, видимо, не заполнено. Или Алка ухитрилась отправить с назначением, но у себя не сохранить, но я бы ожидал, что и первый способ выдаёт такую же.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||