|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 01 тра, 2023 13:02
Sense Bank написав:lel Наразі не до святкувань😅 Щодо виплати, то уточнив у колег, ніяких проблем зараз не спостерігається і все б мало коректно виплатитись. Виплати точно ще не було ? Можливо не помітили її 🤔 /Андрій
В чаті почали шукати. Нараховано. Виплачено. Але куди- невідомо. На карті нема, і до тіла теж не додалось.
-
lel
-
-
- Подякував: 1106 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 тра, 2023 13:02
Alien написав:...На моє переконання - програма кешбеку Алли/Сєні є наразі найгіршою з тих, що зараз пропонується "великими" банками.
Великими банками - маєте Приват і Ощад на увазі?
-
Sagittarius
-
-
- Подякував: 352 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 тра, 2023 13:04
Alien написав: в дуже багато невеликих "кешбечних" банків вже давно нікуди їхати не треба. Ви ж я бачу вмієте користeватись NFC - бо випускали тут віртуальну картку. Я в минулому році відкрив собі таким чином Wincard від Піреусу - хоча до найближчого відділення більше 70 км їхати. У Піреуса кешбек 2% практично на усі самі популярні категорії - чого ви в Менсі не побачите ніколи. Крім того дистанційно відкривав картки Спортбанку, Ізі-банку, Глобуса, - звичайно Моні (але ними теж давно не користуюсь) - це все де кешбек дають реальними грішми. )
У всіх цих банків є свій додаток де можна відкрити картку?
-
Charter
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 тра, 2023 13:07
Sense Bank написав:4. Токенізовані операції відтепер окрема категорія: Sense Bank - тобто одну категорію кешбека ви у всіх забрали?
-
Charter
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 тра, 2023 13:10
lel написав: Sense Bank написав:lel Наразі не до святкувань😅 Щодо виплати, то уточнив у колег, ніяких проблем зараз не спостерігається і все б мало коректно виплатитись. Виплати точно ще не було ? Можливо не помітили
В чаті почали шукати. Нараховано. Виплачено. Але куди- невідомо. На карті нема, і до тіла теж не додалось.
у мня в истории операций по депозиту только вчерашнее "начислено" - сегодняшнего"выплачено" даже в истории нет
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1891 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 01 тра, 2023 13:45
Sense Bank написав:Новий 11-ий статус «Сенсей», який має додаткову категорію «За оплату гаджетами» та дозволяє обрати 7 з 12 категорій.
Якщо витратити 0,5-1 млн, то можна буде набрати 10000 горіхів з 1-2% кешбеком, та з гуру перейти в сенсеї і мати на 1 категорію більше Якщо, звичайно, цю програма доживе цей час, а то всілякі умови змінюються аж занадто часто.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1119 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 01 тра, 2023 13:52
flysoulfly написав: lel написав: Sense Bank написав:lel Наразі не до святкувань😅 Щодо виплати, то уточнив у колег, ніяких проблем зараз не спостерігається і все б мало коректно виплатитись. Виплати точно ще не було ? Можливо не помітили
у мня в истории операций по депозиту только вчерашнее "начислено" - сегодняшнего"выплачено" даже в истории нет
Чому не виплатили відсотки- нададуть відповідь протягом 1-3 днів. Відміняю лонгації і перехожу до інших банків. Якщо даже виплату відсотків повинен сам контролювати.
-
lel
-
-
- Подякував: 1106 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 тра, 2023 13:53
Charter Можна і так сказати 😥
/Андрій
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1417 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Пон 01 тра, 2023 14:00
Sense Bank написав: Фантом написав:Компенсации не было, да я на неё и не рассчитывал.
Ранок добрий! Вибачаюся, в понеділок усі запити опрацюємо й зробимо компенсацію. /Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Пол-понедельника уже прошло. Что там по компенсациям ? Всем выплатили ? В каком размере ? Или вы про некий абстрактный понедельник в туманном будущем ? )
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1567 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: Пон 01 тра, 2023 14:15
Sagittarius написав: Alien написав:...На моє переконання - програма кешбеку Алли/Сєні є наразі найгіршою з тих, що зараз пропонується "великими" банками.
Великими банками - маєте Приват і Ощад на увазі?
Ні, а мав на увазі банки які пропонують кешбек і за термінологією НБУ вважаються системно-важливими. У Привата та Ощада хоч і є в зародковому стані програми лояльності клієнтів - втім назвати це повноцінною кешбек-програмою я особисто не можу. Тому я коли писав то під "великими" мав на увазі А-банк, Тас (включаючи Спорт та Ізі), Універсал (в особі Моні) та ПУМБ. Вважаю їх програмі цікавішими ніж КешьЮ. Решта системно важливих або не мають подібних програм, або вони в них ще гірші ніж у привата та ощада і або не мають системного характеру чи мають дуже обмежену цільву аудиторію (як наприклад 2 кешбеки від Райфу). Хоча свого часу ряд з цих банків мав дуже цікаві програми як наприклад Укрексім (його Ексім-бонус взагалі вважаю кращою програмою що була в українських банках свого в 2018-2020) або Укрсибб (2020-2022 - друга по цікавості програм всіх часів). Втім це виключно моя суб'єктивна думка, яка не претендує на абсолютну істину
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3