Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Ukrainian, 1) подивиться тарифи за цим продуктом. Ця картка безкоштовно, навіть SMS безкоштовні. Є ліміт на безкоштовне зняття і P2P перекази; 2) там виставляється і добовий ліміт, і місячний (діє і той, і той одночасно). Інші ліміти встановити не можна.
Howl написав:Ukrainian, 1) подивиться тарифи за цим продуктом. Ця картка безкоштовно, навіть SMS безкоштовні. Є ліміт на безкоштовне зняття і P2P перекази; 2) там виставляється і добовий ліміт, і місячний (діє і той, і той одночасно). Інші ліміти встановити не можна.
1. Не бачу як її відкрити в доларах пропонує лише грн. Тому цей варіант відпадає. Буду робити перевипуск на MasterCard 2. Ліміту як такого немає. Покупки з валютних карток за кордоном та на закордонних сайтах — без обмежень НБУ, але в рамках денного ліміту по картці. В чаті сказали що можна збільшити той що є в чотири рази. Цього більш ніж достатньо Ліміт лише на гривневі картки.
З Новим роком Дракона!🎄 Нехай життя іскриться, як повний келих смачного шампанського🥂 Нехай здоров'я міцним, як п'ятизірковий коньяк✨ Бажаємо вам у 2024 році, щоби "зелених" в гаманці було більше, ніж голок на новорічній ялинці😊☃️ На душі хай буде тепло і затишно, як у мороз біля каміна. Добробуту та радості майбутньому році💕🎅 Ваші фея-помічниця, Оля🧚, Анастасія❤️, Андрій🙌 та Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Howl написав:Ukrainian, 1) подивиться тарифи за цим продуктом. Ця картка безкоштовно, навіть SMS безкоштовні. Є ліміт на безкоштовне зняття і P2P перекази; 2) там виставляється і добовий ліміт, і місячний (діє і той, і той одночасно). Інші ліміти встановити не можна.
1. Не бачу як її відкрити в доларах пропонує лише грн. Тому цей варіант відпадає. Буду робити перевипуск на MasterCard 2. Ліміту як такого немає. Покупки з валютних карток за кордоном та на закордонних сайтах — без обмежень НБУ, але в рамках денного ліміту по картці. В чаті сказали що можна збільшити той що є в чотири рази. Цього більш ніж достатньо Ліміт лише на гривневі картки.
Картка Caméléon йде як самостійна картка, яка не прив'язується до вашого пакета послуг White | Black | Graphite. Вона оформлюється тільки в валюті гривня, щомісячної плати за обслуговування немає, тільки в тому випадку якщо у вас є кредитні кошти, то може списатись РКО 100 грн., але зараз дана картка оформлюється без кредитного ліміту.
По всім карткам є добові ліміти для розрахунків чи зняття коштів. Ви можете самостійно в застосунку змінити добові ліміти по картці.
Наприклад, якщо у вас на покупки по картці стоїть ліміт 1000 грн, а ліміт рахунку 20000 грн, то ви можете змінити ліміт картки до 20 000 грн. Але ліміти на безкоштовне зняття чи перекази з картки на картку не змінюються, оскільки це тарифи картки.
Amid написав:А 2% додаткового кешбеку на вихіжних не продовжують?
Поки що інформації про подовження акції не було Але і мені сподобалася, тому поцікавлюся у колег вже з понеділка, чи буде подовження або щось подібне.
Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
В умовах акції написано "Акція діє з 01.11 до 31.12.2024 включно". Ще цілий рік попереду, якщо це не одрук.
Так все вірно, акція діє до 31.12.24 Головний нюанс, що після активації цієї акції вона буде діяти для клієнта тільки 90 календарних днів. Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️
Картка Caméléon йде як самостійна картка, яка не прив'язується до вашого пакета послуг White | Black | Graphite. Вона оформлюється тільки в валюті гривня, щомісячної плати за обслуговування немає, тільки в тому випадку якщо у вас є кредитні кошти, то може списатись РКО 100 грн., але зараз дана картка оформлюється без кредитного ліміту.
По всім карткам є добові ліміти для розрахунків чи зняття коштів. Ви можете самостійно в застосунку змінити добові ліміти по картці.
Наприклад, якщо у вас на покупки по картці стоїть ліміт 1000 грн, а ліміт рахунку 20000 грн, то ви можете змінити ліміт картки до 20 000 грн. Але ліміти на безкоштовне зняття чи перекази з картки на картку не змінюються, оскільки це тарифи картки.
А доречі банк не думає прибрати цю комісію в 100 грн за використання кредитних коштів ? Наскільки я пам'ятаю, то банк вводив комісію за РКО, тому що облікова ставка виросла рік тому, але зараз вона значно знизилася і нацбанк планує її ще знижувати у цьому році... Цікаве питання, бо не пам'ятаю інших банків, які вводили подібну комісію.
vovabelokon99 написав:А доречі банк не думає прибрати цю комісію в 100 грн за використання кредитних коштів ? Наскільки я пам'ятаю, то банк вводив комісію за РКО, тому що облікова ставка виросла рік тому, але зараз вона значно знизилася і нацбанк планує її ще знижувати у цьому році... Цікаве питання, бо не пам'ятаю інших банків, які вводили подібну комісію.
Поки не було ніяких новин з приводу відміни РКО Тому поки живемо з ним) Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️